Къде във Варна подстригват хубаво?- тема 3

• 98 607
  • 932
  •   1
Отговори
# 705
Да и на мен се опита да ми продаде на Ревлон някакъв спрей, но ми обяви нереална цена. Наистина си слага голяма надценка. Иначе за измиване, подстригване и прав сешоар ми взе 50 лева през Септември, което ми се стори ок.
Сега мисля да пробвам Elness или Dream Deluxe, като за вторите ще се радвам на мнение, ако някой е ходил.

# 706
Ами Валя си е Валя 😀. Често я споменавам тук. Салона и е под Кат сградата до Консуматив,а Марияна е вече в стария салон на Валя под Ейджея в Младост.
Здравейте, може ли имена на салоните или направо телефони за връзка да посочите? Благодаря Ви предварително!

# 707
# 708
# 709
Винаги пробутват скъпи продукти, все едно вече не е пълно с магазини и сайтове, които предлагат профи продукти за коса.
Преди ходех във Varna beauty studio и веднъж докато ме подстригваше Петя проследих следната ситуация:
В салона дойде момиче, което търсеше фризьорката Злати Велева, за да купи арганово масло. Злати я попита “какво го правиш, пиеш ли го това масло, скоро нали си купи?”. Момичето каза, че е за приятелката й, която я чака отвън и след това Злати й поиска между 20 и 30лв, а опаковката, която й даде беше на маслото на ЛинеаБио, което и аз ползвам. Тогава беше около 12-13лв. в Лили дрогерии…

# 710
Е, то едва ли ги слагат в ръцете и не те пускат да напуснеш салона, ако не си ги платиш.
Аз казвам, че си имам продукти вкъщи и когато ги приключа евентуално тогава мога да закупя тези, които ми предлага..
Не стига, че се презапасявам с какво ли не и нямат свършване, ами и да купувам на момента просто няма как да стане.

# 711
А сигурна ли си, че Марияна не е Мария? Защото аз имам час за Мария в същия салон, така се представи фризьорката с която говорих. И сега се притеснявам да не попадна на нечия ученичка. Вече нямам сили, честно Cry

# 712
Момичета, не знам защо има такъв хейт към Валентина Димова, обещах да пиша след посещението ми. Днес бях за подстригване и боядисване, много съм доволна. Косата ми се съживи и вече няма червени и жълти оттенъци. Боите са Denuee, безамонячни и много покривни. Докато бях там направиха още две жени с балеаж - бяха блондинки и чудесни на живо. Не си мислете, че е лесно да се получи русо на всяка коса, и аз съм била няколко години с различни балеажи.
Относно подстригването държа да отбележа, че аз НЕ исках коса метла, т.е. равна, затова косата ми е подстригана по-късо в контура около лицето и по-дълго в средната част. И е точно 2 пръста, колкото исках.
Прикачвам една снимка преди (но на нея пак не се вижда всичко русо и червено) и видео след, на живо изглежда по същия начин. Дори търсих боите да си взема, но не намирам никъде да се продават.
едит: от вчера имам проблем с качването, пускам само видеото с линк за след фризьора.
https://photos.app.goo.gl/ZEbnxAC4Z2oaswnD7

# 713
Аз в повечето случаи си правя тонирането с боя вкъщи, няма нищо сложно. Избира се безамониачна боя тон върху тон( доволна съм от Matrix, Revlon,...
Cattley, моля те сподели конкретно за тониране с Revlon, коя боя точно от продуктовата гама, какво с какво смесваш за перлено/пепелно и с кой оксидант. Аз не искам твърде пепелно. Също и за Матрикс коя боя точно. Хайде да кажем мога и да успея да се тонирам вкъщи, но този опушен корен..
Боята трябва да е безамониячна, на кутията да пише тон в тон, оксиданта да е 3%. На Ревлон съм поръчвала color excel by revlonissimo, кутийката е сиво с лилаво, цвят 9.11. На Маtrix е розовата кутийка Socolor Sync, може да се смесват нюанси, да се експерементира с тона, после, нали така или иначе се измива. Нанасям като шампоан, разпенвам и стоя 15..20мин. Добре се получава, понеже нямам време да ходя постоянно на тониране. Само да кажа, че не съм фризьор, информацията ми е от моите си проучвания и форуми Simple Smile) но предполагам, че в салона не правят нещо много по-различно.

# 714
Хей, хей, хей!
И тук се разписвам прясно подстригана от моята фризьорка :3
Оставям линк към IG- то й:
https://www.instagram.com/beautystudioscream/
Ивелина, собственичката и си ходя от около 4-5 г при нея.
Работи и с друга колежка паралелно - Натали мисля й беше името.
Малко скъпичко ми се стори, но... eh, whatever Grinning, почти навсякъде е така.
Доволна съм от нея, бързо пипа бързо работи, личи си че е профи.
Ако искам нещо по бюджетно, ходя при една мацка в Цветния, на две улици от мен, къде за подстрижка взима 10 лева.
Но знам ли инфлация е, може и да е вдигнала малко кинтата.
От скрийм прилагам предната ми коса, сегашната е същата форма, ама съм розова.
Основно работи с продукти на ревлон.
Очаквам с нетърпение и един продукт, който ще получи март месец, дето прави косата супер лъскава и задържа изправянето и къдеренето по-дълго време.
Ами това е, съжалявам за фермана, лек ден и лека работа на работещите Simple Smile

# 715
Честно! Не мога повече! За пореден път излизам от фризьорски салон като пародия в косата! Явно е нереално да искам да имам руса коса! Руса коса, направена с обезцветител и после боядисана/тонирана/матирана в желания нюанс. И да стане хубаво и равномерно русо. За пореден път чух как оплюват фризьорите при които съм била преди и се бият в гърдите колко е лесно да стане това, което искам. И да си тръгна….на сини и оранжеви кичури. Като бабите дето се плескат със синка.

# 716
Къде това? Милата!!!!

# 717
# 718
  • Варна
Лимана може ли да видя снимка на това,което описваш? Знам как работи Марияна  иначе не бих я препоръчала.

# 719
Пратих снимка само на prinzesata, защото откровено ме е срам как изглежда косата ми в момента. И да, знам, че синьото ще се измие, но не е това целта на ходенето на фризьор и даването на пари. Давам ежемесечно толкова пари в Златната рибка за косата си, смея да твърдя, че се грижа изключително добре за нея. Слабост ми е. И се опитвам да я държа в някакви здравословни граници, да поправя доколкото мога щетите от обезцветяването. И накрая отиваш на фризьор и той те връща в първи клас. Ами не е честно.
Отново търся фризьор, който просто може да прави руса коса.

Последна редакция: нд, 29 яну 2023, 10:50 от Лимана

Общи условия

Активация на акаунт