Отговори
# 600
Много ми е любопитно като е тъп и никой не го гледа как има 5 сезона вече? Тия хора даже не се виждат какво пишат. Grinning

# 601
  • Там,където се събуждам щастлива.
На мен засега не ми е ясно, кой не е добре Теодора или Албена? Питах още когато се появи, но не ми отговорихте. При една от двете нещата не са добре.

Извинявай, но подобно изказване е доста повърхностно и даже леко....(ще си спестя епитета!)
Има в интернет прекрасно интервю с нея и майка й! Много умно и чаровно момиче е!

# 602
Лирично отклонение - подготвихте ли градусовите напитки? Мезето?

# 603
Мани мезето, мани напитките, гледайте каква снимка ви нося Heart Eyes

# 604
Лирично отклонение - подготвихте ли градусовите напитки? Мезето?
Днес съм на бяло вино, малко разнообразие да има. Joy В трескаво очакване съм да избухнем после. Дай боже! Joy
Ооо Батко с тоя поглед.Heart Eyes

Последна редакция: вт, 17 апр 2018, 19:43 от yanitsa.s

# 605
ВЪХ, ПРИПАДНАХ!
И аз съм на бяло днес - отварям го, че ми стана горещо Heart Eyes Оф, много е готин бе!!!! Кога стана толкова як тоя мъж?

# 606
ВЪХ, ПРИПАДНАХ!
И аз съм на бяло днес - отварям го, че ми стана горещо Heart Eyes Оф, много е готин бе!!!! Кога стана толкова як тоя мъж?
Не знам, ама ме хипнотизира направо.GrinningHeart Eyes

# 607
Жесток е просто. И като си помисля, че някои го намират за плашещ...мен ме плаши единствено колко е готин Joy

# 608
ИЗведнъж живна тоя сериал Heart

Ама как усмихнати я посрещната и двамата....ееееххххх  Simple Smile

# 609

Нали? Слънцето изгря хахаха. Обаче Тони се усети, когато брат му пита едновременно с него къде ще ходи Зорница. Леко го загледа. Grinning

# 610
Момичета, сериозно, но и аз съм на бяло вино днес Joy

Тони, леко сякаш реагира на въпроса, който и Марио зададе едновременно с него.

Пациентката сваля Марио, ама нашия бетон, не трепва дори. Grinning

# 611

Нали? Слънцето изгря хахаха. Обаче Тони се усети, когато брат му пита едновременно с него къде ще ходи Зорница. Леко го загледа. Grinning

Дааааа, и на мен ми анправи впечатление! Не е глупаво момчето.

Абе каква е тая пациентка, дето сваля нашите мъже!?!?!?!??!

# 612
Ето една доста просташка статия за д-р Албенка
http://www.bgdnes.bg/Article/6813155

Интересно ми е като си млад човек , а доста от зрителите не са разбрали , че играеш  ролята на  леко повредено  момиче  , как  ще ти подейства  такава помия  newsm78
аз мислех, че във фейсбук са само малоумници 😬😤

# 613
Зорница хубаво му го рекна на Марио. А той пък егати дърварския подход измисли. Отстрани изглеждало...божееее, личи му, че не се е влюбвал досега.

А Тони се замисли при реакцията на Марио.

Тия двамата какви са идиоти Joy

# 614
Зорница ми харесас Марио. Най-после някой да му ги каже в прав текст нещата, да му увре главата Rage

Осъзнавам, че Тони ще страда от това, но се радвам какво му каза! И накрая - ще се оправя и без тебе, Марио...аххх, как го бодна в сърцето. Посърна направо

Пенев и Владов ме кефят днес аххаха

Общи условия

Активация на акаунт