Къде във Варна подстригват хубаво?- тема 3

• 98 257
  • 932
  •   1
Отговори
# 495
  • ВАРНА-морето,сините вълни.

Салона се намира зад спирката на Музей Владислав Варненчик посока центъра. Сградата след Бултекс.

# 496
Много се радвам, че споделихте за Петя, защото след като изчезна от Varna beauty studio всеки път, в който съм ходила там оставам силно разочарована от жената, която е на нейно място...
Петя преди работеше във Varna Beauty Studio, наистина е много добра.

# 497
добре, че не съм седнала при нея значи (мисля, че се казва Илияна)😁 предлагала ми е, когато съм искала в определен ден, а Злати не е на смяна. аз преди ходех при Злати (или Петя, преди да се махне), но преди месец смених салона, защото много си вдигнаха цените, поне за моя вкус и джоб. иначе си бях доволна от Злати. и при Наталия съм сядала, но не ми хареса. освен това аз съм много приказлива, а Наталия не е 😆 Иначе мъжът ми си е нейн редовен клиент, и това е едно от нещата, които му харесват.

# 498
Някой да ходи при Алина Диксън за рус балеаж? Фридж отпадат!

# 499
Някой ходил ли е в Artistique Bulgaria Hairdressing Academy на Андрей Сахаров 19?
Ако отидеш за боядисване-има ли си постоянни фризьори, които го правят или са обучаващи се в школата?
NonaM, аз съм ходила при въпросната за изрусяване и не можа да се справи от 3 последователни ходения. На снимки балеажите ѝ изглеждат добре, не разбирам как с едно изрусяване не можа да направи.
За съжаление, докато не пробваш-няма как да разбереш.

# 500
Здравейте, от години се подстригвах при Кристиян студио Блонд, но преди няколко дни му се обадих и разбрах че вече е в София. Съответно аз си търся нов фрозьор тук във Варна. Много бях свикнала с неговото подстригване, косата ми е дълга и трябва да се изтънява защото е тежка и ми е трудно да я оформям. Също, винаги си е спазвал часовете и не съм си губила излишно време да чакам. Моля препоръчайте ми някой, който може да го замени. А ако знаете добър фризьор в Чайка или Левски ще ми е супер удобно.

# 501
Нямам впечатление от Злати и Наталия (varna beauty studio), сядала съм при Петя и Ива, които вече не работят в салона. От Петя съм много по-доволна и редовно ходех при нея.
Илияна обаче претупва супер много и според мен не отделя внимание на клиента, а цените им наистина станаха високи. За по-високи цени очаквам, че ще има и по-добро отношение към клиента и предоставената услуга.
Там, където е  Петя сега обаче е още по-скъпо. Затова съм пред дилема. Иначе видях, че има ваучери от Grabo за Varna beauty studio и съм 50/50 дали да не се възползвам. Процедурата се изпълнява от Илияна...
Предния път отидох при Илияна и ме претупа много бързо. ММ беше по задачи и му казах, че около час и половина ще бъда на фризьор, а тя ме опатка за 45 минути, скубеше и беше наистина джаста праста. Почувствах се едва ли не изгонена от салона и повече не стъпих там.

# 502
https://www.facebook.com/profile.php?id=100063745675663

Аз посещавам този салон, невзрачен е и изобщо не е лукс, но ми е удобен, тъй като работя на близо. (Зад Централна поща се намира) /
Фризьорката работи с Давинес и аз съм много доволна от тази марка.
Боядисва ме с нея и си правя терапия през някакъв период от време. Преди съм посещавала - Кристиян, Варна бюти ( наталия) както и една рускиня на Чаталджа, но откакто открих този салон съм си редовна при момичето ( Деси) .
И аз не останах доволна от Илияна, доста надменно поведение и неприятно впечатление ми направи.

Сега в петък ще ходя при Петя на новото място - Макс бюти, да видим дали ще остана доволна ( искам официална прическа).

# 503
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Фризьорски салон зад Централна поща на ъгъл ли се пада?

# 504
Да, има едно магазинче за кафе, цигари и вестници. След него е, по ул. велико Христов.

# 505
Идвам да си изкажа мнението за Varna beauty studio. След като писах тук реших да взема ваучер и да отида преди няколко дни.

Повече смятам да не посещавам салона.
Сядала съм няколко пъти при Боби (маникюристката) и беше внимателна, много мила и отзивчива. От Петя също бях супер доволна и ходех редовно при нея, макар цените да ми се виждаха високи тогава (28-30лв).

Няколко пъти съм ходила с ваучер и отношението на Илияна беше добро само първия път. Втория път ме претупа и беше доста невнимателна. На третия път ми направи изключително неприятно впечатление, че отново ме претупа, а последните няколко минути бяха наистина страшно припряни, защото в салона се появи дама, която искаше да я подстрижат. Явно, че не беше с ваучер и тя гледаше по най-бързия начин да ме направи, за да седне жената и да й вземе парите...
Това се случи преди 2-3 дни и тотално ми затвърди мнението, че ще пропусна салона или поне Илияна със сигурност.

Предпочитам да дам 40-50лв. на Петя в Max & beauty, защото е кадърна и много добра, отколкото да ходя при Илияна, дори и с ваучер. Подстригвам се 2-3 пъти в годината и предпочитам приятна атмосфера, добро отношение и добър краен резултат.

# 506
orchid.xx, благодаря за мнението, радвам се, че не съм сядала при нея значи! (навиваше ме един път, когато Злати я нямаше). а защо не седнеш при Злати? тя е супер приятна, много бързо ми минава времето при нея, и е много добра! причината, поради която я смених, бяха цените, а и това, че ме убеждаваше за по-малка промяна отколкото аз исках при предните ми 2 балеажа Simple Smile Иначе аз от Боби за маникюр пък не съм доволна, сядала съм 2 пъти, никога не ми е правила декорации, не знам дали не може или не иска. на 2рия път лакът ми се обели след 2-3 дни, но аз направих грешка, че не отидох да ѝ покажа.... иначе е супер мила и приятна и я харесвам като човек. аз също не съм от тези, които постоянно ходят по салони и ми е важно човекът, който ми прави съответната процедура да ми е поне донякъде приятен Simple Smile

# 507
  • Варна
Аз. Според мен се справя невероятно. Косата ми изглежда все по - добре след всяко тониране . Исках да си бъда с тъмен корен вече, омръзна ми това боядисване всеки месец на рус корен. Алина го преля просто майсторски.
Няма начин балеажът след 2 месеца да изглежда като току - що направен, отивате на тониране и става пак като нов.Това е моят балеаж

# 508
Аз. Според мен се справя невероятно. Косата ми изглежда все по - добре след всяко тониране . Исках да си бъда с тъмен корен вече, омръзна ми това боядисване всеки месец на рус корен. Алина го преля просто майсторски.
Няма начин балеажът след 2 месеца да изглежда като току - що направен, отивате на тониране и става пак като нов.Това е моят балеаж

Здравейте, благодаря за отговора. А когато не е тониране жълтее ли? Колко Ви взима за тониране?

# 509
  • Варна
Не, не жълтее, защото още при първото посещение тя премахва жълтите тонове, ако е необходимо изравнява основата, както беше и при мен. Изглежда си съвсем прилично. Около 70 лв ми взима за тониране, то си е с бои, не тонери, тонирането е индивидуално при всеки дали на месец или на 2, според косата, желанията.

Общи условия

Активация на акаунт