Къде във Варна подстригват хубаво?- тема 3

• 98 611
  • 932
  •   1
Отговори
# 720
Наистина е много зле,как се е получило това сиво,от тониране ли?

# 721
Наистина е много зле,как се е получило това сиво,от тониране ли?
То дори не е сиво (де да беше), баш синьо си е, като бабите дето се мажат с една синка. И да, ще се поизмие, но отдолу е оранжево! Просто всяка калайджийка в Максуда би ми завидяла.

# 722
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Много приказки - без доказателство. Не вярвам-съжалявам.

# 723
  • Варна
Иве повярвай. Аз съм в потрес RageRageRage. Косата е направо на сини петна все едно въобще не е мита тониращата смес. Такава излагация не съм виждала. Не можеш да пуснеш клиент да си тръгне така по дяволите.
 Въобще няма да и го спестя на Мариана. Доста клиенти съм и пратила и направо ми идва да потъна в земята от срам в момента.

# 724
Не виждам снимки, не знам какво е станало. Вървете при Валентина Димова да ви оправи косата...

# 725
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Иве повярвай. Аз съм в потрес RageRageRage. Косата е направо на сини петна все едно въобще не е мита тониращата смес. Такава излагация не съм виждала. Не можеш да пуснеш клиент да си тръгне така по дяволите.
 Въобще няма да и го спестя на Мариана. Доста клиенти съм и пратила и направо ми идва да потъна в земята от срам в момента.
Щом ти го казваш-ОК. Някои фризьори явно се самозабравят???? Добре, че нашето Вале не я е треснала сачмата. 😊 😊 😊 😊 Винаги ме предупреждава да не ползвам тонери и тем подобно, че после това синьото няма махане. 😊 😊 😊 Миналата година удържах да не матирам с балсамите на Престиж:)

# 726
  • Варна
Принципно когато някой хвали или напротив - критикува фризьор, ми се струва най - обективно да има и снимка, иначе някой може да е ужасно разочарован от това от което пък друг би бил възхитен. И обратното. Качеството при обсъжданите две фризьорки е към средно, но ако сте решили хубав балеаж,  то категорично мястото не е при нито една от двете.

Последна редакция: нд, 29 яну 2023, 22:59 от ivka_smile

# 727
Дамата беше сложила снимка,кой видял видял,косата е трагедия,отлично разбирам тревогата й.

# 728
Принципно когато някой хвали или напротив - критикува фризьор, ми се струва най - обективно да има и снимка, иначе някой може да е ужасно разочарован от това от което пък друг би бил възхитен. И обратното. Качеството при обсъжданите две фризьорки е към средно, но ако сте решили хубав балеаж,  то категорично мястото не е при нито една от двете.
Не съм ходила за балеаж, от няколко години се изрусявам цялата. Отидох за корен, понеже в страницата им имаше снимки на няколко много хубави руси коси. Затова отидох на място-да ми видят косата и да ги питам те ли са правили тези коси в страницата и съответно могат ли да направят моята. Моята коса надолу си е бяло русо, проблема е корена всеки месец. И те казаха, че няма никакъв проблем, всичко можело да стане.

# 729
  • Варна
Честно казано, нямах предвид точно вашето мнение. Абсолютно ви вярвам, понеже тази ситуация  с несполучлив рус корен съм я наблюдавала в това фризьорски студио, когато Валя работеше с Марияна и Мелиса. Аз също бях шарената черга.
Даже, по - важно ми е когато се хвали някой фризьор да видя снимка на косата. Аз съм доволна от колористиката на Алина и пуснах снимки, бих опитала и при Валентина Димова от това, което чета тук, а и снимките, които гледам. Това за балеаж. За тониране по мога да се прежаля на друго място.

# 730
  • Варна
Каквото и да си говорим и колкото и да хвалим тая Алина и Валентина Димова даже да са вълшебници аз 300лв. за боядисване или 150лв. за корен всеки месец няма как да дам. Сори парите си ги изкарвам сама и знам цената им за разлика от кифли разчитащи на гаджето или мъжа си. Всеки се простора според чергата си.

# 731
Лимана, съжалявам за поредния горчив опит, снимката не успях да видя, но по реакциите на останалите хич не звучи добре.
prinzesata, права си. Парите хич не са малко.
И другата крайност не е приемлива, незнам колко е дала Лимана, но подобен резултат и за без пари не е удовлетворяващ.
Все пак колко пари ти взеха Лимана?

# 732
  • Варна
Nona M и там парите не са малко. За подобно изпълнение аз не само не бих платила,но и скандал до господа бих вдигнала.

# 733
# 734
Каквото и да си говорим и колкото и да хвалим тая Алина и Валентина Димова даже да са вълшебници аз 300лв. за боядисване или 150лв. за корен всеки месец няма как да дам. Сори парите си ги изкарвам сама и знам цената им за разлика от кифли разчитащи на гаджето или мъжа си. Всеки се простора според чергата си.

Защо говорите за цени, като явно не сте наясно? В крайна сметка никой не ви кара да ходите някъде и да давате парите, които хората искат за труда си. Всичко е поскъпнало, включително козметиката, водата, тока им. За средна дължина гъста коса доста под рамото - боядисване с 2 бои и подстрижка дадох 150 лв. Миналата година в друг салон от същия ранг дадох 135 на по-къса коса. Само подстригването е 35 или 40, 2те бои, труда и така се формира цената. Балеаж няма как да ви стъпи под 200, а на дълга коса до кръста 250-300.
Аз ходя веднъж на 6 месеца на фризьор, но съм брюнетка. А като искате русо ще си го поддържате в салон поради ред причини. Когато човек иска нещо трябва да може и да си го позволи. И аз си изкарвам сама парите от 16-годишна само да кажа.

Лимана, върнете се в салона и си искайте парите обратно или поне 50%. Напишете негативно ревю в google и на самата страница и приложете снимки. Не разбрах само защо не сте реагирала на място веднага след като сте видяли крайния резултат?

Общи условия

Активация на акаунт