Отговори
# 360
Добро утро, дами, гледам размечтали сте се много приятно снощи Heart
Дона, ти хубаво ни отклоняваш (много хубава инициатива на двамата), но
в духа на вашите мечти и аз да споделя, че много искам, и държа, и настоявам историята на Зорница да завърши с бебе. Милото момиче толкова изстрада и толкова много плака за изгубеното си дете, че просто  трябва да излекуват тая рана. Освен това аз изобщо не си представям как плахо отива при Марио и му казва, че е бременна, а си представям как той отива и й казва, че иска да си имат дете. Heart Но това вероятно ще се случи към 17-ти сезон Grinning
Взе ми думите от устата - това го обсъждаме преди .....много страници - че ще е най-готино той да поиска бебето Wink Еми а дано Simple Smile И някакси се надявам да има толкова сезони хахахха

# 361
  • Разпиляна във въображението
Добро утро!

Само да кажа, че миналият сезон громих и Банков и Зорница Simple Smile Сега я търпя Simple Smile заради Батко.

# 362
Добро утро!

Само да кажа, че миналият сезон громих и Банков и Зорница Simple Smile Сега я търпя Simple Smile заради Батко.
Ауу, защо не съм била тука да го громим заедно. Joy А Зорница защо е минавала под ножа? Grinning

Ами Дона,да, нека има едно бебе в тоя сериал, дето да е планирано, жадувано, безпроблемно.

# 363
Еееее карате ме да си мечтая някакви неща. Вече си представям как Зорница плахо казва, че е бременна, след като веднъж вече е патила. А реакцията на новия татко изобщо не е като на предното дърво.

И аз така си го представям- тя на тръни, едва ли не готвеща се за аборт, а той се ухилва и очите му заблестяват.
Лошото е, че това, ако стане изобщо, ще е в 47 епизод на 9-ти сезон.

# 364
Еееее карате ме да си мечтая някакви неща. Вече си представям как Зорница плахо казва, че е бременна, след като веднъж вече е патила. А реакцията на новия татко изобщо не е като на предното дърво.

И аз така си го представям- тя на тръни, едва ли не готвеща се за аборт, а той се ухилва и очите му заблестяват.
И й обгръща лицето с ръце както само той си знае.Simple Smile

# 365
  • Разпиляна във въображението
Добро утро!
Ауу, защо не съм била тука да го громим заедно. Joy А Зорница защо е минавала под ножа? Grinning

Защото не си е взела поука от седем годишна връзка с женен мъж. Не разбрах и логиката й да му прости лъжата и то след като е видяла как жена се грижи самоотвержено за съпруга си в кома. Тя отиде и му каза, че разбирала какво му е?!?!

# 366

И й обгръща лицето с ръце както само той си знае.Simple Smile

Оххх...ехххх  !

# 367
Miriel, това беше изключително лишено от логика действие, съгласна съм. Колкото и да мислих, не успях да разбера как стана така, че накрая тя му се извиняваше на него. Зорница беше развила зависимост към него. Обичаше го и толкова много искаше да бъде с него, че пожертва буквално всичко от себе си. Но той беше осакатен, неговата способност да обича беше в терминален стадий. И Зорница беше неговата душевна патерица, за съжаление.
Седем годишната връзка не я беше пречупила, но Банков успя. Не мисля, че ще потрети тази грешка.

# 368
Здравейте, не чух каква е операцията на Фотев, някой ще ми каже ли. Нещо смотолеви, когато показа белега, но не чух абсолютно нищо, въпреки че превъртах пет пъти.

Последна редакция: нд, 15 апр 2018, 19:05 от mladamama

# 369
Здравейте, не чух каква е операцията на Фотев, някой ще ми каже ли. Нещо смотолеви, когато показа белега, но не чух абсолютно нищо, въпреки че превъртах път пъти.
Той не каза каква е операцията, затова не си чула нищо Simple Smile

# 370
Гледам при вас не е така, но на мен Фотев и Стаменова са ми абсолютно нелогични, като двойка. Вярно, че до всяка красива жена стои един мъж, на когото тя е омръзнала, но да имаш млада и красива жена, като Ина и да сваляш Стаменова...
Не ми е достоверно.

Ааа, и аз измрънках за тях. Малцина сме май, които не ги харесват по една или друга причина.

Мириел, в любовта няма логика. Когато човек обича, понякога прави неща, които си е мислел, че никога не би направил. Аз не бих съдила Зорница толкова строго. Това, че е търпяла 7 годишна връзка с женен мъж, че се е влюбила в Банков и заради него си потъпка достойнството, не я прави лош човек. То така отстрани лесно се съди.
Марио и той има трески за дялане, да не го обявяваме за светец, за когото Зорница не е достойна.

# 371
Стела, освен това, тя не направи на никого нищо лошо, освен на самата себе си. Но мъжки си пое и отговорноста, и последствията без да се оплаква и без да обвинява Банков за това.

А за Марио аз си казах отначало - въпреки че е разкошен и прекрасен, спрямо Зорница постъпи леко некоректно и за момента той е в дълг към нея, а не тя към него. Оправдавам го единствено заради това, че приемам, че любовта му към нея е по-силна от способността му да се контролира.

# 372
  • Там,където се събуждам щастлива.
Клипчето с Димо е много сладко! Благородно от негова страна да се включи в подобна инициатива! Коментарите под него показват колко сме изпростяли като народ! Просто ужас!

# 373
Идвам с интервю на Деси Бакърджиева, промото и анонса за следващата седмица.
Да не ви отчайвам, но за триото няма нищичко.
https://nova.bg/news/view/2018/04/15/213039/деси-бакърджиева-тря … орската-професия/

# 374
Идвам с интервю на Деси Бакърджиева, промото и анонса за следващата седмица.
Да не ви отчайвам, но за триото няма нищичко.
https://nova.bg/news/view/2018/04/15/213039/деси-бакърджиева-тря … орската-професия/
Оо за нашето трио си знаем, че ще го видим. Joy
Ина е страхотна, божеее. Heart Eyes С всеки изминал ден все повече ме впечатлява.

Общи условия

Активация на акаунт