Къде във Варна подстригват хубаво?- тема 3

• 98 633
  • 932
  •   1
Отговори
# 750
# 751
# 752
да не би да е Евгени? той е на средна възраст и съм чувала добри мнения за него https://www.facebook.com/StilistEvgeniKovachev

# 753
Валентин Пинтев,работеше на Драгоман ?

# 754
  • Варна
Някой ходил ли е на подстригване при Елица, салон Охана?

# 755
Нямам впечатления като фризьорка как е, само като човек от преди години.
Бяхме задочно в обща компания и не ми допадна.
Доколкото виждам тя прави разни колористики.

Иначе сестра ѝ, Илияна пак в същия салон е много добра маникюристка.

# 756
  • гр. Русе
Здравейте, момичета Simple Smile Изчетох доста по темата, но не намерих достатъчно отзиви за следните фризьори. Ако имате пресни впечатление, ще ми бъде полезно да споделите, тъй като съм в търсене на добър колорист.
1. ELLNESS Hair&Beauty https://instagram.com/ellness_hair_makeup?igshid=YmMyMTA2M2Y=
2. Shine studio by Iliana https://instagram.com/ilianaivanova_hairstylist?igshid=YmMyMTA2M2Y=

# 757
  • Варна
Какво мислите за салон Vanity, понеже в страницата им в инстаграм качват снимки само на коси с екстеншъни, а ме интересува обикновена подстрижка и цената ѝ съответно?

# 758
Както гледам снимките под 30 лв едва ли ще е обикновена подстрижка.

# 759
Това е моят резултат при Алина.
Доволна съм много.
Със сигурност си разбира от работата.
И не съжалявам за парите, които дадох.
Трицифрена сума  започваща с  3.

Не ме цитирайте ще ги изтрия.

Последна редакция: пн, 20 фев 2023, 14:36 от alethea

# 760
Хм щом си доволна добре, но доколкото виждам надолу, косата не е коригирана нали. Само е тонирана, дефакто само ти е качила балеажа. На снимката след, нагоре изглежда много рехаво ,смисъл като кичури. Може и да греша.
Ако само ти е вдигнала балеажа, според мен са много пари.Смятай ако правих цяла, то трябва да ти вземе над 600 лв.
А предния балеаж при кой е правен?

# 761
Аз имам адски гъста и тежка коса, та исках балеаж, който да дава илюзията, че косата не ми е толкова огромна Joy
Не знам как да го обясня.

Доволна съм много, също ми я и пострига и оформи.
Бях подготвена психически за сумата, едва ли повече от 400 може да струва балеаж.

Аз съм със светли очи и исках да изпъкват, та мисля че това беше идеалния вариант за цвят, без да изглежда изкуствено и да не ми отива.

Цялата коса е боядисана/изсветлена.

Предния балеаж, даже не е балеаж, а дълбок корен, който поддържах с години. Но вече исках промяна. И исках да избягам от стандартното Русо.

Ще видя как ще се държи във времето.

# 762
Страхотна е Heart

# 763
  • Варна
Дори и само качване на балеаж отнема часове и е същата работа, защото се избира косъм по косъм, а освен това се и тонира надолу. Цялата коса е изсветлена, вижда се. Много хубаво се е получило, супер естествено. И не е едно и също дали ще отиде някой с 2 косъма или alethea, която е с тонове коса. Та цената му се вижда не ниска, но в някакви норми.
Да кажа защо не съм доволна от тонирането при Ели от Елнес-впоследствие цветът позеленя и като цяло беше доста потъмнен, което забелязах. Не са подбрани правилните пигменти за моята коса. Отначало изглеждаше ок.

Последна редакция: пн, 20 фев 2023, 18:54 от ivka_smile

# 764
  • Варна
Ох много бързо изчезна снимката на косата от Алина ? Или аз нещо не я виждам ?

Общи условия

Активация на акаунт