NESCAFE DOLCE GUSTO - Тема 4

• 88 095
  • 763
  •   1
Отговори
# 570
Здравейте, пропоръчайте ми машина за малък офис в който ще се правят 4-5 кафета на седмица макс. По възможност да е малка и компактна. Къде в момента мога да купя на промоция ?
Почти във всички техномагазини вървят на едни и същи цени. Препоръчвам машинката да е автоматична, много по-автономна е така и винаги пиеш точно толкова дълго и силно кафе, колкото обичаш. Ползвам Mini me от 3 месеца, правим средно по 2 кафета дневно. Харесвам я, защото е супер лесна за ползване и няма никакви излишни чаркалъци по нея. Мия едно чекмедженце, в което се слага капсулата и една подложка за капки, която е регулируема на височина. Много елементарно направена машина и за ползване, и за поддръжка и в плюс е много компактна.
Интересувам се как се мие контейнера за водата и дали става в съдомиялна? Никъде не открих подобна информация в упътването. Машинката наистина е страхотна, единствено с този контейнер срещнах малка трудност 😊

# 571

Интересувам се как се мие контейнера за водата и дали става в съдомиялна? Никъде не открих подобна информация в упътването. Машинката наистина е страхотна, единствено с този контейнер срещнах малка трудност 😊

Включвам се и аз по повод миенето. Нямам съдомиялна, мия на ръка с четка за шишета, защото така най-лесно стигам по ъглите. Става много бързо, преди да се "светна" да четката, все се чудех с какво да бъркам понеже отвора горе за пълнене на вода не е голям и съответно не е много удобно.

# 572
  • до най-прекрасния мъж
Аз само плакна и сипвам нова вода всеки ден. Нямам проблеми за момента.

# 573
Да ви се похваля. Вчера си взех машината от технополис, ремонтирана. Пише, че е подменена механична част. Прибрах се вкъщи и на второто кафе гнездото на капсулата пак запъва. Ще полудея.

# 574
Да ви се похваля. Вчера си взех машината от технополис, ремонтирана. Пише, че е подменена механична част. Прибрах се вкъщи и на второто кафе гнездото на капсулата пак запъва. Ще полудея.
Бих искала от магазина или да ми върнат парите, или да заменят продукта. Ако откажат, бих се свързала директно с фирмата производител. Можеш да им пишеш във фейсбук страницата. Винаги отговарят и действат адекватно

# 575

Случвало ми се е със съвместими капсули, но не се сещам на коя фирма. Не би трябвало да се случва с техните си кашсули, освен ако машината не е дефектна.

# 576

Случвало ми се е със съвместими капсули, но не се сещам на коя фирма. Не би трябвало да се случва с техните си кашсули, освен ако машината не е дефектна.

[/quote] Само капсули н нескафе ползвам.

Бих искала от магазина или да ми върнат парите, или да заменят продукта. Ако откажат, бих се свързала директно с фирмата производител. Можеш да им пишеш във фейсбук страницата. Винаги отговарят и действат адекватно
Писах на фб нескафе, от там ми дадоха имейл на крупс. Но никой не ми дава отговор от там.

# 577

Ами аз какво ти казах.. Такива машинки НЕ ПОДЛЕЖАТ на сервизиране. Фабрично всичко се прави по такъв начин, че да не може да се поправя. Така са конструирани. Това не е професионален клас машина и не е предвиден ремонт на отделни компоненти. На твое място бих отишла незабавно при търговеца и бих им поискала без заобикалки да ми върнат парите. Ако не, Комисията за защита на потребителите ще се зарадват на това. И не им се оставяй да те разиграват. Какво ли не могат да ти кажат, за да ти замажат очите, но ти си дръж на своето. И най—добре тествай в магазина. Така няма да ти се правят на интересни. И директно с управителя. Продавач—консултантите ще се опитат да те озаптят и да те придумат за още ремонти. Работа на клиента е да бъде достатъчно настоятелен и да си защитава правата.

# 578
Blagovestta с какви капсули ти прави такива проблеми? С на долче густо ли или някакви други?

# 579

Ами аз какво ти казах.. Такива машинки НЕ ПОДЛЕЖАТ на сервизиране. Фабрично всичко се прави по такъв начин, че да не може да се поправя. Така са конструирани. Това не е професионален клас машина и не е предвиден ремонт на отделни компоненти. На твое място бих отишла незабавно при търговеца и бих им поискала без заобикалки да ми върнат парите. Ако не, Комисията за защита на потребителите ще се зарадват на това. И не им се оставяй да те разиграват. Какво ли не могат да ти кажат, за да ти замажат очите, но ти си дръж на своето.

Това са пълни глупости, да не говорим, че има сума ти видеа как се разглобяват тези машинки на съставните им части.

# 580
Blagovestta с какви капсули ти прави такива проблеми? С на долче густо ли или някакви други?
Само Долче Густо капучино, кортадо, чокочино, мока, даже и оригиналната поставка за чай запъва, но не  всеки път.

# 581
Само Долче Густо капучино, кортадо, чокочино, мока, даже и оригиналната поставка за чай запъва, но не  всеки път.

Това са все капсули с разтворими съставки.

# 582

Ами аз какво ти казах.. Такива машинки НЕ ПОДЛЕЖАТ на сервизиране. Фабрично всичко се прави по такъв начин, че да не може да се поправя. Така са конструирани. Това не е професионален клас машина и не е предвиден ремонт на отделни компоненти. На твое място бих отишла незабавно при търговеца и бих им поискала без заобикалки да ми върнат парите. Ако не, Комисията за защита на потребителите ще се зарадват на това. И не им се оставяй да те разиграват. Какво ли не могат да ти кажат, за да ти замажат очите, но ти си дръж на своето.

Това са пълни глупости, да не говорим, че има сума ти видеа как се разглобяват тези машинки на съставните им части.

И да я разглобяваш, и да не я разглобяваш — файда нема. Нали не са и я поправили на жената. Иначе в интернет има и клипове как от BMW кошер от 91—ва двигателят да го направиш като на alfa romeo giulia от 2018—та и доказателството за това са пушещите дрънгели по магистралите.. опитват се хората, но не им се получава — защо ли 😁

# 583
Това, че се разглобява, означава, че всичко може да се смени. Има и достатъчно магазини за резервни части за кафемашини, ще се изненадаш от нещата които се предлагат.

Какво са поправили, и какво - не, не е ясно. Сега се изясни, че проблем има с разтворимите напитки, за другите - не е казала. То ако не си достатъчно наясно и не можеш да обясниш какъв е точно проблемът, може и да не ти го отстранят.

# 584
Че какво значение има дали проблемът е при разтворимите- нали са оригинални. Сега още малко ще изкарате жената виновна, защото не е обяснила. Те разтворимите даже по-лесно вървят- поне Нескуика.

Общи условия

Активация на акаунт