Не пропускайте година без цитонамазка! Това може да ви коства живота! Тема 44

• 62 581
  • 741
  •   1
Отговори
# 330
ronita2 , препоръчвам ти второ независимо мнение. Т.е. отиваш при друг онкогинеколог без да споменаваш какво ти е предложено и при кого си била сега.
Този доктор, при когото си била може да е прав, но за мен е притеснителен факта, че ще се извършва в частния кабинет - какви са условията там ? Има ли сестра или друг помощен персонал ? За мен е притеснително, че манипулацията е с местна упойка и да не те изпратят да си ходиш у дома на втория час, защото  е добре да полежиш под наблюдение поне 3-4 часа. Та ако решиш този вариант поразпитай за тези неща.
Щом навлиза в канала, процедурата е адекватна, но все пак провери и на още едно място дали наистина е така. А и колко навлиза в канала? Това само с абразио май може да се провери, не знам....

# 331
  • Бургас
Почти в цял свят ЛЕТЗ се прави така....с местна упойка , в кабинета....

# 332
Почти в цял свят ЛЕТЗ се прави така....с местна упойка , в кабинета....
Наистина ли? Звучи ми малко прекалено?

# 333
  • Бургас
Да, даже и аз негодувах , защо ме викат в болница, че и пълна упойка за 10 мин има няма процедура.....Но си трябва и някакъв вид оборудване. С докторът също си говорихме/но и аз бях чела/, че почти навсякъде си се прави  в кабинетни условия и местна упойка.

# 334
Да, даже и аз негодувах , защо ме викат в болница, че и пълна упойка за 10 мин има няма процедура.....Но си трябва и някакъв вид оборудване. С докторът също си говорихме/но и аз бях чела/, че почти навсякъде си се прави  в кабинетни условия и местна упойка.
Изразява ти част от шийката, ставаш и си отиваш?

# 335
И на мен лекар ми предложи да ми я направи в кабинета си, където си работи съвсем сам. Отказах разбира се и се пренасочих към клиника. В болнични условия и с упойка ми беше по-спокойно. Аз например имах и конци и ме следяха дали ще пишкам след процедурата.  Някак не си представям да стана и да си тръгна с рулото марля във влагалището. Мисълта ми е когато има варианти за избор , човек може да избере най-подходящия за себе си. И друга съфорумка сподели преди време , че нейния leep е правен в кабинет и с местна упойка. За мен е герой. Hands V

# 336
  • Бургас
Ми да, то реално седях в болницата аз лично, да ме пусне упойката ,кървене - нямах, чак някъде на 7-8 ден, след процедурата/и не само при мен е така/

# 337
  • Бургас
Ти да не мислиш , че коййй знае какво рязане пада, на мен си ми дадоха материала за биопсията, то са 4 стъкалца 5х5ам

# 338
Честит празик, бъдете светли в и усмихнати.  Всъщност операцията ще се прави явно в манипомационната му,  не знам дали има сестра,  но има още един доктор, тоест той преглежда с друг свой колега. Моя приятелка прави при него хистероскопия, ще я попитам. А моето хистеро беше в болница и,  с пълна упойка и след час се прибрах.  Ще потърся и второ мнение, но нямам стъкълцата от биопсията.

# 339
  • Бургас
Здравейте и от мен!Относно летц,и на мен ми го направиха в частния кабинет на моята докторка в София.Като преди това ми направиха абразио с пълна упойка в болница Вита,понеже проблема беше в канала!Та за летц ,изобщо не боли местната  упойка,сложи ми на четири места упойка.Много неприятно е другото рязането,ако знаех,че е толкова гадно щях да предпочета пълна упойка,макар че имам панически страх от тях!Горе главата минава за 10-15 минути със повече почивки исках аз и отне малко повече време!

# 340
Не мисля, че е редно да се прави в кабинета, letz си е вид конизация....защо не са го направили заедно с абразиото?

# 341
На мен ми каза, че въобще няма да боли, само ще усетя убождането от упойката.  Не би трябвало да има болка, нали затова е анестезията. Сега вече се наплаших. А спомняте ли си каква беше упойката.

# 342
На мен ми каза, че въобще няма да боли, само ще усетя убождането от упойката.  Не би трябвало да има болка, нали затова е анестезията. Сега вече се наплаших. А спомняте ли си каква беше упойката.
Да, него няма да го боли, със сигурност Sad

# 343
Пожелавам ти да мине бързо, леко и безболезнено! Предполагам Лидокаин ще е обезболяващото.
 Щом  много лекари правят летз  в кабинет/манипулационна, явно може и така. Успех!

# 344
    [/listпопитах, имало сестра, доктор и викали анестезиолог. Но при мен упойката ще е местна и в шийката, така че сигурно док ще я бие. И в сайта му пиле, и той каза, че ще е безболезнено, дано е така. Важното е да мине и после всичко да е ок. Искам да ви попитам някои неща. Трябва ли ми болничен, проста домакинска работа може ли да върша. В море кога мога да влизам. Сега ми е 22 ден след биопсията, та секс кога може. Благодаря ви.

Общи условия

Активация на акаунт