Къде във Варна подстригват хубаво?- тема 3

• 98 857
  • 932
  •   2
Отговори
# 255
Препоръчайте салон за измиване на коса и сешоар до 20 лв. в района на центъра/ син пазар .....

# 256
  • Варна
Преди години ходех при Ваня на улица Шопен, до магазина за рамки. Точното име на студиото не помня, имаше обла тента над вратата с надпис “studio” нещо си по спомен.

# 257
  • Варна

Ако те устройва на ул. Дебър, горещо препоръчвам Ивелина. Много е добра с ножиците! https://www.facebook.com/Iv.Vladimirova1/

Благодаря,но ми е малко далечко и неучдобно ...ще вземе да ми хареса,че да се чудя как да ходя чак там😂
Някой да има впечатления от работата на новата фризьорка в студио MarieLL,улицата зад Макдрайф?

Аз ходих при нея за боядисване и подстригване. Доволна съм. Изсуши ми и косата, харесах се.

# 258
  • София

Ако те устройва на ул. Дебър, горещо препоръчвам Ивелина. Много е добра с ножиците! https://www.facebook.com/Iv.Vladimirova1/
......
Аз ходих при нея за боядисване и подстригване. Доволна съм. Изсуши ми и косата, харесах се.
smile29  Радвам се, че си доволна, аз я препоръчах. Откак писах тук за нея, трудно се уреждам с час, а до сега никой не беше споделил отзив.  Simple Smile
Преди 3-4 месеца заведох приятелка, която не остана много доволна, въпреки, че аз много харесах резултата. Възможно е и цената да и се е видяла висока, макар за мен да са нормални цените.
Нормално е да има отзиви и в двете посоки.

# 259
  • Варна
Станало е малко недоразумение май с цитата. Аз ходих в Mariell и за тамошната фризьорка коментирах. Relaxed

# 260
  • София
Станало е малко недоразумение май с цитата. Аз ходих в Mariell и за тамошната фризьорка коментирах. Relaxed
О да, цитата ти е и с двете места.  Добре се получи, да се уточни, че за студио MarieLL става въпрос.

# 261
Може ли някой да даде точен адрес или поне телефон на салона?
0884097758 ул.Бяла Мура 20
Салона е страхотен. А Валентина е много внимателна.

# 262
Скрит текст:

А как са цените горе долу при нея? Като гледам салона ми изглежда цифромания, още повече, щом е и кадър на  Кина Кудева. Чака ли се за час много?

# 263
Тя ме е постригвала два пъти, преди години още, докато беше при Кудева. После изчезна, радвам се, че я открих пак, перфектно се справя с къси, тип pixie, прически.

# 264
И как се казва този салон?На Google maps нищо не излиза-дайте име ,страница в Facebook има ли?

# 265
И как се казва този салон?На Google maps нищо не излиза-дайте име ,страница в Facebook има ли?

https://m.facebook.com/Valentina.Dimova.Hair.Stylist/

Това е салона. Аз все още се надявам някой да сподели за часовете и цени, горе долу естествено.

# 266
Защо не й пишете в страницата? Питането не е обвързано със запазване на час или заплащане на някаква сума ?

# 267
Защото предпочитам да е от опит.
Обикновенно в салоните обявяват цена подстригване примерно 10-20лв. Обаче "помпат" с някакви глупости крайната цена. На мен ми се е случвало точно такова нещо. Сядаш за подстрижка, обаче се оказва че "трябва да ти я духна малко за да и видя линията", трябва незнам си какво си. И така подстригване от 20лв скача на 80лв. Найс а?
За това по ясно ще добия представа от хора които са се подстригвали.

Извинявам се ако ми е било досадно питането, игнорирайте го.

# 268
Да,благодаря!Обаче от това,което виждам в страницата нещо  май не съм очарована ..🤨И deede е  права -много често се случва -мои приятелки,редовно се оплакват и споделят подобни проблеми
Търся си добра колористика за изсветляване на коса,по възможност да не работи много скъпо.

Последна редакция: пн, 16 сеп 2019, 22:37 от macapisa

# 269
Здравейте на всички! Искам да си направя кичури, косата ми е средно-дълга. Та, за първи път ще я третирам по такъв начин ( боядисвам) и ми е важно да не я съсипят по някакъв начин. Искам да помоля за мнение за добри фризьори и естествено цената да не е много надута. Благодаря предварително.

Общи условия

Активация на акаунт