Отговори
# 450
Надявам се и не ми се мисли, че до края на сезона е възможно да няма генерално решение на нашия проблем.
Не стига, че изгубихме цяла седмица и очите не им видяхме, тази също е под въпрос, и колко остава - нищо време. Ако има и подобен край, като на 4-ти сезон драмата ми е готова, ще се гътна.
Надявам се "розовите" сценаристи да се вземат в ръце и те да списват последните серии, че "не'ам нерви"".

Е, нали дадоха промо, според което ще дадат поне двама от триото - а където са двама, там са и трима Wink Аз съм се наточила утре да гледам нашите хора, без тън мън!

# 451
Третият, третият....много ми липсва!:disappointed_relieved: Снощи се утеших, като изгледах 16 епизод!
Защо, не ми излиза плачещо емотиконче?

# 452
Третият, третият....много ми липсва!:disappointed_relieved: Снощи се утеших, като изгледах 16 епизод!
Защо, не ми излиза плачещо емотиконче?

Значи няма от какво да се оплаквате - третия го дават много повече от втория в последно време Grinning Grinning  Мале, колко мъчно ми беше на тоя 16ти епизод Joy
е как да няма, ето ти  - Cry Sob

Последна редакция: пн, 16 апр 2018, 15:50 от Анонимен

# 453
  • Там,където се събуждам щастлива.
Какво ставаше в 16 епизод?

# 454
Какво ставаше в 16 епизод?

Зорница отряза Тони в бара. Марио гледаше тъжно

# 455
В бара с изтерзаните  погледи!

# 456
Ааа, да! Опитвах се да се сетя в коя серия тя го нацелува в мазето, но не се сетих....Вие?

Интересно защо снимат в неделя. Мисля да питам Вачкова, че тя обикновено отговаря на всички въпроси, които й се зададат!

# 457
Калинка, в 19-ти го нацелува Simple Smile

В бара е тъжен,но красив, красив... Grinning

# 458
Ааа, да! Опитвах се да се сетя в коя серия тя го нацелува в мазето, но не се сетих....Вие?

Интересно защо снимат в неделя. Мисля да питам Вачкова, че тя обикновено отговаря на всички въпроси, които й се зададат!
19 епизод!

Погледнах във ФБ. Шопов прави упражнения за трицепс. СкъсА се този човек с тези упражнения. Каквото е дребно мъжле и ако прекали с помпането на нищо няма да прилича.

Последна редакция: пн, 16 апр 2018, 16:20 от *Melanie*

# 459
За утеха да си го пусна.....Wink

# 460
  • София
Ей, сетих се Тони как жално попита Зорница "Има ли място за мен в таксито?".
Еми освен и аз да си пусна някои от старите серии за утеха. И без това само се ядосвам на Капките в понеделник вечер. Пък толкова ги харесвах.

# 461
Ей, сетих се Тони как жално попита Зорница "Има ли място за мен в таксито?".
Еми освен и аз да си пусна някои от старите серии за утеха. И без това само се ядосвам на Капките в понеделник вечер. Пък толкова ги харесвах.

Хахахахха, е аз баш там се късах от мъка - още малко и сълзи щяха да му потекат Grinning
Да бе, много е кофти като няма епизод в понеделник. Да не говорим, че вече не ми харесват Капките.....май ще наваксвам със сериала на БТВ

Да питам - как се казваше песента от промото в началото на сезона - там, където падаха, хващаха се и т.н. - пееше се нещо always?

# 462
Добър вечер от мен Simple Smile

В скрит текст слагам обещания списък кой актьор къде играе в момента Simple Smile

Инфо за Луиза
https://zadkanala.bg/sustav/luiza-grigorova-makariev

# 463

19 епизод!

Погледнах във ФБ. Шопов прави упражнения за трицепс. СкъсА се този човек с тези упражнения. Каквото е дребно мъжле и ако прекали с помпането на нищо няма да прилича.

Вачкова и тя да пипне. Опасна! И как вика "Ся жените мрът" Joy

# 464
  • София

Да питам - как се казваше песента от промото в началото на сезона - там, където падаха, хващаха се и т.н. - пееше се нещо always?

Хаха, преди време, като обсъждахме коя би била подходяща песен за Марио и Зорница и си мислех точно за нея, ама така и не писах Simple Smile

For Always  на Simon Steadman - https://genius.com/Simon-steadman-for-always-lyrics

Общи условия

Активация на акаунт