Къде във Варна подстригват хубаво?- тема 3

• 98 555
  • 932
  •   1
Отговори
# 840
  • Варна
А някоя от дамите тук ходи ли при Валентин Пинтев,единствения фризьор от който съм била доволна е той.
Доколкото знам май не работи във Варна, ако греша, моля, дайте координати на салонът или тел. номер.

Последна редакция: сб, 11 мар 2023, 22:59 от PipiKK

# 841
Здравейте, може ли да ми препоръчате някой кадърен фризьор за капризен тийнейджър, който сега е на вълна малко по-дълга коса. И иска някой да му я оформи добре, а не да я скъсява прекалено.
Благодаря предварително за отговорите.

# 842
Най-добре е да отидете с дъщеря си и да гледате какво става отзад, докато я подстригват, за да не стане както стана с мен.
Вчера моя позната, на която се оплаках как ме докара Петя, ми каза за някакъв салон в Пикадили Парк (сегашния Паркмарт), където е доволна от фризьорите. Салонът се казва Vistyle. Нямам лични впечатления.
Но най-сигурното е да отидете с нея и да следите какво прави фризьора.
Преди години винаги взимах моя колежка, която сядаше зад мен и в огледалото ми сигнализираше ако има нещо нередно.

# 843
Само да уточня, че става въпрос за момче.Simple Smile Сега е на вълна малко по-дълга коса и за това се чудя къде да му кажа да отиде. Не може да си намери фризьор, на който да се довери.А иска да му оформят косата, а не да я скъсяват повече отколкото иска.

# 844
Извинете ме, не съм разбрала, че става въпрос за момче. Предполагам, че не иска да отидете с него, все пак тийн е.
Има мъж фризьор, който е търсен и съм виждала, как подстригва, но не разбирам от мъжки подстрижки и не мога да кажа дали се справя. Варна бюти студио - Атанас.

# 845
  • Варна
Може би да отиде в някой барбършоп. Там ги правят модерни тийновете.

# 846
Извинете ме, не съм разбрала, че става въпрос за момче. Предполагам, че не иска да отидете с него, все пак тийн е.
Има мъж фризьор, който е търсен и съм виждала, как подстригва, но не разбирам от мъжки подстрижки и не мога да кажа дали се справя. Варна бюти студио - Атанас.

Няма проблем.Благодаря за препоръката, ще го погледнем. Може и да се съгласи да отида с него.
Въпроса е да му направи това, което иска и да остане доволен:)

Didi168 бях го водила преди в един барбършоп, но там отказаха защото подстригвали само с машинка и не се наеха да оформят по-дълга коса. А при сина ми трябва повече с ножица да се оформи подстрижката. Всъщност той иска отгоре да му е по-дълга косата а отсрани по-къса, но да не е обръснато. Но ще видим и евентуално и други барбършопове, но с първия нещо не улучи, а беше много ентусиазиран Simple Smile

Последна редакция: пн, 13 мар 2023, 19:48 от Happy_mama06

# 847
По-добре е, че са му казали, че работят само с машинка, за да не е разочарован. Някои фризьори само и само да му вземат парите ще си замълчат за такова нещо.
Атанас съм го виждала, че работи с ножица, а не само с машинка. Не знам обаче, дали ще се справи. В същия салон Варна бюти студио съм виждала е фризьорката Наталия да подстригва мъже.
Но както Ви препоръчах - най-добре отидете с него, за да гледате какво става и да отреагирате ако се налага.

# 848

Няма проблем.Благодаря за препоръката, ще го погледнем. Може и да се съгласи да отида с него.
Въпроса е да му направи това, което иска и да остане доволен:)

Didi168 бях го водила преди в един барбършоп, но там отказаха защото подстригвали само с машинка и не се наеха да оформят по-дълга коса. А при сина ми трябва повече с ножица да се оформи подстрижката. Всъщност той иска отгоре да му е по-дълга косата а отсрани по-къса, но да не е обръснато. Но ще видим и евентуално и други барбършопове, но с първия нещо не улучи, а беше много ентусиазиран Simple Smile

Мъжът ми ходи тук и е много доволен.
https://linktr.ee/zeus_bulgaria

# 849
Само да уточня, че става въпрос за момче.Simple Smile Сега е на вълна малко по-дълга коса и за това се чудя къде да му кажа да отиде. Не може да си намери фризьор, на който да се довери.А иска да му оформят косата, а не да я скъсяват повече отколкото иска.
Може да пробвате при Мето, на "Столипин" е салонът.

# 850
Искам да кажа, че имам леко развитие относно случката с обезобразяването ми от страна на Петя в Max beauty and spa. Казах на повечето момичета, на които я препоръчах какво е станало и всички се отказаха от нея окончателно. Писах и на влогърката Зорница, защото се почувствах длъжна да й кажа, тъй като и на нея я бях препоръчала. Тя беше потресена и ми даде много хубави съвети за растеж на косата. Без да съм я молила, сама предложи и премахна препоръката си за Петя от профила си.
Всеки ден пия добавки, смених си начина на хранене, правя масажи на скалпа и слагам масла. Дано да се случат нещата по-бързо. Категорично се отказвам от фризьорите.

# 851
  • Варна
Това не ми се струва, като развитие. Развитие е, ако отидете лично при нея и обясните разочарованието си и поискате адекватни решения от нея, а не от Зорница и нейните експерименти със собствената й коса.
Вашето си е заяждане, ама тя Петя едва ли ще разбере.

# 852
Според мен на Петя сега не й пука особено, а пък Зорница никога не ми е била пример за подражание. Тя е вечния експериментатор и не знам защо си мисли, че косата й е хубава.

# 853
Коя е тази Зорница, за която говорите?

# 854
Коя е тази Зорница, за която говорите?
Блогърката Agleu. Гледам я само, защото всеки път ме изумява с консуматорството и експериментите си ( не съм минималист, всичко при мен е с мярка), с все по- консервативния си начин на обличане и ако нещо случайно й е харесало, следват 10 негативни коментара за друго. Просто ми е забавна колко насериозно се взема. Та по темата- тя трудно намира достатъчно добър фризьор за нейната коса във Варна.

Общи условия

Активация на акаунт