Къде във Варна подстригват хубаво?- тема 3

• 98 257
  • 932
  •   1
Отговори
# 450
Още един глас за Валя. Simple Smile Невероятна е.

За подстригване на къдрава коса добра ли е, че пластове на къдрави и чупливи коси е доста специфично?

# 451
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Не съм къдрева и не мога да помогна, но аз и детето сме доволни. Аз за кичури я посещавах освен боядисване.

# 452
  • Варна
Моята коса е чуплива,а когато е на кеф дори може да мине за къдрава. Никой не ме подстригва като Валя с изключение на  Марияна в Кайсиева,която е нейна ученичка. И двете са добри колористи.

# 453
Някъде може ли да се видят още снимки от работата й, тъй като в страничката й е съвсем оскъдно? Цените ми изглеждат доста прилични.

# 454
  • Варна
https://www.facebook.com/%D0%A1%D0%B0%D0%BB%D0%BE%D0%BD-%D0%B7%D … 0-184128674966178

стария салон тук има и мои снимки и на дъщеря ми

# 455
Някой може ли да ме ориентира къде се намира салона на въпросната Валя, че нещо по адреса не мога да се ориентирам...

# 456
  • Варна
Точно под Кат

# 457
Някой може ли да ме ориентира къде се намира салона на въпросната Валя, че нещо по адреса не мога да се ориентирам...
Ако застанете на кръстовището на КАТ посока музея Вл.. Варн. подминавате кръстовището, на ъгъла вдясно мисля, че има някакъв шоу рум за бани. Пред въпросния шоурум има едно локално платно. Мисля, че Валя е във третата сграда, но да не ви подведа. Ако не се лъжа след сградата където е салона една идея по-навътре има друга сграда в която продават работно облекло. Вече по-надолу трябва да е Паркетен свят, почти срещу Гюрлата. Дано сте ме разбрала?

# 458
Благодаря

# 459
Здравейте. Изчетох дискусията тук и все още се чудя къде да отида за балеаж. С тъмно кафява естествена коса съм искам нещо от сорта на sunkissed или по-светлокафеви кичури. Повечето от вас препоръчват хора за руси балеажи, има ли някой който може да ми препоръча някой който е добър в по-тъмните?
И също имате ли мнение за Studio K, Ellness Hair&Beauty и FRINGE?
Благодаря ви предварително! Simple Smile

Последна редакция: нд, 21 ное 2021, 08:26 от brunette33

# 460
Студио Клеопатра и по-специално Елена ми докараха най-сполучливото каре от години!

# 461
  • Варна
Здравейте, аз се включвам с малко странно, може би, запитване. Не съм от най-посещаващите жени фризьор. Основно сама си се грижа за косата си. Но от известно време съм пред дилема за направата на бретон. И тъй като сама определено няма да тръгна да го правя - ми трябва специалист в това отношение. За ориентир ще прикача и снимка на това, как си представям нещата върху моята коса 😀 Все пак това е една доста сериозна стъпка по отношение на визията ми и наистина искам да съм в сигурни ръце.

Ще съм благодарна ако ми препоръчате някоя дама, която си разбира от работата и след която няма да ме е срам да излизам навън с новата ми прическа. 😀

Последна редакция: вт, 04 яну 2022, 11:11 от gabrielle.

# 462
Здравейте, аз се включвам с малко странно, може би, запитване. Не съм от най-посещаващите жени фризьор. Основно сама си се грижа за косата си. Но от известно време съм пред дилема за направата на бретон. И тъй като сама определено няма да тръгна да го правя - ми трябва специалист в това отношение. За ориентир ще прикача и снимка на това, как си представям нещата върху моята коса 😀 Все пак това е една доста сериозна стъпка по отношение на визията ми и наистина искам да съм в сигурни ръце.

Ще съм благодарна ако ми препоръчате някоя дама, която си разбира от работата и след която няма да ме е срам да излизам навън с новата ми прическа. 😀
Препоръчвам Валентина Пеева. По-назад в темата е коментирана.С бретон ще ви се наложи всеки месец да ползвате фризьор,, ако изберете четвъртата снимка. Аз лично на три пъти пробвах да пускам бретон и не е моето.

# 463
  • Варна

Препоръчвам Валентина Пеева. По-назад в темата е коментирана.С бретон ще ви се наложи всеки месец да ползвате фризьор,, ако изберете четвъртата снимка. Аз лично на три пъти пробвах да пускам бретон и не е моето.
Последно като дете съм била с бретон и сега "напипах" това приложение и реших да се видя по този начин. Взе, че ми допадна, на пУлУвинката ми - също. Та, сериозно се замислих. Grinning Наистина не е за всеки, но пък нова година - нещо ново да пробвам Grinning Рижава съм по природа и не мога да експериментирам с цвета си /по-скоро не искам Grinning /, обожавам си дългата коса и скъсяването и не е опция и остана варианта с бретон, така и така имам 2 декара челО за скриване Grinning
Благодаря за препоръката, ще погледна дамата и работата и. Simple Smile

# 464

Последно като дете съм била с бретон и сега "напипах" това приложение и реших да се видя по този начин. Взе, че ми допадна, на пУлУвинката ми - също. Та, сериозно се замислих. Grinning Наистина не е за всеки, но пък нова година - нещо ново да пробвам Grinning Рижава съм по природа и не мога да експериментирам с цвета си /по-скоро не искам Grinning /, обожавам си дългата коса и скъсяването и не е опция и остана варианта с бретон, така и така имам 2 декара челО за скриване Grinning
Благодаря за препоръката, ще погледна дамата и работата и. Simple Smile
Може ли да споделиш кое е приложението? Може и на лични.
Аз пък цял живот съм с бретон и обратното вече е мисия невъзможна🤪

Общи условия

Активация на акаунт