Къде във Варна подстригват хубаво?- тема 3

• 98 556
  • 932
  •   1
Отговори
# 690
Благодаря!
Разбрахме се с Алина Диксън да отида на консултация на място и да ми види косата.
Ще видя какво ще реша, много искам балеаж, но да е наистина балеаж, а не кичури или просто цвят, държащ 2 дни..
Сега съм много смешна в косата.
Много съм се запуснала.

# 691
Чакаме информация и отзиви после Simple Smile

# 692

Бях при нея за консултация, стори ми се мила и добра, според мен си разбира от работата, поне от това което видях на място.

Но цените са доста високи,дано наистина си заслужават.

Последна редакция: сб, 21 яну 2023, 20:43 от alethea

# 693
И аз мислих да постна цените. Смятай корен блондор+ боя - 130 лв. Да не говорим, че моята е гъста, та отива на 150 😢 Ужас
Не, че ще отида при нея, но ако правя на две - три седмици корен, аз ще се  разоря 😁

# 694
Явно защото го прави с боя, а не някакъв шампоан или тонер.

Но според мен нейното тонирани се прави през два месеца, не по често.
И моята е гъста, бая пара ще отиде.

# 695
Аз в повечето случаи си правя тонирането с боя вкъщи, няма нищо сложно. Избира се безамониачна боя тон върху тон( доволна съм от Matrix, Revlon, с Lakme- става много тъмно и изсушава повече), може и 2 нюанса да се свесват (примерно 8V и 6А за студен резултат, или какъвто оттенък желаеш, може и перлено), в съотношение 1:1  с оксиданта, който трябва да е 3%. Нанася се като шампоан, разпенва се, остава на косата 20ина минути и готово.
При Алина ходих веднъж, но по ми допада техниката на по-равномерен балеаж, както го прави Mounir.

# 696
Помощ! Съществува ли изобщо фризьор във Варна, който може да подстригва чупливи къси коси? Ще трябва да изчакам няколко месеца да поизрасте това което ми причиниха, защото е скандално зле, но после ще ми трябва фризьор, който не само да може да ме подстриже, но и да коригира това което направиха...

Аз съм много доволна от Ани от Дима Стил, харесвала съм си пластовете само при нея. Подстригва ме, така че да мога да си нося косата естествена, но и не я изтънява, въпреки че е с остър косъм и се подстригва по-особено.

# 697
Аз в повечето случаи си правя тонирането с боя вкъщи, няма нищо сложно. Избира се безамониачна боя тон върху тон( доволна съм от Matrix, Revlon, с Lakme- става много тъмно и изсушава повече), може и 2 нюанса да се свесват (примерно 8V и 6А за студен резултат, или какъвто оттенък желаеш, може и перлено), в съотношение 1:1  с оксиданта, който трябва да е 3%. Нанася се като шампоан, разпенва се, остава на косата 20ина минути и готово.
При Алина ходих веднъж, но по ми допада техниката на по-равномерен балеаж, както го прави Mounir.

Кой е това?

# 698
# 699
Къде водите децата си на фризьор? Освен в  Пъзел, къде другаде подстригват малки деца?

# 700
Не подстригват ли навсякъде? Поне по ценоразписите на всеки салон виждам да има и услуга детско подстригване.

# 701
Аз все пак смятам да посетя Валентина Димова за боядисване. Няма да рискувам с балеаж. Ще пиша след това.

# 702
Момичета, знаете ли Конда дали все още работи в Нуши и ако да в кой от салоните им?

# 703
  • Варна
Аз в повечето случаи си правя тонирането с боя вкъщи, няма нищо сложно. Избира се безамониачна боя тон върху тон( доволна съм от Matrix, Revlon,...
Cattley, моля те сподели конкретно за тониране с Revlon, коя боя точно от продуктовата гама, какво с какво смесваш за перлено/пепелно и с кой оксидант. Аз не искам твърде пепелно. Също и за Матрикс коя боя точно. Хайде да кажем мога и да успея да се тонирам вкъщи, но този опушен корен..

# 704

Бях при нея за консултация, стори ми се мила и добра, според мен си разбира от работата, поне от това което видях на място.

Но цените са доста високи,дано наистина си заслужават.
как ще взема пари за подсушаване  да не говорим ,че до колкото помня преди няколко месеца пак имаше  някакво вдигане на цените ,ако не искам да платя мокра ли ще ме пусне,моят опит с тази Диксан беше лош,цените са и ужасно високи държи те много повече време от колкото би трябвало според мен и то с блондор на главата ,работното и място беше мръсно мивката и тя ,косата ми изглеждаше добре на снимка ама на пипане беше като слама искаше да ми пробута продукти с доста високаа надценка ,като държи да е здрава косата как ги прави така тези балеажи че всички после ревем че сме с пършиви коси ,загледайте се в повечето и снимки на краищата какви са косите ,моята зълва ходи при нея миналата пролет, за рус корен беше без тониране  със сешоар и някаква ампула (без да я пита дали иска такава ампула,направо и казала ,че трябва) и взела 145лв,имам приятелка която ходи няколко пъти на боядсване на тъмен корен и последния път и взе  150лв за корена и къдрици

Общи условия

Активация на акаунт