Отговори
# 630
Изглежда и Войнова вече се справя добре. Аз от Зорница не съм се съмнявала, че ще е мила.

# 631
Ау, списанието!

Врабчев, обичам те бе!!!! Точно на място!

Ау, МАрио най-после да почне да говори Heart
Много са сладки!!!!!!

# 632
  • Ню Йорк
Ох, тоя Врабчев е голям образ  Joy

# 633
Врабчев - ПРЕЗИДЕНТ!

“Не ви ли се иска да сте бик?”

# 634
Тоя Врабчев Joy

Ей, на Марио му се откъсна комплимент към Зори, ама страхотен разговор между двамата Heart

# 635
Жесток беше тоя диалог, всеки си беше на мястото - Врабчев, Огнянова, Ковачев, че дори и Войнова. Heart
Марио направо й се обясни в любов на Зорница, а тя е предприела тактика да го тормози, докато не се предаде Joy

# 636
Войнова нещо много живна. Опит да сваля Марио ли усещам?

Врабчев ще ме убие хахахах голям образ. Изби рибата. Joy

И разговора им беше един път! Heart Ако до края на другата серия най-късно не избухнат пък на! Joy

# 637
Жесток беше тоя диалог, всеки си беше на мястото - Врабчев, Огнянова, Ковачев, че дори и Войнова. Heart
Марио направо й се обясни в любов на Зорница, а тя е предприела тактика да го тормози, докато не се предаде Joy

Много добра тактика!

Войнова в началото се чувстваше в небрано лозе, ама бързо влезе в час! Вече почти съм я одобрила за Момчето Wink

Кръстева се завърна, доволна съм Heart Удоволстеие е да я гледа човек

Дами, надушвам скоро секс, или наааай-малкото страстни целувки

# 638
Кръстева, страхотен лекар и съветник, винаги готова да помогне и да даде нужния съвет Heart

# 639

Много добра тактика!

Войнова в началото се чувстваше в небрано лозе, ама бързо влезе в час! Вече почти съм я одобрила за Момчето Wink

Кръстева се завърна, доволна съм Heart Удоволстеие е да я гледа човек
Амааа само да не се опита да докопа Марио, че нещо ме съмнява след тоя разговор. Scream

# 640
Мани мезето, мани напитките, гледайте каква снимка ви нося Heart Eyes

ако не бяхте казали, че Батко, тва си е жив Андрю Линкълн. Не го разпознавам, честно. 😯

# 641

Амааа само да не се опита да докопа Марио, че нещо ме съмнява след тоя разговор. Scream

А, не мисля. Честно, не видях нищо такова.

Дана е чудесна Simple Smile Върна ме в спомените на "Вчера" Heart

# 642
Вие очаквате Марио да може да забележи друга жена?? Никакъв шанс, толкова болезнено влюбен е в Зорница, че е сляп и глух за всички.
Зорница обаче не се е предала, ще се бори за него.
Кръстева е страхотен човек, страхотен Heart

# 643
Дами, надушвам скоро секс, или наааай-малкото страстни целувки
Някой ще бъде прелъстен отново набързо. Smirk
Думите на Тони към Зорница ми харесаха, дано да е успял да я разубеди поне малко.

# 644

Oоооо, да го мъчи, мъчи Joy та най-после да се предаде пред нея изцяло, та да има любов Wink

Общи условия

Активация на акаунт