Отговори
# 645
Дами, надушвам скоро секс, или наааай-малкото страстни целувки
Някой ще бъде прелъстен отново набързо. Smirk

Добре че има денонощен магазин наблизо Grinning Grinning

Сцената между Захариев и Войнова - старша ми беше излишна. Ама сиурно си трябва, за да разберем по-натам какво ще стане.

Oоооо, да го мъчи, мъчи Joy та най-после да се предаде пред нея изцяло, та да има любов Wink

Скоро.......

# 646
Вяра е бременна! Ха!

Тони е жесток! Рентгенологията му е тясна на този човек Simple Smile Стаменова беше права
И какъв беше проблема да назначи ЯМР, не разбрах?

Оооооо, Врабчев слага снимката на шкафчето на МАрио!!!! Врабчев е номер едно!

НАдушвам секс.....за (уж) довиждане

# 647
  • Разпиляна във въображението
Ох, Божееее, какви разговори Зори-Марио Simple Smile Ама много са сладки.

А снимката на Велислав е просто №1!

# 648
въйййй Жекова изтрещя 🙄😀😂

# 649
  • София
Ох, как са откраднали от "Tри билборда извън града"...  ooooh!

# 650
Страхотен епизод! Много съм доволна Simple Smile

Марио и Зорница бяха рпекрасни, стоплиха ми сърцето Simple Smile
Тони беше жесток като лекар и в диалога си със Зорница също. Виждам някаква промяна у него, което много ме радва Heart

Фотева накрая как мило се усмихна на Тасев, беше ми сладка. Имам чувството, че за пръв път е влюбена.

sea.sea вярно, чудех се откъде ми е познато Simple Smile

# 651
Марио, кво, проси си втори път ли Joy прекрасни разговори днес между тях, големи сладури Heart

Леле, мислех си, че Фотев ги видя, викам си "сега Тасев отече" Joy

# 652
Ейй моите хора най-накрая да се целунат и Жекова !!пак никне дето не я сееш JoyРазчупва го Бобито тази сладурана Ина.Абсолютно й вярвам,че е влюбена.
Готини бяха и ТоМаЗо.

# 653
Ох, как са откраднали от "Tри билборда извън града"...  ooooh!

Мда...

# 654
Ох, Божееее, какви разговори Зори-Марио Simple Smile Ама много са сладки.

А снимката на Велислав е просто №1!
Изключително хубави и емоционални и най-важното - Марио вече не се съпротивлява срещу чувствата си, а Зорница е разкошна (само да вметна - нищо общо с поведението й спрямо Банков, където го гледаше предано в очите) - показва му, че трябва да се бори, показва му какво има между тях и кротко отстъпва назад, за да му даде време сам да реши, че си струва.

Фотева беше сладка Simple Smile как трескаво си търсеше подаръка.

Много хубав, любовен епизод, браво Heart

И Врабчев - лисицоооо Heart Eyes

# 655
  • София
Аз от целувката нищо не видях, че една малка главица речи да застане пред телевизора точно тогава.  baby_neutral Laughing

# 656
Оооо ей това вече се казва епизод! Heart Много бяха сладки в съблекалнята. Очаквах докато Зорница се съблича Марио да се промъкне зад нея иии....само романтика ми идва в главата. Joy

Ина е прекрасна! Има нещо много мило в нея, самото й излъчване е такова. Добре, че беше Наталия да я светне. Имахме си и целувка най-сетне, ама Магда няма начин да не изникне отнякъде. Сега остава и да каже на Фотев. Няма да се учудя, това ще е поредния й опит да му се подмаже.

Браво бе, Верчето приятел има, че и бременна. Ми тя много бързо го е забравила.

# 657
Аз от целувката нищо не видях, че една малка главица речи да застане пред телевизора точно тогава.  baby_neutral Laughing
Ще трябва да се гледа втори път тоя епизод Grinning

Тони е страхотен диагностик, рано или късно ще се развие в тая област. Тони като се оттърве от обсесията си към Зорница, ще стане страхотен персонаж.

Яница, аз очаквах като си съблякоха туниките да стане нещо, но Зорница му го каза - не е готов. Тя няма да повтори тая грешка. Ще го изчака сам да осъзнае, че е готов на всичко, за да бъде с нея.

На Марио между другото му е подействала много добре отпуската на Зорница. Толкова смело й говореше за чувствата си, че всеки път се изненадвах Joy

# 658
Оооо ей това вече се казва епизод! Heart Много бяха сладки в съблекалнята. Очаквах докато Зорница се съблича Марио да се промъкне зад нея иии....само романтика ми идва в главата. Joy

Ина е прекрасна! Има нещо много мило в нея, самото й излъчване е такова. Добре, че беше Наталия да я светне. Имахме си и целувка най-сетне, ама Магда няма начин да не изникне отнякъде. Сега остава и да каже на Фотев. Няма да се учудя, това ще е поредния й опит да му се подмаже.

Браво бе, Верчето приятел има, че и бременна. Ми тя много бързо го е забравила.

Да бе, и аз реших,ч е ще има "туй-онуй"...както тръгнаха да се събличат.....

Ще трябва да се гледа втори път тоя епизод Grinning

Тони е страхотен диагностик, рано или късно ще се развие в тая област. Тони като се оттърве от обсесията си към Зорница, ще стане страхотен персонаж.

Аха, аха..... Heart Eyes пълни ми душата Simple Smile

# 659
  • Разпиляна във въображението
Скъпи, съфорумци! Моля ви, не изписвайте темата до утре или поне виснете до 49 страница Simple Smile

Хубаво им се случиха нещата между Ина и Тасев. Разбира се първо сложиха точка на историята с Вяра. Замина и повече няма да се види.

Имам чувството, че Врабчев ще бъде този, който ще изтропа, че Марио и Зорница се задяват Simple Smile Възможно е и затова да е скандала между тях.

Общи условия

Активация на акаунт