Отговори
# 345
Банков да си седи в Дойчланд и в нечии Фейсбук фантазии Wink

Чакам момента в който тия "фейсбук фантазии" ще се разбият окончателно на пух и прах. Innocent Joy

# 346
Банков да си седи в Дойчланд и в нечии Фейсбук фантазии Wink

Чакам момента в който тия "фейсбук фантазии" ще се разбият окончателно на пух и прах. Innocent Joy

Душевен оргазъм!!!!
Ама си мисля, че някои там ще си чакат до 8ми сезон, ако се наложи. Дори след като Зорница е родила Антон, кръстен на чичо си и Елена, кръстена на Романова Joy

# 347
Яница, вместо разбият, чета развият и си викам какво да развият? Joy

За бебчо кръстен на чичо си с две ръце съм съгласна, ама защо пък Елена?

# 348
И аз чакам да чуя защо  Еличка , а ако е само едно момиченце  Антунетка ли ще го кръстим ?

# 349
Аааа, защото Романова каза да вдигне телефона на Банков и да приключи окончателно с него нали? Smirk

Да бъдат кръстени на двамата виновници за сватосването им, Тони причината да останат в България, а Романова да отреже напълно доцента. Simple Smile

# 350
Яница, вместо разбият, чета развият и си викам какво да развият? Joy

За бебчо кръстен на чичо си с две ръце съм съгласна, ама защо пък Елена?
Еми де да знам, защото се надявам Зорница и Романова да се сближат - нали имаше такива проблясъци....защото нали я харесвам....това ми дойде на акъла....подлежи на дискусия де аххахха

Може Романова да спаси Зорница от нещо преди да се роди момиченцето и така...

А Майче, това е идея!

# 351
Предлагам Захариев да отвори една ясла, в болницата, за малката Ана, скоро Стефан ще се роди, надявам се, Марио и Зорница като се сдобия с близнаци явно(ние с Дона, все така баем Grinning), Ина като получи своя подарък от Тасев, в това време Наталия и Галя може с по едно второ. Само си представям как татковците ще се конкурират по сменяне на памперси, кой по-хубаво гука, лъжейки кой пръв казал "тата" въпреки, че е било "мама" Grinning. Накрая хубавите мами, виждат как бебоците и малко по-големите наглеждат изморените, омазани с пюре заспали татковци Joy искайки хем да ги убият, хем умилени от картинката.

Последна редакция: нд, 15 апр 2018, 00:06 от maichetoo0o

# 352
Предлагам Захариев да отвори една ясла, в болницата, за малката Ана, скоро Стефан ще се роди, надявам се, Марио и Зорница като се сдобия с близнаци явно(ние с Дона, все така баем Grinning), Ина като получи своя подарък от Тасев, в това време Наталия и Галя може с по едно второ. Само си представям как татковците ще се конкурират по сменяне на памперси, кой по-хубаво гука, лъжейки кой пръв казал "тата" въпреки, че е било "мама" Grinning. Накрая хубавите мами, виждат как бебоците и малко по-големите наглеждат изморените, омазани с пюре заспали татковци Joy искайки хем да ги убият, хем умилени от картинката.

Това ще ми дойде много добре като сцена за финал на целият сериал. Нещо подобно ще е на финалната сцена от 4-ти сезон с Калин и Наталия с малката Ана, и Евгения, която ги гледаше с още някой отвън (не си спомням точно с кой, не ми се пуска да видя, че не искам да си го причинявам отново онова преди тая сцена хахаха Grinning) . Joy

Последна редакция: нд, 15 апр 2018, 00:21 от yanitsa.s

# 353
Еееее карате ме да си мечтая някакви неща. Вече си представям как Зорница плахо казва, че е бременна, след като веднъж вече е патила. А реакцията на новия татко изобщо не е като на предното дърво.

# 354
Яница, Кръстева беше с нея Simple Smile

Оооо, реакцията му очаквам да е на най-щастливия мъж на земята в този момент, жената, която обича да го дари с най-прекрасния подарък.

# 355
Еееее карате ме да си мечтая някакви неща. Вече си представям как Зорница плахо казва, че е бременна, след като веднъж вече е патила. А реакцията на новия татко изобщо не е като на предното дърво.

Аз съм сигурна, че Зорница няма да се страхува да каже подобно нещо на Марио и да е плаха, защото той е съвсем различен човек като характер от Банков. Реакцията му сигурно ще ми е безценна, много искам да стигнем и до този момент. Blush

# 356
  • Там,където се събуждам щастлива.
Някой беше написал, че Зорница е отхвърлена, но аз не мисля, че е така (за мен това е, ако той беше влюбен в друга и тя разбере! ) Тя знае, че Марио я обича и съм убедена, че е наясно с положението, защото в една сцена Марио й каза, че Тони е лудо влюбен в нея! Интелигентна жена е и не я подценявам, че знаe всичко!
Как ще научи Тони? Залагам, че ще ги види! Или някой друг ще ги види и той ще дочуе разговор (между Жекова н Ненова, например Wink )

Последна редакция: нд, 15 апр 2018, 02:35 от Kalinka

# 357
Добро утро! Идвам да ви отклоня леко от бебешката тема Wink Вижте на какво попаднах преди малко (от ФБ групата - забелязано в София) - отваряйте спокойно, не е Тони/Митака Joy Joy

https://www.facebook.com/groups/593440387482217/permalink/944225825737003/

http://m.24chasa.bg/ojivlenie/article/6813433

# 358
Добро утро! Идвам да ви отклоня леко от бебешката тема Wink Вижте на какво попаднах преди малко (от ФБ групата - забелязано в София) - отваряйте спокойно, не е Тони/Митака Joy Joy

https://www.facebook.com/groups/593440387482217/permalink/944225825737003/

http://m.24chasa.bg/ojivlenie/article/6813433

А коментарите са един път.  #2gunfire

# 359
Добро утро, дами, гледам размечтали сте се много приятно снощи Heart
Дона, ти хубаво ни отклоняваш (много хубава инициатива на двамата), но
в духа на вашите мечти и аз да споделя, че много искам, и държа, и настоявам историята на Зорница да завърши с бебе. Милото момиче толкова изстрада и толкова много плака за изгубеното си дете, че просто  трябва да излекуват тая рана. Освен това аз изобщо не си представям как плахо отива при Марио и му казва, че е бременна, а си представям как той отива и й казва, че иска да си имат дете. Heart Но това вероятно ще се случи към 17-ти сезон Grinning

Общи условия

Активация на акаунт