Отговори
# 390
Дона, нали? Joy Все забравяме, че на прословутото промо за сезона тя поглежда към Марио. Grinning Сега се сещам, че в началото ни даваха едни клипчета по почти 1 минута с кадри от предстоящите епизоди и изведнъж спряха, а беше добро това.

# 391
Дона, нали? Joy Все забравяме, че на прословутото промо за сезона тя поглежда към Марио. Grinning

Именно! Така, че спокойно! Пийте едно вино и запалете малко свещи да ги дадат (плииииийз!) другата седмица Stuck Out Tongue Winking Eye Пък аморето ще дойде - помнете, че love is in the air  of St. Kiril hospital Heart

Оф, къса ми се сърчицето всеки път като се спомене Тон Бонбон JoyJoy

# 392
  • София
Аааа, на нас едно ни е ясно и логично, но сценаристите са си настроени малко хорър и не знам накъде ще избият.
Сега като казахте и се сетих за това промо, но си признавам, че го бях забравила Simple Smile

Дона, ма аз с добро за Тони, не искам да му се ядосвам, защото все повече го харесвам.

# 393
Именно! Така, че спокойно! Пийте едно вино и запалете малко свещи да ги дадат (плииииийз!) другата седмица Stuck Out Tongue Winking Eye Пък аморето ще дойде - помнете, че love is in the air  of St. Kiril hospital Heart
Направо като каза свещи вече ще почна да бая, да правя разни магии, че да ги дадат. Joy

# 394
Яница, в първия момент и аз изтръпнах, като прочетох поста на Росита, защото си представих как гледаме в следващите епизоди сладки приказки между Тони и Зорница и Тони пак си е въобразил, че крепостта може да се превземе Grinning Но като прочетох "подпокривното", се сетих, че това ще да е старото промо.
Росита сигурно обаче няма да може да го отвори този линк. Росита, това, което Тони казва, е "Вечно се разминаваме, а в любовта няма обратни завои, само път без изход."

Хахаха, Дона, аз съм любител на чистите и големи любови, където няма съмнение и колебание в чувствата между двамата. Отношенията между Зорница и Тони ме напрягат, защото всеки път очаквам да стане нещо, което да сложи петънце върху приказката между Зорница и Марио. Макар че аз лично критичния момент в това отношение го минах, вече не се съмнявам в моето момиче, ама ей така, всеки път, за всеки случай се притеснявам Grinning

Дона, нали? Joy Все забравяме, че на прословутото промо за сезона тя поглежда към Марио. Grinning
Не просто го поглежда, а дори не отрази присъствието на Тони. Много показателен е езикът на тялото и на снимката на плаката за началото на сезона, където са само тримата - Зорница е изцяло обърната към Марио, Тони ѝ е направо в гръб Grinning Ама пусти страх Joy

# 395
  • София
Дами, извинявам се за внесения смут, посипвам си главата с пепел и обещавам да съм по- внимателна другия път когато дават реклами Simple Smile.

Леле, Ванчето ще изтрещи още повече. Ще ми се вече да я приключват тази сага, за да може стария Мазов да се върне.

# 396
С нашите сценарии се сетих за нещо добро:

fanfiction - защото се оказва нелегално да нахлуеш в офиса на сценаристите на любимия ти сериал, да ги затиснеш до стената и да им обясниш КАК ТОЧНО трябва да се развият отношенията между любимите ти герои Joy

# 397
Много ми е странно държанието на Мазови. Забавно е да се гонят по коридорите и да се целуват, но аз очаквах да се концентрират в посока как да преметнат Ваня, и да си вземат детето. Много рискуват с това натискане в болницата. Нелогично ми е.

# 398
Мислех си, че скуката от миналата седмица най-сетне ще приключи, но явно няма да е така, за съжаление. Подхващат нещо зарязват го, след време се връщат на него ...и боза. Много сюжетни линии имало, та затова така се налагало. Ми с новите сюжетни линии и с тях тъпчат на едно място и се чудят кой с кого да гаджосат и кой повече да откачи. От къде им раждат главите такива ситуации и случки се чудя. То не беше Калин – Мишева (да й оправят прическата, че загрозяват сгодната женица). Сега с „трепет“  чакаме Наталия, какви ще ги сътвори, че я знаем как избухва.

Фотев – Стаменова. Те въобще не си отиват – тя двойно по-висока и едра от него. Толкова груба и рязка жена, че не ми е ясно на каква връзка е способна. С такава лекота и непукизъм се отнесе с Врабчев, когото стана ясно, че са се разделили. Не ми е симпатична, може би причината е Шинова.

Това момиченце Албена и тя за какво е, не е ясно.

Галя, тази женица един път са се усмихне, да видим ведро хубавото й личице. А то вечно нахмурена, недоволна и изискваща. Как да не плача за Зори, това слънчице?

Въобще пускат нови герои нови отношения, ситуации а от главните герои ни помен.

Анонса за следващата седмица е написан много неграмотно.

Извинявам се за хейта, но  се дразня и се чудя дали да гледам епизодите следващата седмица или  само да ви чета?

Последна редакция: нд, 15 апр 2018, 15:54 от *Melanie*

# 399
Добро утро, дами, гледам размечтали сте се много приятно снощи Heart
Дона, ти хубаво ни отклоняваш (много хубава инициатива на двамата), но
в духа на вашите мечти и аз да споделя, че много искам, и държа, и настоявам историята на Зорница да завърши с бебе. Милото момиче толкова изстрада и толкова много плака за изгубеното си дете, че просто  трябва да излекуват тая рана. Освен това аз изобщо не си представям как плахо отива при Марио и му казва, че е бременна, а си представям как той отива и й казва, че иска да си имат дете. Heart Но това вероятно ще се случи към 17-ти сезон Grinning
Голям съдист си. Като им пожелаваш бебе, не се ли сещаш, че ще платят скъпо за малко щастийце. В този сериал бебето върви с инвалидна количка, имиграция, любовен триъгълник или друга гадост. А може и да роди на тротоара, като някоя кучка.

# 400
Анонса за следващата седмица е написан много неграмотно.

Извинявам се за хейта, но  се дразня и се чудя дали да гледам епизодите следващата седмица или  само да ви чета?

Гледай.
Все пак дадоха хубаво промо в петък Wink

# 401
Хахаххс, Monza, много си права, но може финалът на финалите на сериала да свърши как гушват бебето и край, да нямат възможност да им съсипват повече живота Joy

# 402
Част от нас, май искаме да се качим на този влак Joy :

# 403
Част от нас, май искаме да се качим на този влак Joy :

Пуф паф пуф паф пуф паф айдееееее!

Отбор влюбени кукувици Joy Пардон, невръстни девойчета Joy

# 404
Ама с лудото Ванче се очертава да сме така:

Общи условия

Активация на акаунт