Третиноин, Ретин А, Ретиноидна киселина, Ретинол - 4

• 71 099
  • 760
  •   1
Отговори
# 75
Прави хидратиращи и подхранващи маски.Мен ме спасиха шийт маските на Филорга,по една на ден за десетина дни и след това всеки ден или маслена маска или някаква готова.

# 76
Е тук има пръст и гликоловия пилинг според мен, не е точно ретин-а само. Не го ли спря преди да  отидеш на пилинга поне?

Миоки аз най-после взех, че се пилнах от пилинг. Използвах си и третата процедура от пакета който си бях взела (знаеш ми историята). Направиха ми тоя път тоя: https://www.skincaresolutionsstore.com/skinceuticals-advanced-co … YYBiABEgLS5_D_BwE  с три киселини : 14% salicylic acid, 14% lactic acid, and 10% phenylethyl resorcinol. Нанесоха ми 3 слоя, които не отмиха или неутрализираха. казаха ми така да си отивам дома Simple Smile и да не се мокря поне 4 часа. Непосредствено след процедурата се позачервих, пареше и щипеше леко. Вечерта обаче като се измих, пламнах. Червена, ужас. До сутринта поразмина малко. На третия ден се обелих лека полека и сега съм почти изчистена. Разлика не мога да направя от преди. Може би време трябва. Събота съм пък на хадрофешъл. Предполагам ще доизчистят всичко и ще грейна Simple Smile. Пууу егати откога чакам да се обеля и все нищо не става. Най-после....Ще видим кога пак ще почна третиноина, че от предната седмица съм го спряла. Може би от понеделник пак пчовам.

# 77
ДХ3, най-добре вземи спри с тия киселини, че да не се предобриш с всички тия пилинги. Твърде вероятно се белиш така заради комбинацията с третиноина. Първо си адаптирай кожата и тогава вкарвай пак една по една, ако има нужда. Щом са ти се сбръчкали клепачите, значи там кожата е пресушена. Нормално е поради тази причина да изглеждат по-зле. Продължавай да хидратираш ударно, ще се оправят клепачите. Всички минават през "грозната фаза"  Peace

vici75, еее най-после  hahaha Ти щом разлика не виждаш след тези пилинги, защо изобщо ги правиш много ти се чудя  Whistling

Аз отворих тази вечер нова тубичка 0,1% трета по ред - явно ми вървят по-бързо от 1 на всеки три месеца, защото тази концентрация мажа от декември. Продължавам да се подобрявам, което е много обнадеждаващо, защото има още какво да се желае. За моя голяма радост вече нямам раздразнения по линията на челюстта и шията ми понася 0,025% ежевечерно.

# 78
Е няма правя повече  Grinning трябваше да доизразходя, че се награбих с пакети преди да предположа, че съм такъв крокодил да му се невиди.

# 79
ползвала съм третиноин в рамките на няколко години, преустанових го заради желание за забременяване. Много съм доволна по принцип и мисля пак да го почвам, но планирам и следващо забременяване.

запис все пак да следя темата

# 80
Е няма правя повече  Grinning трябваше да доизразходя, че се награбих с пакети преди да предположа, че съм такъв крокодил да му се невиди.
Laughing спри да се набутваш повече. Една киселина за ежедневна употреба, ще ти свърши много по-добра работа, вместо тия пилинги и фейшъли. Така може да контролираш колко често и каква концентрация да слагаш. Колко повече кожа искаш да свалиш, не те знам  Laughing

Аз правя нов трик. Два пъти седмично, сутрин се мажа с 10% млечна киселина на Ординери, стоя 10 минути и изплаквам с вода. Така кожата ми не се раздразва от киселината, а в същото време става още по-гладка и падат мъртвите кожички. Предполагам това може да се прави и с други киселини. Не смея да се киселинясвам повече, че тамън се закрепи положението без никакви раздразнения нито по лицето, нито по шията. На шията не слагам нищо друго освет 0,025% трет, хидратиращи и слънцезащита.

# 81
Какво сте ги захапали тия киселини не знам:grinning:
Аз си мажа Теоксана с 15% гл.кис. на петичките и коленцата,като мина на сандалки да ми е хубава кожичката:joy:

# 82
Аз само заради кожичките, не за друго. Никакво търкане на лицето не ми понася и за това с киселините опитвам.

# 83
Ти още ли имаш

# 84
От време на време, да, около устата само.

# 85
Хммм кофти.Аз да си кажа само,че не видях кой знае какъв ефект от вечерното мазане на третиноин +  Хидраженист.

# 86
В какъв смисъл? Какъв ефект очакваш?

# 87
Очаквах да ням нужда от хидратация сутринта и да мина само със слънцезащита,но не се получи.

# 88
Ааа, няма такъв филм при мен без хидратация. Вечер слага и масло и крем, през деня серум, хилауронова, серум, крем и слънцезащита.  Laughing и всичко попива  Crazy

# 89
И при мен не се получи номера,въпреки че се молих на всички светии.Тцъ,ще се мажем и това е. Grinning
Почистване на лицето,маска ако през деня не съм направила ,третиноин,експигмент,шипка.Програмата е пълна,а през деня..олеле малеле .

Общи условия

Активация на акаунт