Отговори
# 60
  • Разпиляна във въображението
34 години разлика е много, много голяма. Ина й е харесало някой да се грижи за нея, да я издържа и да й даде лесен живот. Харесала млад мъж и изведнъж се сетила, че съпругът й може да й е баща /по български/ и дядо /по ромски/. И се замислила за себе си. Значи до момента й е било кеф да притежава пари, да ходи по Малдивите и да се шляе с приятелки, обаче изведнъж - не е ок.
Има нещо непоследователно в образа й. Не мога да го хвана още, но нещо извъртат нещата, за да напаснат сюжета.

Колкото до молбата за монолозите. Казах, че ще опитам. Трябва да се ровя по фейсбуците със седмици назад, а там фен страницата и официалната, понякога публикуват много неща.

# 61
Скуката продължава. Творческо безсилие е обхванало сценаристите. Повтарят се едни и същи случки. Абе, тъпчат на едно място. Възмущавам се, че това момиче Албена я пускат въобще около пациенти. Пияният Мазов даже оперира.Всички колеги кротуват. Това е недопустимо. Дано никой не попада на такива "лекари".

# 62
Фотева е била млада, заслепена, хвърлила се е към парите, лукса, удоволствията и екстрите. Не е мислила за деца и за живота напред. Фотев е този, който не разбирам. Какво привлича 50+ мъж в 18 годишно дете?

# 63
Фотева е била млада, заслепена, хвърлила се е към парите, лукса, удоволствията и екстрите. Не е мислила за деца и за живота напред. Фотев е този, който не разбирам. Какво привлича 50+ мъж в 18 годишно дете?

Млада, хубава, свежа.... трофейна съпруга.

# 64
Не съм съгласна, че Ина е непоследователна и изведнъж се е променила.
Още преди приятелската й каза, че е различна и не търси парите. А и от разговора й с Фотев в ресторанта разбираме, че доста са дъвкали тази тема и както видяхме няколко пъти Ина доста се терзае от факта, че няма да има деца.
Просто появата на Тасев я извади от черупката й и помогна да погледне по-добре нещата, но и преди да се срещнат, тя е осъзнавала, че не е напълно щастлива от живота си.

Мириел, за монолозите аз ще погледна по-късно какво ще открия и ще ти пратя на ЛС, някой друг ако иска нека също потърси✌

# 65
  • София
Не ми се вярва Инчето да лъже. А за бръшляновата лига - май пак някой сценарист не е гледал/чел предишните серии. Или пък Фотев да я е спонсорирал.
Мазов влезе пиян в операционната, но беше достатъчно отговорен да не пипне пациента. Даже ръцете си не свали.

# 66
  • Разпиляна във въображението
Ванилия, не знам, такова ми е усещането. Дойде в болницата нахакана. Започна с промени, с голямо самочувствие, стигна до изнудване и игри с персонала - на твоя страна ли е късмета. Поне аз не я усещах като застрашена много от мъжа си. Даже ми се стори, че той я защитава от всичко и всички, от семейството си, за да й пази източното равновесие. Сега вече я дават да се пострахува от мъжа си, той да й къса синджири, да й диктува облеклото и т.н. Стана по-твърд, докато преди нямах чак такова впечатление.

# 67
Отвъд това, че беше забавен Мазов, наистина не беше редно пиян да влиза в операционната, не ми се мисли какво щеше да стане ако беше станал някой гаф.

Албена.....ако е в спектъра, това ще са го краднали сценаристите от най-добрата нова драма от новия сезон в Щатите, само че там е хирург, но като идея ще е интересно, само да могат да се справят сценаристите с нея.

Ина и Тасев, ще ме извинявате тези дето ги харесвате заедно, ама са ми като от съседния сериал - никаква химия. Иначе и аз съм малко объркана относно Ина, в началото подобни неща, които изброихте са я привлекли в него, но вече друго е да се омъжи за толкова по-възрастен от нея, тук не говорим за 10-15 години разлика, това са повече от 30.

# 68
Майче, от коя драма са го откраднали? Стана ми интересно.

И за мен разликата между Ина и Иво е недомислено голяма. Айде, даже 20-25 години да беше - виждали сме тскива двойки, ама 34... малко на Хю Хефнър отива.
А за химията - ще го направят като в съседния сериал - Тасев ще каже 3 пъти - ама ти не виждаш ли химията между нас - и готово Joy

# 69
Привет! Влизам само да изкажа възхищението си от Ирина Митева. Прекрасно се справя. И браво на Милошев, че дава път на млади и непознати до сега актьори.

# 70
  • София
Не знам дали това е истинската история на Фотеви, но ми се струва, че Фотев я обича истински или поне по някакъв негови си начин. Не искаше да се отделя от нея, когато я оперираха, притесняваше се. Сега вижда, че тя се привърза към болницата и иска да я отдалечи, да я има само за себе си.
Много ме потресе Мазов пиян в операционната, не ми беше грам смешно. Колко такива случаи има в нашата държава, не искам и да си го помислям.
Войнова ми е интересна, нещо и има определено.

# 71
The Good Doctor, много добър сериал Simple Smile

Именно, дори 20 години да бяха добре, но често казано не останах удовлетворена от историята, която ни поднесоха сценаристите, очаквах нещо повече сякаш.
Ама, Дона, аз не искам да ми казват, че имат химия, искам да я усещам Grinning, а при другите двойки я има, дори между Пенев и Владов има повече броманс химия отколкото при тези двамата.

# 72
  • София
Албена.....ако е в спектъра, това ще са го краднали сценаристите от най-добрата нова драма от новия сезон в Щатите, само че там е хирург, но като идея ще е интересно, само да могат да се справят сценаристите с нея.

Какво ще рече спектър? Аутизъм ли? newsm78

# 73

Какво ще рече спектър? Аутизъм ли? newsm78

Да.

Ще го погледна този сериал, звучи интересно ✌

# 74
Тия еднакви брадички на Захариев и новата докторка.... дали е съвпадение?

Общи условия

Активация на акаунт