NESCAFE DOLCE GUSTO - Тема 4

• 88 090
  • 763
  •   1
Отговори
# 555
  • софия
Момичета благодаря ,кафе стана и то не боза.Сложих двойно в дозата и се получи.Даже в едно магазинче ми смели жената кафе с аромат на карамел 😆.
Аз ползвам вода от филтриращата кана .Даже ми се смеят в Тмаркет с-у нас че филтрите за кана ги ядем.С тази вода от каната всичка правим освен да се къпем.
На 10дена 1 филтър от 200л ми утива.

# 556
В момента в емаг има намалени кафета - стандартни по 7,99лв, а от специалните - лате макиато /карамел, Au Lait, Flat white - 9,99лв. Май над 30лв е безплатна доставката (но не съм напълно сигурна).

# 557
  • София
Здравейте,

интересува ме къде могат да се купят съвместими капсули на много ниски постоянни цени. В склада на Загато в Захарна фабрика има съвместими за 6.89 лв. COVIM - но са два вида само. Има и промоция плащаш 5 кутии, получаваш 6. Има и Gran Cafe Garibaldi, но са ги вдигнали сега са на 7.20 кутията.

Интересуват ме подобни промоции от други места. В чужбина е пълно с най-разнообразни съвместими капусули даже в Лидл на цени от 3 евро за 16 капсули, тука все цените са около 10 лева или 8 лв на промоция.

Най-евтино до сега съм намирал Сегафредо с карта май беше 4 лева за 10 капсули в Билла. Някъде да я има тази цена извън Билла? Кой ги вкарва тези капсули?

От къде купувате Гран Кафе Роял? То за мен е най-доброто, но 10 лева на Кафе Мания, които ги вкарват няма да дам. В Швейцария е 3 франка кутията, тука все едно злато ни продават.

# 558
  • На изток от Ада
Аз взех една кутия съвместими капсули италиански . Хареса ми тази е 7,20 лв , а кафето обикновено е 6 ,90 лв. За 16 капсули. Магазина се казва Жабките.

# 559
  • Пловдив
Миналата седмица взех от Т-маркет тези на 4.99, но не съм очарована.

# 560
  • Пловдив
Аз днес видях 2 нови модела...

И това...в Кауфланд са.

# 561
Здравейте,

интересува ме къде могат да се купят съвместими капсули на много ниски постоянни цени. В склада на Загато в Захарна фабрика има съвместими за 6.89 лв. COVIM - но са два вида само. Има и промоция плащаш 5 кутии, получаваш 6. Има и Gran Cafe Garibaldi, но са ги вдигнали сега са на 7.20 кутията.

Интересуват ме подобни промоции от други места. В чужбина е пълно с най-разнообразни съвместими капусули даже в Лидл на цени от 3 евро за 16 капсули, тука все цените са около 10 лева или 8 лв на промоция.

Най-евтино до сега съм намирал Сегафредо с карта май беше 4 лева за 10 капсули в Билла. Някъде да я има тази цена извън Билла? Кой ги вкарва тези капсули?

От къде купувате Гран Кафе Роял? То за мен е най-доброто, но 10 лева на Кафе Мания, които ги вкарват няма да дам. В Швейцария е 3 франка кутията, тука все едно злато ни продават.

С отстъпка за фирма вероятно. Ако поръчваш огромни количества, има някаква отстъпка. А за какво ти трябват “много ниски постоянни цени”? Бизнес ли развиваш?

# 562
  • BG
Здравейте, пропоръчайте ми машина за малък офис в който ще се правят 4-5 кафета на седмица макс. По възможност да е малка и компактна. Къде в момента мога да купя на промоция ?

# 563
Здравейте, пропоръчайте ми машина за малък офис в който ще се правят 4-5 кафета на седмица макс. По възможност да е малка и компактна. Къде в момента мога да купя на промоция ?

Това е тема за машинки на Долче Густо. Ако те кефят, си вземи такава. А къде какво да си търсиш на промоция, можеш да си видиш в Гугъл, OLX и прочее...

# 564
  • Пловдив
Все сме коментирали различните машини на Долче Густо, ама Делонги от тях ли е?

# 565
  • BG
Все сме коментирали различните машини на Долче Густо, ама Делонги от тях ли е?

Например https://www.emag.bg/kafemashina-delonghi-nescafe-dolce-gusto-jov … 50b/pd/D5KFDSBBM/

# 566
В магазини "Зора" в момента Мини ми 120лв с 2 кутии капсули подарък 😉

# 567
  • София

С отстъпка за фирма вероятно. Ако поръчваш огромни количества, има някаква отстъпка. А за какво ти трябват “много ниски постоянни цени”? Бизнес ли развиваш?

Не за вкъщи ми е, но ми омръзна само да се дебнат промоции. Търся дребни частни вносители, които вкарват интересни вкусове съвместими капсули и не си слагат 100 % надценка като Нестле на техните капсули и Якобс на своите. Това крем брюле дето го пусна жената изглежда страхотно и на добра цена, жалко че този магазин Жабките е в Стара Загора. Ако Долче густо пуснат нещо с аромат на крем брюле, Нестле България ще го вкарат на цена 15 лева заради ексклузивния ексклузивитет. И до сега не разбирам защо някои вкусове по магазините са по-скъпи от другите.

Една година живях в няколко страни в Западна Европа, там позамира Долче Густото като цяло. Неспресото е взело връх и навсякъде (дрогерии и супермаркети) има десетки съвместими капсули и разнообразие от вкусове на цена от максимум 10-15 цента за доза. В България обаче върви доста Густото и това е добре, защото така ще стимулираме повече търговци да внасят разнообразни съвместими капсули, а защо не и да започне някой да произвежда у нас.

Последна редакция: вт, 12 мар 2019, 22:51 от kevin87

# 568

Не за вкъщи ми е, но ми омръзна само да се дебнат промоции. Търся дребни частни вносители, които вкарват интересни вкусове съвместими капсули и не си слагат 100 % надценка като Нестле на техните капсули и Якобс на своите. Това крем брюле дето го пусна жената изглежда страхотно и на добра цена, жалко че този магазин Жабките е в Стара Загора. Ако Долче густо пуснат нещо с аромат на крем брюле, Нестле България ще го вкарат на цена 15 лева заради ексклузивния ексклузивитет. И до сега не разбирам защо някои вкусове по магазините са по-скъпи от другите.

Една година живях в няколко страни в Западна Европа, там позамира Долче Густото като цяло. Неспресото е взело връх и навсякъде (дрогерии и супермаркети) има десетки съвместими капсули и разнообразие от вкусове на цена от максимум 10-15 цента за доза. В България обаче върви доста Густото и това е добре, защото така ще стимулираме повече търговци да внасят разнообразни съвместими капсули, а защо не и да започне някой да произвежда у нас.
Хм, аз доколкото знам, баш у нас е произвеждат капсулите, но това не пречи на цената...

# 569
  • до най-прекрасния мъж
Почти във всички техномагазини вървят на едни и същи цени. Препоръчвам машинката да е автоматична, много по-автономна е така и винаги пиеш точно толкова дълго и силно кафе, колкото обичаш. Ползвам Mini me от 3 месеца, правим средно по 2 кафета дневно. Харесвам я, защото е супер лесна за ползване и няма никакви излишни чаркалъци по нея. Мия едно чекмедженце, в което се слага капсулата и една подложка за капки, която е регулируема на височина. Много елементарно направена машина и за ползване, и за поддръжка и в плюс е много компактна.

Общи условия

Активация на акаунт