Къде във Варна подстригват хубаво?- тема 3

• 98 321
  • 932
  •   2
Отговори
# 645
  • Варна
Посетих и аз наскоро след голямо чудене Петя в Макса.  Исках скъсяване , тя се съгласи и беше ясно, че косата ми има нужда от повечко отрязване, но Петя не бих казала , че се позаинтересува колко точно желая аз, а директно ме отряза достааа късичко. Да отряза много, защото косата ми беше зле,но определено е сериозна промяната в дължината ми и шока след първото ми измиване и то без професионално изправяне след това беше голям.
Някак комуникацията куцаше е тя пое много смело решението да ме скъси много.
Коса расте и ще ми мине, но определено грижата за косата ми ще е по-сериозна от тук насетне с толкова къса коса, а на мен въобще не ми се искаше това.
Оставам със смесени чувства за нея, но и без това предлагам скоро ще спре да работи, заради бременността.

# 646
Преди около месец имах същата случка с Петя, само, че в точно обратната насока - казах и показах докъде искам да ми отреже косата, защото беше много накъсана и цъфтяща. Тя стои, гледа ме  и ми каза "Е, как ще стане това?" Flushed , след което и аз се стъписах - не мисля, че желанието ми беше нещо сложно като изпълнение и не очаквам като отида на фризьор  той да ме пита как да стане. В крайна сметка, скъси съвсем леко косата ми - изобщо не ми обра нито изгорялото, нито цъфтежите. Изтраях се точно 1 седмица. Останах с впечатление, че старание се полага при редовни и вече познати клиенти, пък такива нови, кацнали там са както дойде.

# 647
Днес бях при Петя и останах доволна. Казах й как и какво искам и се справи много добре. Понеже не се бях подстригвала няколко месеца,исках да ме поскъси -не е имало възражения или нещо друго. Доволна съм Simple Smile

# 648
  • Варна
Да не стане вече досадно, но и аз днес бях при нея, след като писахте тук записах час за терапия и подстригване подарък. Терапията Milkshake си е една ампула, за който очаква повече. Постара се с подстригването, точно колкото исках ми взе. Прави и хубав сешоар, умерено приказлива е. Косата ми в момента е освежена, доволна съм като цяло.
И пак да се повторя, но търся отзиви за Escape.

# 649
И аз мислих да ходя при нея, но последните постове ме отказаха!
Ако знаете някоя фризюрка, която може да направи равна подстрижка, без да ми изправя косата пишете.

# 650
Аз бях на полировчик в Еллнес бюти.
Уж взима само цъфтежите.
Но също ме дооформи с ножицата.
Доволна съм.

Иначе момичето спомена, че не е препоръчително да се прави повече от два пъти годишно.

На два до три месеца е хубаво да се освежава косата с подстригване.

# 651
  • Варна
Нона, ти отиде ли на балеаж някъде? В града има няколко фризьора, които са много добри в това по мое мнение и където и да отидеш резултата ще е добър. В помощ на вас и темата слагам снимка от днес, за да видите моят балеаж. Последно тониране ноември месец!!! Никакво използване на лилави шампоани и прочие. Март 2022 първи балеаж, септември-вдигане на балеажа, ноември тониране. Сега ако отида на едно тониране и вълни и ще е като от снимките от салоните. Косата ми расте много, много бързо, в момента корена е естествен. Понякога при тониране го опушват с полуперманентни бои. Най-последна е пак моята коса веднага след тониране /слагала съм и преди /

Алина е фризьорът.

Последна редакция: ср, 04 яну 2023, 09:11 от ivka_smile

# 652
Не, не съм. Отказах се, осъзнах или по точно една от фризьорките ми обясни, че това което искам няма как да стане. Смисъл , че вече изрусените дължини, не могат да се мажат повече с блондор, защото ще се накъсат още повече. А по дължите имам и много естествена коса, смесена с росото, та тя няма как да се отдели и дефакто ще пострада и вече изрусената. Ако само се повдигне няма да ми хареса, защото аз искам балеаж, а не кичури каквито са в момента.
Та реших, че ще чакам да израсте, колкото и трудно да е това. Ще ходя доста дълго време като будала в главата.
И тогава най-вероятно ще я направя изцяло руса. Била съм преди години.

