Къде във Варна подстригват хубаво?- тема 3

• 98 639
  • 932
  •   2
Отговори
# 765
Ох много бързо изчезна снимката на косата от Алина ? Или аз нещо не я виждам ?
Аз също не успях да я видя, предполагам че alethea я е махнала вече

# 766
Не се боядисвам, затова не мога да кажа, че темата в тази си насока ме интересува толкова сериозно, но защо се качват снимки, за да се покаже работата на даден фризьор, а после се трият?
Видях снимките, нямам наблюдения над правенето на балеаж, за да коментирам как е направен, но какъв е смисъла да коментираме тук, ако снимките се трият и не може да се види обсъжданото?

# 767
Така предпочитам. Hands V

# 768
И на мен това ми е странно, работата изглежда " хем ме сърби, хем ме боли". 😂 И то за снимка, на която не се вижда лицето. Видях снимката, хубаво е направено, но за мен това са ужасно много пари и не бих ги дала за нещо такова.

# 769
Първо ще се оплача малко, да ме извините. Simple Smile
Имах гъста, дълга и чуплива коса. Почти никаква прическа не можеше да се направи и се реших да я скъся до средно дълга. Фризьорката при която ходих реши, че ще ми я направи подобно на черта. Сега нямам никакъв обем в корена. Буквално съм като голям триъгълник в главата. Предвид и факта, че тази жена прави по 30 мин рецитали ( през което време на работи с косата ми), не възнамерявам да се върна при нея.
 Имах добри спомени от Венелин (ако не се лъжа) от VSP hair. Видях, ще са си сменили името на Keune concept (до Мартини бар се пада). Дали все още работи там, някой знае ли? Или пък ще съм благодарна за друга препоръка в района Чаталджа, Генералите и Окръжна.

# 770
  • София
Скрит текст:
Имах гъста, дълга и чуплива коса. Почти никаква прическа не можеше да се направи и се реших да я скъся до средно дълга. Фризьорката при която ходих реши, че ще ми я направи подобно на черта. Сега нямам никакъв обем в корена. Буквално съм като голям триъгълник в главата. Предвид и факта, че тази жена прави по 30 мин рецитали ( през което време на работи с косата ми), не възнамерявам да се върна при нея.
 Имах добри спомени от Венелин (ако не се лъжа) от VSP hair. Видях, ще са си сменили името на Keune concept (до Мартини бар се пада). Дали все още работи там, някой знае ли?
Или пък ще съм благодарна за друга препоръка в района Чаталджа, Генералите и Окръжна.
И аз със същата молба.

# 771
Скрит текст:
 Имах добри спомени от Венелин (ако не се лъжа) от VSP hair. Видях, ще са си сменили името на Keune concept (до Мартини бар се пада). Дали все още работи там, някой знае ли?
Или пък ще съм благодарна за друга препоръка в района Чаталджа, Генералите и Окръжна.
И аз със същата молба.

Доволна съм от Дария Антонова. Салонът е до Сити Клиник.

# 772
  • Варна
Обща болка. И аз търся фризьор за къдрава коса. Страх ме е да ходя вече, не могат да подстригват такива коси.

# 773
в нета ми излезе салон trent ул. К. Величков 61гр. , НА ЪГЪЛА НА СЛИВНИЦА И УЛ. СТРУГА,

# 774
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Разсъждавам си-уж търсите добър фризьор, а имате претенции за район!!! Не го разбирам. Лично за мен е важно, като изляза от фризьорски салон да съм доволна, а не да се ядосвам. Все пак е коса. Не мога да се затворя вкъщи половин година за да порастне и да се пооправи визията ми. 😊

Последна редакция: чт, 23 фев 2023, 20:25 от iv.elina

# 775
  • София
Разсъждавам си-уж търсите добър фризьор, а имате претенции за район!!! Не го разбирам. Лично за мен е важно, като изляза от фризьорски салон да съм доволна, а не да се ядосвам. Все пак е коса. Не мога да се затворя вкъщи половин година за да порастне и да се пооправи визита ми. 😊
Аз търся фризьор за майка ми и за мен през летните месеци. Нямам намерение да обикалям целия град. Отделно търся в район, където би трябвало да има достатъчно кадърни фризьори. Все пак говорим за централната част на Варна.

Скрит текст:
Ако в това каре няма, то не знам къде ще има. Просто не съм запозната и питам.

# 776
Разсъждавам си-уж търсите добър фризьор, а имате претенции за район!!! Не го разбирам. Лично за мен е важно, като изляза от фризьорски салон да съм доволна, а не да се ядосвам. Все пак е коса. Не мога да се затворя вкъщи половин година за да порастне и да се пооправи визита ми. 😊
Права сте, но аз ходя на около  3 месеца и съм с малко дете. Сутрин лудница вкъщи- ясла- работа- ясла и тн. Минута е много. Simple Smile преди нямах претенции за район
Klaudia-Bella Бихте ли казали къде точно, понеже са няколко салона там?

# 777
Права сте, но аз ходя на около  3 месеца и съм с малко дете. Сутрин лудница вкъщи- ясла- работа- ясла и тн. Минута е много. Simple Smile преди нямах претенции за район
Klaudia-Bella Бихте ли казали къде точно, понеже са няколко .

Ул.Брегалница 26. Слиза се по стълбите надолу.

Последна редакция: чт, 23 фев 2023, 18:39 от Klaudia-Bella

# 778
От четири дни обмислям дали да си сменя прическата, което не ми се е случвало от сто години. Идеята ми е да отида при Петя Иванова в Макс бюти и спа. Но не мога да се реша, дали да отида или не, а нямам много време за мислене, защото скоро сигурно ще роди.

# 779
Здравейте, момичета и честит светъл празник. Помните ли ме? Аз съм онази със….синята коса Grinning. Хубавата новина е, че вече не съм синя. Но пък съм….с бял корен и оранжеви дължини! Да, точно така. Поредното недоразумение във варненската фризьорска гилдия. Положението е….доста неприятно. След посещението ми в салон Ескейп. Едно момиче във фейсбук беше пуснало пост за добър фризьор за русо във Варна и именно фризьорката при която бях вчера беше една от споменатите в поста. Уви, не ми е писано да имам руса коса. Мисля, че приключвам с опитите си и сега…ще се върна може би към скучното кестеняво. Няма как. Вече нямам сили и нерви за нови фризьрски извращения.

Общи условия

Активация на акаунт