Борбата с рака - духовното оцеляване и физическото преодоляване - 47

• 70 047
  • 737
  •   1
Отговори
# 540
Радвам се за него ♡
Аз също рисувам , но все не намирам време. Оправдание ...хи хи
Вливката ми е в събота.
Нямам търпение да идва и да заминава.... косата продължава да си пада.
Но мъжете в къщи много ме подкрепят Kissing Heart Ще гледам след лечението да им се реванширам ♡♡♡
Малкия пак ще е при братовчед си за два дни докато ми е най-зле. Няма проблем , че ще съм с перука. Няма проблем , че съм отхапана от акула Stuck Out Tongue Winking Eye Но категорично отказа да е в къщи докато ми е зле . Разбирам го напълно и се радвам , че има къде да го изпратя да не ме гледа .
Аз тайно се надявам този път да съм по-добре ама ще видим.....
Поне психологичния фактор ще е на моя страна сега. Вече знам кое -как протича и ..... ще видим....

# 541
Хубаво е, че момченцето ти няма да е при теб в тези дни, това и без друго е голяма травма за него.

# 542
Определенно , колкото и да ми се прави на голям мъж Kissing Heart на моменти го хващам , че не му е много ОК Disappointed Relieved

# 543
Утре ще се види. Май ще ставам мис Силикон на дърти години.
Гуш на всички и от мен!
Няма нищо! Има много удобни специализирани сутиени на Амоена и силиконови протези! Имам много красив бански на Амоена! 10 години съм така! Само да сме живи и здрави!

# 544
  • Варна
Ооо, Спирит я марш да си вземеш пенсийката от ТЕЛК.
Нали ти свърши лечението?
И 100лв да са , защо да ги бавиш Wink
Личната ми е подготвила нещата за ТЕЛК , но й казах че ще изчакам лечението да мине. Нищо , че работя . Незнам как ще се чувствам нататък и не ми се рискува.

Колко е свършило де да го знам! До сега бях спринтьор, успяха дори да ми се застъпят с цяла седмица болничните от втората операция и първата химия, сравнително бързичко било то със зор опатках и лъчето, сега вече съм маратонец - 5 лета хормонални хапове и импланти. Кое се води лечение, кое не не го знам ще питам следващия път.

Между другото ако са ви питали или отправяли намек за рецептурна книжка и нямате такава, лека полека си я подгответе. Най-малкото купете си я от някоя аптека, може би и в книжарница я има и я попълнете с личните си данни и мушнете сред другите хартии да ви вади всеки път очите и да ви напомня. Че там са пак едни врътни. Нищо сложно няма, нищо скъпо, просто е досадно. Щото първо личният лекар трябва да си впише там неговите неща, печат да бие, да се подпише, това книжле после трябва в НЗОК да се завери, ако ги имате вече протоколите за лекарствата, които се отпускат от касата обратно пак при личния със заверената вече и от здравните рецептурна книжка, той чак тогава изписва рецептите. С тия всичките протоколи, и рецептурна книжка, и рецепти в аптеката да си заявите лекарството. Нищо сложно не е, но ако ви се наложи както на мен тия всичките неща за един предиобед да вършите малко в повечко идва разхождането насам-натам. Аз късметлийка, сравнително близко и личния и онколога и касата, даже пеш вземах едно от разстоянията, но я си представете в една София примерно ако единият е на единия край на града, а другият на другия какво може да си докарате и на себе си и на гражданите около вас. Никви Золадекси, Нолвадекси и Тамоксифени няма да ви трябват, направо риза с много дълги ръкави и Лексотанчета.

Последна редакция: вт, 15 май 2018, 09:05 от Spirit Crusher

# 545
Месец мина от последната химия , а все още нямам коса Sob Преди пет години, месец след химията имах 1 см, а сега само мъх. Как беше при вас?

