Къде във Варна подстригват хубаво?- тема 3

• 101 301
  • 932
  •   1
Отговори
# 75
  • Варна
  Moon Flower днес бях при Валя. Последно ме е подстригвала началото на февруари.  Ами....обичам си го това момиче  Hug и косата ми го обича. И мен не ме притеснява цената,ама нямам нерви да обяснявам какво искам и как го искам.....

# 76
  Moon Flower днес бях при Валя. Последно ме е подстригвала началото на февруари.  Ами....обичам си го това момиче  Hug и косата ми го обича. И мен не ме притеснява цената,ама нямам нерви да обяснявам какво искам и как го искам.....

И аз там ще ида, просто последния път една приятелка направо ме изнуди да ида на нейната прехвалена фризьорка, за което много съжалих.
Дай да те видим, принцеса!

# 77
  • Варна
 Е то няма кой знае какво за гледане. Само се подстригах. Почистване на връхчетата. Не и давам да ме мие защото ползва Кюн и Шварцкопф,а на моята чума не и понасят.

# 78
Момичета , не съм във Варна,  а искам да Си запиша час при рускинята с малкото салонче на Сава Радулов за боядисване .

Дали някоя от вас,  ако минава тези дни , може да погледне за номера й .
Много ще съм благодарна !!!

# 79
  • Варна
Често минавам оттам, вечно при нея има хора, и все над средната възраст. Не знам ти на колко си, но може би е по-добре да си намериш някоя по-млада фризьорка, със съвременен стил Simple Smile

# 80
О, аз не за пръв път  ходя там , но нямам номера , а иначе си записвам на място час .
Много съм доволна и от подстригване , и от боядисване .
Работи с Виталитис , косата ми ги понася много добре , а това е най - важното за мен .

Била съм при Кристиян когато не беше толкова известен , също и при Кина , както и в повечето салони на Красен стил . Също и Фриндж.

Ами пари на вятъра .
Все нещо не ми беше наред , а съм съм руса и не мога да си позволя да ходя оранжева или със зелени / сиви отенъци предвид че не съм искала такива , а те са ми ги докарвали .

Може ли да помоля ако в следващите два - три дни минеш , да ми запишеш номера й , именно защото Има много хора , А е възрастна жена .
Ще съм ти много благодарна !

# 81
  • Варна
Нямам път натам до края на седмицата, съжалявам...

# 82
Ок, благодаря !

# 83
Хей,къде знаят как се подстригва къдрева/начупена коса така че да и се възвърнат малко къдриците и разбират какво да правят с такива коси?

# 84
  • UK
Аз от години ходя в студио Егоист до училище Васил Друмев.  Много съм доволна от момичетата .

# 85
Аз от години ходя в студио Егоист до училище Васил Друмев.  Много съм доволна от момичетата .

А с изрусяване на кичури справят ли се добре?

# 86
  • Варна
Хей,къде знаят как се подстригва къдрева/начупена коса така че да и се възвърнат малко къдриците и разбират какво да правят с такива коси?

С къдрава коса съм. От 5 години ходя при една и съща фризьорка. Писала по-назад. Безкрайно съм доволна. Косата ми беше в окаяно състояние като отидох за първи път при нея и се оказа, че не е била подстригвана никак правилно.
Provocat Styl Studio - Стефка Каралеова. кв. Левски, ул. проф. Цани Калянджиев 12.

# 87
  • UK

А с изрусяване на кичури справят ли се добре?

Хе хе въпрос на място. От години се правя на кичури. Само там и при Валя Wink

# 88
Аз за Валя се бях насочила, но пък за нея не знам как е с подстригването на къдрави коси.

# 89
  • UK
Аз за Валя се бях насочила, но пък за нея не знам как е с подстригването на къдрави коси.

За Валя от Егоист ли?
И аз незнам как се  справя с къдрави коси , но като цяло е добра.  От години сэм и клиент

Общи условия

Активация на акаунт