Отговори
# 45
  • Там,където се събуждам щастлива.
Според мен на Стаменова би й харесала връзка с властен мъж. Тя цял живот се е борила сама и в даден момент иска някой друг да режисира вместо нея! И понеже Фотев ще е разсеян да флиртува с нея, ще намали контрола върху Ина и така ще започне връзката с Тасев!

# 46
Заформя се  сложна  фигура :Стаменова-Фотев-Ина-Боби-Албена/евентуално/-Врабчев и т.н.
А  при ТО-МА-ЗО е просто и ясно : Кака и Батко се харесват , но крият от Бамби , който  още е влюбев  в Кака .Само трябва някой да го светне за ситуацията  и  триъгълникът изчезва .
Ще чакам стоически още  3-4 епизода без хората , които ме интересуват и после пускам  груби коментари по адрес на сценаристите .

Доста сложна ще излезе тая фигура, чак не мога да я определя. Обаче и там току виж станало едно мазало. Joy
При нашето трио работата е ясна, ама аз питам докога така, ще стои Тони в неведение? Айде малко да му светне лампичката вече на човека, не може все в заблуда да живее.

Ели, ама това 3-4 епизода още са много бе! Това твоето търпение трябва да е слонско. Възхищавам ти се, аз такова нямам, едвам трая тия 3 епизода дето ги няма. Joy

Kalinka, Ина хубаво ще види един вид "зелена светлина", ами Тасев ? Кой ще я побутне тая "хилядолетна черна мура" ? Joy Неговият разум край няма. Grinning

Последна редакция: чт, 12 апр 2018, 23:09 от yanitsa.s

# 47
  • София
Е как да му светне като те не присъстват в болницата.  То трябва нещо да се случи, някаква ситуация, че да се сети.

Ух, ми не знам какво да коментирам, поне някакъв медицински случай да имаше.

# 48
  • София
Тази Войнова да не е като Монк и Форест Гъмп (забравих им заболяването). Те така си нареждаха някакви думички като мантра и са изключително умни.

# 49
И на мен ми липсват заплетените медицински казуси и напрегнатите епизоди. Тук от тази седмица насам нищо такова няма, само във вторник беше забавно с мъжа и двете жени бременни от него. Grinning Още се сещам колко ми въздейства онзи епизод от 4-ти сезон с мъжът на Романова, и сцената когато тримата - Банков, Вяра и Романова се опитваха да спасят съпруга й и жената, която лежеше на другото легло, но в крайна сметка и двамата умряха по едно и също време.

# 50
Мойте ученици с аутизъм така си редят думи. По този начин се концентрират.
Може да искат да вкарат и тази тема в сериала, защото положението в България по отношение на тези хора е меко казано трагично.

# 51
  • София
Тази Войнова да не е като Монк и Форест Гъмп (забравих им заболяването). Те така си нареждаха някакви думички като мантра и са изключително умни.

Синдром на Аспергер.
Обсъдихме го надълго и широко днес като възможно състояние, но все пак ми се струва доста нереално лекар в операционна с такъв синдром. Все пак там има изключително много рискови и стресови ситуации, а хората в аутистичния спектър са изключително чувствителни към подобни ситуации.
Но не знаем какво точно са ни приготвили сценаристите, като нищо и това може да се окаже.

# 52
Търпението не ми е от силните качества  Embarassed , ама ще опитам . Ако Диана снима нещо друго , направо  ще ни лишат от нея няколко епизода .
Яд ме е ,че толкова  ги хвалихме тези сценаристи  , а те взеха ,че ни се ..... на главите .
Завиждам на тези , които  се радват ,че ТО-МА-ЗО ги няма вече няколко епизода  Mr. Green
Аз почти бях отписала този сезон , но с тяхната история всичко се промени - стана по-романтично и нежно с тези  закачки ,  мили жестове и изобщо с присъствието на новите герои .
Ако  Албена е с аутизъм , как е завършила медицина , при тях май има  някакви ограничения  за здравословно състояние  newsm78 , поне преди години беше така .  Може да е някакъв консултант , но  лекар , който е в операция и му се налагат  бързи решения ...ужас !

