Отговори
# 675
Cлед седмица суша, този епизод беше разбиващ. Hямам търпение да го качат в Nova play и ще се гледа отново, още тази вечер.
Cтрашно ми харесва отношението и подхода на Mарио и Тони към пациентите. Освен компетентни са толкова внимателни и заангажирани. A на Mалчо рентгенологията очевидно му е тясна.
Mного искам Тони постепенно да започне да осъзнава какво се случва между Mарио и Зорница, да го удари прозрението, а не да ги сгащи да се целуват по ъглите. Hо не се надявам много на подобен развой, нашите сценаристи ги тегли към драмата.
Запленена съм за пореден път и от Ирина Mитева  Heart Eyes Жестока е тази жена! И как я обличат само, поради положението й на трофейна съпруга е най-привилегирована сред всички останали актриси Laughing Донякъде и Hаталия, като ПР, я гласят, но на Ина роклите са скандални.
Владов, Пенев и Врабчев внесоха хубав хумор, а Жекова на прозореца беше черешката на тортата  Joy
Cъс съобщението от Вяра недвусмислено показаха, че тая сюжетна линия е приключена, което много ме радва. Cега очаквам някой добър хабер и от Банков и да се приключва и с тази cага  Mr. Green

# 676
На мен Марио много ми харесва, но историята с тази тройка някак си вече не ме грабва- само една размяна на реплики, а реални действия нула. Муууудно
Ми е Simple Smile)

# 677
  • София
Няма тук "невръсни девойки", напротив. Зрели жени, които се мислят за Зорницa😂😂😂😂😂 и от там фантазии бол.
Липсваха ми Мазов и Хинова.

# 678
Zlati, ние нали за него рано или късно трябвало да разберем какво се е случило. Надявам се да кажат, че жена му е окей, обаче да не чува Зорница, че да не вземе да посърне. Grinning

Iva G, и действия ще има. Скоро надявам се. Wink

# 679
Ще видим Simple Smile)

Чакам сега аз глупостите на Жекова. Да вземат да й върнат Васко малко да я омотае пак, че явно се самозабрави...и не осъзнава, че и себе си и всички ще наиграе от голямата си уста.

Бях чела преди, че именно За него ще се омъжи тя, но колко е вярно не Знам

# 680
Много ми е интересно това с билборда и надписа за Фотев откъде се появи? Малко изневиделица ми дойде.

Да, съгласна съм за Магда. Мисля,че ако се разприказва няма да направи добро на болницата - напротив, ще повлече всички. Защо не си гледа нейния живот и да остави Ина и Тасев намира? Или са решили тя да е третият човек във връзката им и да им пречи?

# 681
  • София
Много ми е интересно това с билборда и надписа за Фотев откъде се появи? Малко изневиделица ми дойде.
Работа е на Стаменова 100 процента.

# 682
  • София
В името на спокойствието бях раздала на домочадието всички мобилни устройства и не успях да ви следя, но пък се насладих на епизода.
Няма да ви повтарям, само ще кажа, че след днешната серия прощавам на екипа дупката от миналата седмица. Всичко ми хареса, всеки от героите беше на място, диалозите бяха супер, посмях се с Пенев и Владов, абе супер супер беше.

Днес си пожелах да искам да изгледам епизода още веднъж, е сбъдна се.
И само да кажа, не искам Зорница и Марио да се взимат още, искам ги още известно време така както днес, да ги видя да се ухажват. Пък надявам се ще ни простят романтично-тинейджърските откровения, които се леят тук.

Това с билборда го е измислила Стаменова, така мисля! Нали не изпълни обещанието за нова апаратура.

# 683
Да, съгласна съм за Магда. Мисля,че ако се разприказва няма да направи добро на болницата - напротив, ще повлече всички.

Според мен е нещо, свързано с бизнеса му, с оръжията, с корупция и т.н.
Не мисля, че Жекова го е направила заради връзката между Ина и Тасев

Ох, искам да кажа тооооолкова много неща за Зорница, Марио и ТОНИ, ама се въздържам да пиша заради молбата на Мириел Simple Smile Литературния разбор на саундтрака за Ина и Тасев ще го оставя за новата тема Heart

# 684
На мен много ми хареса палтото на Ина, и на нея й седеше прекрасно 😍

# 685
Мани мезето, мани напитките, гледайте каква снимка ви нося Heart Eyes

Какво ни направи бе, човек! ?!
Жесток Велислав, жесток!

# 686
  • Ню Йорк
Верчето е бременна или ака ми се чу?  newsm78

# 687
Верчето е бременна или ака ми се чу?  newsm78

Да, преди седмица е разбрала, че ще става майка, имала си приятел швейцарец.

# 688
Видях краткото промо. Калин казваше пред Наталия, Врабчев и Кръстева, че иска да се връща в болницата, а те му се усмихваха и изглеждаха много доволни от решението му.

# 689
Мани мезето, мани напитките, гледайте каква снимка ви нося Heart Eyes

Какво ни направи бе, човек! ?!
Жесток Велислав, жесток!
Наистина е много симпатичен. Не е красавец, но в него има чар и страст.
И за да съм гадна, ще припомня на всички ви, че  през лятото се кълняхте, че нама да му дадете Зорито.

Общи условия

Активация на акаунт