NESCAFE DOLCE GUSTO - Тема 4

• 88 109
  • 763
  •   1
Отговори
# 600
Jovia мисля, че не е автоматична. Най-малката автоматична е Mini me. Понеже и аз търсих възможно най-малко заемащата място и в плюс да е автоматична, се спряхме на този модел. Пък и Mini me е Krups, а Jovia е Delongi.
Сега разглеждайки ги  в емаг видях че Mini me има и от делонги, с различна цена, явно и това е от значение.

# 601
  • до най-прекрасния мъж
Jovia мисля, че не е автоматична. Най-малката автоматична е Mini me. Понеже и аз търсих възможно най-малко заемащата място и в плюс да е автоматична, се спряхме на този модел. Пък и Mini me е Krups, а Jovia е Delongi.
Сега разглеждайки ги  в емаг видях че Mini me има и от делонги, с различна цена, явно и това е от значение.
Не съм виждала Mimi Me на Delongi, но е възможно и да има. По-евтина ли е Delongi или не? Почти по всички техно магазини Mimi Me на Krups върви около 120 лв, уж на промоция, но тя почти винаги е на тази цена.

# 602

Нещо не мога за разбера разликите все още прелистван спецификации, но нещо очеизваждащо не виждам.

# 603

Нещо не мога за разбера разликите все още прелистван спецификации, но нещо очеизваждащо не виждам.
Първата не е автоматична мисля, а втората е.Дизайнът е съвсем различен в горната част.

# 604
  • На брега на реката
Според мен са абсолютно еднакви машинките, само цвета е различен.

Последна редакция: пн, 18 мар 2019, 20:38 от Бубoлина

# 605

Еднакви са като характеристики, само цветът им е различен

# 606
  • до най-прекрасния мъж
И Krups е едно към едно с показаните машинки. Автоматични са, моята е абсолютно същата, само че е друг цвят. Вече като части не знам какво е вложено в тях. Вероятно само марката е различна, иначе като характеристики са съвсем еднакви.

# 607
МЕТРО. Каталога ще влезе в сила на 21 март.
Mini Me + 3 кутии капсули = 115,00 лв. Офертата не е никак лоша.
https://catalogues.metro.bg/nekhranitelni-stoki-1907/page/1?_gl= … AYASAAEgItI_D_BwE

# 608
МЕТРО. Каталога ще влезе в сила на 21 март.
Mini Me + 3 кутии капсули = 115,00 лв. Офертата не е никак лоша.
https://catalogues.metro.bg/nekhranitelni-stoki-1907/page/1?_gl= … AYASAAEgItI_D_BwE

Супер, много благодаря! Ще съм първа в Метро на 21! 😁

# 609
  • Варна
Има ли безкофеинови капсули ? И кои са , ако може снимка ?

# 610
  • Някъде там
тези са съвместими с долче густо  50 излизат 30 лева
тези също са съвместими
това си е без безкофеиновото на густо

# 611
http://coffee-shop.bg/product/96/decaffeinato-nescaf-dolce-gusto-kapsuli.html
Сайта е абсолютно произволен, да не решите че е реклама. Просто взех първата попаднала ми снимка.

# 612
Някъде да е намалено кафето?

# 613
  • Стара Загора
Вчера видях в Кауфланд- някои видове бяха намалени на 8,99 лв.

# 614
Преди около 2 седмици бях намерила в Метро капсули  на Сегафредо, 12 за 3.70лв. май бяха. Страхотно кафе. Обаче дали го има и в други вериги?

Общи условия

Активация на акаунт