# 546
  • В царството на игрите:)
Hands Thumbsup
Месец мина от последната химия , а все още нямам коса Sob Преди пет години, месец след химията имах 1 см, а сега само мъх. Как беше при вас?
Скъпа, я се стегни! Няма как да останеш без коса. Ще порасте, няма къде да ходи. Явно още се възстановяват коренчетата. По - бавно е!!! Flowers Hibiscus

# 547
Вече съм с 2мм коса .
То къпането вече бързо ще става Joy
Отидах и до перукерското ателие да подстрижем перуката. Че дължината беше все едно съм с екстейшъни и бритона много дълъг и дебел.
Сега ми е лека и виждам пред себе си Joy
Лейди , ходи ли на лекар ?

# 548
  • София /Абсурдистан
Момичета, закъсах го. Гадината се е върнал май. Не че си е тръгвал де. До скенера на 7 юни ще ме наблюдават, сега на 29 ще имам химия, но ако продължава да е така, ще ми направят пак Пет скенер и ще насочат за операция с махане на всичко. Ужас. Биха ми инжекжия за кръвта. Назначиха и антибиотик, че ще си изкашлям дробовете вече.
 Сега само това оставаше и химията да не действа... Sad

# 549
Момичета, закъсах го. Гадината се е върнал май. Не че си е тръгвал де. До скенера на 7 юни ще ме наблюдават, сега на 29 ще имам химия, но ако продължава да е така, ще ми направят пак Пет скенер и ще насочат за операция с махане на всичко. Ужас. Биха ми инжекжия за кръвта. Назначиха и антибиотик, че ще си изкашлям дробовете вече.
 Сега само това оставаше и химията да не действа... Sad

# 550
Lady,дръж се мила.Ще мине всичко.Много важно като махнат всичко.И това се преживява,не е болка за умиране.Акйде да идва вече тази операция и да ти минава всичко.

# 551
Като пиша от тел.големи глупости сътворявам.DZ и къпането става бързо и сушенето.Хич да не ти пука.Моята расте бяла и къдрава.Уникална комбинация.Joy

# 552
Lady, не си е тръгвал. Химията е само за намаляване на размера, което според много скромното ми неангажиращо мнение е излишно забавяне - с идеята уж да се реже по-малко. Като че ли има значение колко ще режат и колко ще запазят в такава ситуация...
Не знам дали е правилно, аз съм много бъзлива, но на твое място аз бих искала много бърза мастектомия радикална и то веднага, незабавно.
Забрави за телкове, перуки и всякакви други странични неща, в момента това е най-важното.

# 553
  • София
Lady, прегръдки!
Да ти съхранят „органа” не е най- важното нещо, по- важно е да ти съхранят живота.
Аз съм с една гърда от почти 18 години... първоначално шокът беше огромен, не можех да се погледна в огледалото... мъжът ми да ме види беше абсурд (колкото да ме убеждаваше, че не съм само едни цици за него- то не че ги имам, де Stuck Out Tongue Winking Eye). Постепенно се приех и сега съм ОК със себе си. Пригодила съм си бельо, дрехи, така, че да се чувствам комфортно и да не мисля „вижда ли се, личи ли си”...
Гадно е,  но се свиква. Само си помисли колко хубави неща те очакват в живота след операцията и лечението!
Успокой се, приеми нещата, каквито са. Повярвай!
Успех, мила! И Бог да е с теб!

# 554
  • София /Абсурдистан
Благодаря за подкрепата момичета! Аз исках да започнем с операция, но ми казаха, че това било "глупаво и безсмислено" и аз млъкнах. Можело и да има клетки, които уредите не са хванали, те ще загинат, ок, съгласих се. Казаха ми, че това се прави заради засегнатите лимфни възли най-вече и клетките на гадината се топели като снежни топки. Сега ще се съветват и ще решат за следващия път кскво ще правим, но мислят да изкараме и другите 3 химии и накрая пет скенер префи операцията. Знам, че има протези и какво ли не, ама криво ми е да ходя така - от едната страна чашка Е, а от другата нищо... Ще питам хирурга дали може едновременно да се направи нещо, с една упойка, реконструкция. Ама едва ли, имам засегната кожа. Както и да е, сега е важно да докарам ремисия накак си, другото са бели кахъри, всякак може да се живее.
Уф от къде ми дойде до главата...

Последна редакция: вт, 15 май 2018, 13:36 от Unknown_lady

Общи условия

Активация на акаунт