Къде във Варна подстригват хубаво?- тема 3

• 98 686
  • 932
  •   1
Отговори
# 780
Пробвайте при Анастасия Самоходова, тя самата е бяло руса, сигурно разбира от русото

# 781
Много се чудих дали да пиша, но в крайна сметка искам да изкажа разочарованието си от Валентина Пеева. За пореден път излизам от салона ѝ сякаш отново съм 4ти клас и сама съм се подстригвала.
С прическа боб съм и от скоро е решила да ме подстригва с машинката, резултата е плачевен. Краищата ми се огъват навън, за което според нейните думи е виновна косата ми - растяла криво. Как пък при другите фризьори не растеше криво. Последните пъти изрично я помолих да не ме подстригва с машинката, но въпреки това пак с нея ме подстригва. Разбирам, че сега е модерно така, но мен това не ме интересува, не съм го искала. Да не говорим, че нямам по-дълго отпред, както трябва. Изглеждам като на обикновенна черта подстригана.
Самото подстригване трае точно 7 минути (засичала съм) , между боядисването на някоя кокошка. На касата в супера чакам повече 😔
Ами няма да се върна повече при нея, писна ми да давам последния, подледен шанс и все да се надявам, че следващият път няма да е така.
Разбирам, че може би е много добър колорист, но с подстригването не можахме да се разберем с нея.

Да ми препоръчате фризьор за къса прическа.

# 782
  • София
Евгени https://www.facebook.com/StilistEvgeniKovachev се справя добре с подстригването, а Цвети ми се струва добър колорист, от това което съм видяла в салона.

# 783
Какви са цените за подстригване при Евгени?

# 784
Моята прическа е къса,поддържам я при Валентина Димова, перфектна е и много лесно си я оформям и сама в къщи.

# 785
  • Варна
deede, за прическата, която искате препоръчвам Мето и гарантирам, че няма да сте разочарована. За Валентина наблюденията са ми същите, но и добър колорист не е.
На Limana препоръчвам Алина Диксан, достатъчно е да влезете в страничката да разгледате и ще се убедите.

# 786
На Limana препоръчвам Алина Диксан, достатъчно е да влезете в страничката да разгледате и ще се убедите.
Благодаря ти, от нея започна моята сага, така че, не, благодаря.

# 787
  • Варна
Не знаех наистина, понеже лично съм много доволна, затова и препоръчвам. Тя какво ти обърка?

# 788
Просто излизах оранжева от салона ѝ, в никакъв случай руса, камо ли бяло русо към което така се стремя….стремях 😔. И се опита да ме убеди, че трябва на максимум две седмици да ходя да ме боядисва, което просто няма как да стане.
Както и да е. Ще се отдръпна малко от света на блондинките. И без това косата ми е видяла какви ли не фризьорски извращения. Ще ѝ отделя няколко години да поизрасте обезцветеното и току виж побеляла цялата и ще мога и сама да я боядисвам руса 😉.

# 789
  • София
Какви са цените за подстригване при Евгени?
30лв е подстригването

# 790
Доволна съм от Дария Антонова. Салонът е до Сити Клиник.

Дария прави ли добри руси балеажи? Имате ли наблюдения? Била съм ѝ клиентка доооста отдавна, когато просто ме боядисваше русо и балеажа не беше популярен Grinning. Сега ходя при друга, Дария бях я забравила, но бих пробвала отново 🤔

# 791
Нямам наблюдения точно за това, съжалявам.

# 792
Просто излизах оранжева от салона ѝ, в никакъв случай руса, камо ли бяло русо към което така се стремя….стремях 😔. И се опита да ме убеди, че трябва на максимум две седмици да ходя да ме боядисва, което просто няма как да стане.
Както и да е. Ще се отдръпна малко от света на блондинките. И без това косата ми е видяла какви ли не фризьорски извращения. Ще ѝ отделя няколко години да поизрасте обезцветеното и току виж побеляла цялата и ще мога и сама да я боядисвам руса 😉.

Най-добре наистина да се откажете от фризьорите за известно време. Съчувствам Ви и чак в такова положение не съм изпадала, но съм имала случаи на некадърно подстригване, което така ме беше шокирало, че години наред се подстригвах сама.
Бях едва 5-ти клас с хубава дълга и гъста коса, която фризьорка отряза до малко под раменете. Толкова ми беше неприятно, че си къдрех косата с пяна доста време и не се подстригах нито веднъж за цяла година. След това моя приятелка ме подстрига и до ден днешен помня какво направи. Наведе ми главата надолу, върза ми косата на опашка и така ме подстрига. След това поне 6-7 години се подстригвах сама от страх да не ме докарат на онова дередже.
Миналата година не знаех, че Петя е в Макс и бюти, затова отидох в един салон за терапия и подстригване с ваучер от Грабо. Фризьорката беше много некадърна и ме направи на нищо, но добре, че бързо ми порасна косата.
След 2 съсипвания на косата, надали бих отишла отново. Станете брюнетка за известно време и не го мислете. След време може да намерите читав фризьор или сама да се справите.

# 793
Валентина Пеева и мен ме постригва с машинката, което не ми допада и май ще търся друг салон. Сега съм намислила обаче кератинова терапия, защото след раждането косата ми е в плачевно състояние, супер фризи и накъсана, а нямам време и нерви да я привеждам във вид (не ме и бива). Мисля да пробвам M&M Beauty в Младост, сякаш няма какво толкова да ме объркат 😄 надявам се 🤫 а не мога да си позволя топ салоните. Някой с впечатления от такова изправяне там?

# 794
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Може ли да ми обясните какъв е проблема, че подстригва с машинка? После минава с ножица. Машинката не е финална.

Общи условия

Активация на акаунт