Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са симптомите на майката на автора и какви проблеми възникват?
Какво представлява туморният маркер и какво означава увеличаването му?
Какви са препоръчителните действия при откриване на бучка в гърдата?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са симптомите на майката на автора и какви проблеми възникват?
-
Какво представлява туморният маркер и какво означава увеличаването му?
Туморният маркер е вещество, което може да бъде открито в кръвта, урината или тъканните проби и се произвежда от ракови клетки. Увеличаването на туморен маркер може да показва рецидив на рак. Например, ако нивото на туморен маркер се повиши от 10 до 22,5 U/ml за период от шест месеца, това може да предизвика безпокойство и да изисква медицинска консултация.
-
Какви са препоръчителните действия при откриване на бучка в гърдата?
-
Какво е диспансерзизация и как се провежда?
-
Какви са цените на скенерите в Сити клиник?
Който има нужда, да пише. Психиатър не ни трябва, да пази Господ

Дали е от хормоните ще видим, скоро ми предстои първия обстоен преглед след терапиите. С адското потене май вече свикнах и пак е основно рано сутрин, хем хладно, хем едни води избиват основно по цялата глава и врата, в чисто мокра възглавница се събуждам, ей... Не е гадна миризлива, лепкава пот, усещането не е като на препотен от маратон човек, а е по-скоро... все едно някой с лейка с чешмяна вода ме е поливал докато спя. Това да съм в блажен покой на оптимална стайна температура и да се потя като прасе и да се будя от гъдела на вадичките пот от челото по слепоочието, където започват да се стичат, не ми се беше случвало. Освен това грам не съм тръгнала килата да си възстановявам, а всички много ми го обещаваха, сама на себе си вече обивам и ръбя. Като се обърна нощно време настрани в любимата поза ембрион и едното коляно върху другото като сложа и ми е неудобно, възглавничка или по-дебела завивка защипвам между коленцата, че да е една идейка по-мекичко. Най-много ме притесняват обаче това гадене и пустата му кожа капризна каквато се оказа при мен. Почти никое от бижутата си вече не мога да нося, уж съм носила, та носила, някои са ми дори наследство от сестра ми, която е с цели 5 години по-голяма от мен. Веднага обрив, сърбеж, по глезените ми наизлезнаха или започнаха просто да прозират едни тънки кръвоносни съдчета почти като косъмчета. Пак добре, че краката не отичат, още са ми като на лебед в юношеска възраст шийката... Да видим кое какво ще се окаже като си го кажа и като ме прегледат...

Чудесна новина и при вас.