# 53
Хората с аутизъм могат да бъдат научени да функционират без проблем в много професии. За съжаление, не съм убедена, обаче, че в България това е възможно!
Миналата семица излезе книга на холандка, която има Аспергер и се каня да я прочета, защото ще ми помогне в работата. Хората с този Синдром могат да бъдат много различни в това как се изразява той. Имах ученичка, която постигаше страхотни резултати. Друг се наложи да отиде в специално училище. Като цяло спектъра е много голям.

Забелязвам, че в България се използва медицинска терминология за тези хора, която тук вече е отречена, защото не могат  да се сложат под един знаменател.

Ако е това, то Войнова много добре го изиграва, защото и мойте ученици реагират така, когато са в непозната среда. И много често незапознатите ги обявяват за странни и некадърни.

Последна редакция: чт, 12 апр 2018, 23:37 от Kalinka

# 54
И аз мисля е почти невъзможно да работи като лекар анестезиолог с такъв синдром. Стресовите ситуации би трябвало да я докарват до кризи ежеминутно.
Може би нейния случай е много, много лека форма и някак е успяла да го прикрие и просто я взимат за смахната. Все си мисля, че това с шипките не беше случайно.

Спомням си, че в предните сезони имаше пациент с този синдром, ако не се лъжа. При него му действаше успокоително повтарянето на някаква дата. 

# 55
Албена страда от обсесивно-компулсивно разтройство. Може да се е изострило на по-късен етап от учението или от стресовата ситуация.

# 56
Ей,нямате изчитане.Благодаря за темата.
Не съм гледала днес,само ви изчетох.Моля,някоя добра душа като се наспи и да ме светне имаше ли някакъв контакт между Инчето и Боби,или пак приказки само?Ама кога ще я целуне?! И аз мисля,че Войнова се появи за стане интрига с  Боби,Ина.
Не ми се вярва,историята на брака на Ина да е толкова тривиална.Тя просто не ми изглежда меркантилна и повърхностна.
Съжалявам,обаче тези персонажи в момента са ми по -интересни и не ми липсват тройката.Когато ги дават,гледам ги и толкоз.

Малко офф:Изгледах постановката с "моят"човек.Страхотен Вергов Heart Eyes и страхотен подарък за рожденият ми ден(е мина,де)

# 57
Жекова и Ненева са отвратителни клюкарки, но са много автентични. Направо се погнусих.
Аз съм от онези, на които липсва триото..
За Войнова хем ми е жал, хем се дразня, че я бутат в ущърб на пациентите. Мама я хвна за ръчичката и взе да обикаля старите гаджета да и търси работа. Това което не ми се вързва е, че обикновенно такива тикани деца си мислят, че са върха и имат голямо самочувствие, докато Албена ясно осъзнава провала си.

# 58
Ей,нямате изчитане.Благодаря за темата.
Не съм гледала днес,само ви изчетох.Моля,някоя добра душа като се наспи и да ме светне имаше ли някакъв контакт между Инчето и Боби,или пак приказки само?Ама кога ще я целуне?! И аз мисля,че Войнова се появи за стане интрига с  Боби,Ина.

Само приказки бяха. Тя каза, че сигурно няма да се задържи на работата дълго, защото мъжът ѝ е свикнал тя да е на разположение. Призна, че между тях се е появила симпатия, но не са искали така да стане. После си разказа историята и накрая каза - знаеш, че никога не мога да го напусна. Засега са крачище назад мисля.

Йей, днес най - после във Фейсбук дежурен е Митака Simple Smile Как ще работя, незнам Joy Heart Eyes

# 59
Ина със сигурност не е меркантилна и златотърсачка, но въпреки това едно момиче на 18г може да се главозамае при пристигането си в голям град. Най-вероятно не е имала близки и приятели, които да я подкрепят. И изведнъж се появява галантен мъж, който сваля света в краката - не във финансов аспект.
Както знаем, жените имаме склонност да се влюбваме в човека, който се е влюбил в нас - не в самия него, а в отношението и вниманието, което получаваме.
Предполагам това е привлякло Ина във Фотев и тя не се е омъжила заради парите му, а и спомена, че тогава не е бил мутра.

Само едно не ми се връзва в тази история - щом са заедно от толкова време ми се струва, че би трябвало семейството му вече да я е приело.
Не, че не съществуват семейни вражди с години, но за това време все ще видят, че не търси финансова изгода и е добродушно същество.  

Общи условия

Активация на акаунт