# 653
  • Варна
Аз отидох при Алина като вече бях изцяло руса, така се боядисвах от години. Само, че неравно руса - шарена черга.  Не се мажат израснали изрусени дължини на общо основание. Не виждам и абсолютно никакъв проблем с естествените ти дължини, ще се направят. Нали като се вдига балеаж и без това се подбира косъм по косъм. Така са ти казали, защото просто не го могат, поне са били искрени. Виж всички снимки на балеажи "преди", при повечето положението не е розово. А за подстригване тази Петя е съвсем ОК и няма да те изправи преди това със сешоар.

Последна редакция: ср, 04 яну 2023, 11:36 от ivka_smile

# 654
Момичета, изненадана съм от това, което пишете за Петя, защото към мен винаги е подхождала с голямо внимание. Никога не сме си говорили за нещо повече от самата коса, но каквото съм искала винаги се е случвало. Много прецизно работи и не знам какво ще правя, когато е в майчинство…
Не я заменям за нищо, а иначе ходя при нея от 2017-та година. Озовах се при нея заради некадърната й колежка Ива (тогава работеха във Варна бюти студио), при която имах час и тя ме прехвърли на Петя, защото беше решила да си вземе редовна клиентка с екстеншъни. Направи ми много неприятно впечатление, че има записах час при Ива, а тя ме прехвърли на нейна колежка. Обаче това се оказа чудесно, защото след това ходех само при Петя. Беше ми много неприятно, след като се премести. Мислех си, че е напуснала по майчинство, но благодарение на групата видях, че е в Макс и миналата година отидох 2 пъти.
Не мога да кажа, че се е държала различно в началото и сега, когато съм й редовна клиентка. Винаги е била старателна и прецизна, правила е точно това, което искам.

За полировчика - не си го причинявайте! Съсипва косата и само я накъсва. След него ще видите, как косата ви цъфти много повече.

# 655
Да, именно затова фризьорката каза, че не се препоръчва често и трябва след него само подстригване.
Само до два пъти годишно може да се прави.

Исках да видя какво е и ми стана интересно,така или иначе ходя да я подстригвам през три месеца.
Не ме е жал да ми я режат, все пак расте бързо.

Благодаря за мненията за Петя. Още повече и щом е в напреднала бременност, не бих отишла.
Предпочитам да ходя при максимум двама (за различни неща), без да сменям постоянно.

# 656
Имаше една мацка тук , която поддържаше изцяло руса коса. Ходеше последно в Urban, с нея си пишехме на лично. Но е изтрила профила си.
Ако още чете тук, моля да ми пише на лично.

# 657
В Макс нямаше фризьор преди Петя, дали ще намерят заместник за нея или отново ще са без фризьор?

Да, терапията на Милкшейк е ампула каквито са повечето терапии. Такива ампули се продават в Златна рибка окило 13лв. беше броя последно, когато ги гледах.

Последна редакция: ср, 04 яну 2023, 13:27 от Момичето.и.морето

# 658
Не бих си позволила да компрометирам името на някой неоснователно. Момичето е симпатично, любезно, приветливо. Исках равна коса от горе до долу, без пластове, без настригване и без филажи, но не бях постригана така, въпреки, че заявих, че съм готова да ми се отреже половината коса, за да се изравнят всички пластове и да се обере всичко цъфтящо. Най - вероятно моите очаквания са били нереални, щом повечето са доволни.

# 659
Хайде и аз да кажа за Петя - бях при нея преди няколко месеца. Беше наистина внимателна с мен, но не бих казала че е виртуозен коафьор. Но аз съм недоволна от всички 5 фризьора, при които ходих последно и повечето препоръчани тук.
Последната Кина, чаках 2 часа и няма да си го причиня отново 😫, наистина е нива над останалите, но и тя ме подстрига на черта като останалите, а аз исках пластове.
Нямам възможност да отида до София сега, ужасно много искам Крис да ме подстриже. Чудя се дали да не пробвам при Влади (VR), преди доста години бях ходила при него, но не помня защо го смених 😄. Някой със скорошен опит при него?

Общи условия

Активация на акаунт