NESCAFE DOLCE GUSTO - Тема 4

• 88 098
  • 763
  •   1
Отговори
# 585
Че какво значение има дали проблемът е при разтворимите- нали са оригинални. Сега още малко ще изкарате жената виновна, защото не е обяснила. Те разтворимите даже по-лесно вървят- поне Нескуика.

Никой не изкарва жената виновна, и проблемът очевидно е в машината. Капсулите вървят, но явно после блокират.

# 586
Бариста, ако не се лъжа не са разтворими и пак блокират. И пак казвам без капсула, само с приставката за чай също има проблем. Ще изчакам пак да се заклещи напълно и вече ще говоря с управителя.

# 587
Бариста, ако не се лъжа не са разтворими и пак блокират. И пак казвам без капсула, само с приставката за чай също има проблем. Ще изчакам пак да се заклещи напълно и вече ще говоря с управителя.

Е, при това положение, явно проблемът е с капака.Само да те питам - и със студена вода ли се заклещва?

# 588

Е, при това положение, явно проблемът е с капака.Само да те питам - и със студена вода ли се заклещва?
Не съм пробвала със студена.

# 589
Здравейте,на Лидл продават ли капсули ?Детето събира стикита и все там иска да пазаруваме,вчера видях ,че имат на лаваца капсули ,ама на нескафе не обърнах внимание имат ли,а и  не бях видяла че моите са на привършване и трябва да купя днес. 😐

# 590
  • Пловдив
В Лидъл нямат капсули на Долче Густо, дори и на съвместимите марки - Сегафредо и Якобс, нямат.

# 591
В Лидъл нямат капсули на Долче Густо, дори и на съвместимите марки - Сегафредо и Якобс, нямат.
Благодаря,жалко.Две кутии=1 стики

# 592
  • Пловдив
В Пловдив капсули взимам единствено от Лески - само при тях все още са на 9.99.

В Лидъл съм си набелязала определени продукти, но като цяло основни неща пазаруваме от Триумф и Лекси.

# 593
  • Пловдив
А в другите магазини по колко са?

Навсякъде цената е такава,  че даже и по- ниска когато са в промоция.

# 594
  • Пловдив
В Била, Кауфланд и Триумф редовната цена е 10,49. Поне в Пловдив.

# 595
  • до най-прекрасния мъж
Капсули на редовна цена не съм купувала. Винаги са намалени някъде - Кауфланд, Триумф, Метро. Аз си взимам по 3-4 кутии, като пуснат в Кауфланд и ни стигат до следващото намаление. Там всеки месец ги пускат на промоция и има разнообразие от видове.

# 596
  • На брега на реката
И в Т-маркет, често ги пускат на цена около 8,50 лв, с карта "Благодаря".

# 597
Здравейте, реших да се присъединя към групата на собствениците на кафемашина Долче густо и от всичко, което прочетох разбрах че много добра е Mini me-автоматична и малка. Но преди си бях харесала Jovia, и питането ми е дали някой я има и тя дали е малка и автоматична, че в емаг е на много добра цена в монента?

# 598
Здравейте, ние си взехме преди месец Mini Me и съм много доволна. Може да си нагласяш дължината на кафето. Прави много хубав каймак. Също така си взехме   и многократни капсули и с тях кафето става превъзходно. Използваме червено синята Лаваца- крема е густо.
Купихме и изпробвахме няколко вида капсули, но май лавацата най-ми харесва. Обаче ако искаш, да си направиш набързо едно кафе е много удобно и с оригиналните капсули.
Детето много обича да си прави нескуик капсула, която пък е по-вкусна от чокотиното( което е и 2пъти по-скъпо).

# 599
  • до най-прекрасния мъж
Jovia мисля, че не е автоматична. Най-малката автоматична е Mini me. Понеже и аз търсих възможно най-малко заемащата място и в плюс да е автоматична, се спряхме на този модел. Пък и Mini me е Krups, а Jovia е Delongi.

Общи условия

Активация на акаунт