Лакове за нокти - 121

• 93 656
  • 748
  •   1
Отговори
# 30
  • Prismatica Aerie
Скрит текст:
Благодаря за новата тема! Страхотни маникюри! Аз нямам желание за снимане напоследък, лакирам се, но може би постоянната мъгла и облачност скапват настроението.Иначе ви следя с удоволствие.
От мен един PP- Mermaid. Със смесени чувства съм, дали ми харесва. Ако има слънце, сигурно би разгърнал красотата си.

Да, слънце им трябва на такива лакове. И така е красив, но на слънцееее....
+1
Но и без слънце ми харесва много.Blue Heart

Да, представяте ли си, аз страдам от дефицит на лилави лакове Grinning Grinning Grinning
Smile Е как така!
И аз нямам много лилави лакове, а толкова харесвам!

# 31
Mermaid е страхотно красив лак-и на слънце, и без слънце  Wink

Не помня дали съм го показвала, Masura Andromeda's Nebula :

https://www.instagram.com/p/BhoOXyRBBRB/?taken-by=nailpolishpalace

# 32
Мерси за темата Flowers Hibiscus
Не съм правила някой интересен маникюр напоследък, който да си струва снимането и показването в темата, затова само чета.
В събота съм на сватба, желателно е да съм с маникюр в светло, пастелно розово, мисля да направя френски маникюр с лентичка в розово-златно, както съм правила тук, че класическият френски хич не ми е по вкуса:

# 33
Благодаря за новата тема!
Много красиви лакове сте показали.

Аз съм с черния A-England. Покривен е, нанесох го само на един тънък пласт.

Скрит текст:

# 34
  • Germany
И така, готова съм да ви бомбандирам с поредния дълъг пост, за което се извинявам!

Amiamo, много ми хареса и на мен зеления холограм на твоите нокти. В магазина дори реших, че от всички от тази серия този най-малко ми харесва. Супер ти стои!
TheBlackWidow, наскоро се бях сетила за теб и даже щях да питам къде се губиш. Липсваше в темата!
Blue Turquoise, прекрасен ПП!
Надя, Димитрова, Кристал, много красиви маникюри!
Агент, много хубави снимки (освен маникюрите)!

Аз си бях в България и както винаги, когато съм в отпуск, бях с гел-лак, та да не се занимавам с ноктите си, а да имам хубав маникюр. Този път реших да заложа на нещо различно от нюд или червено и се подвизавах с бебешко синьо с пудра, която не знам как точно да определея (перлено-седефена?). За съжаление не се стърпях и още на следващата седмица го свалих, въпреки че не беше мръднал, но не можах да изкарам толкова дълго с такъв ярък цвят. Харесвам, но ги сменям бързо този тип.
Ето го:

Реших и аз най-накрая да се пробвам с овални нокти. Досега съм пробвала два пъти да си ги оформя сама, но не се справям със симетрията, та този път се доверих на професионалист и за пръв път ми харесва, макар че ноктите ми бяха много къси, но сега, като пораснаха малко, ми харесва още повече. Изглеждат ми доста женствено и се сетих веднага за Лили. Simple Smile И все пак много се колебая дали да не върна предишната форма. Вие ще кажете как изглежда отстрани.

Иначе се заредих с две шишенца бързосъхнещ топ на ГР и напазарих пак десетина лака, от които почти нищо не съм пробвала още, та ще има да показвам. Не мога да повярвам, че така подцених холограмите на ГР. На снимки ми изглеждаха доста блуткави и с недостатъчно холо частици, на живо в шишенцата им се чудих, но взех два и съм много доволна. Прекрасни са! За съжаление трудно уловими на снимки.

https://www.instagram.com/p/BhqQ_WFB4b3/?taken-by=chrissie_nails

https://www.instagram.com/p/BhqRDFIBUxW/?taken-by=chrissie_nails

А преди това реших да дам втори шанс на балетните пантофки. Този път се постарах при нанасянето - сложих 3 тънки слоя и изчаквах малко между  тях. Доволна съм от резултата - нямаше дупки, черти и неравности.

https://www.instagram.com/p/BhqQMSqBHA8/?taken-by=chrissie_nails

Пробвах и един LLUMS, от който не бях кой знае колко впечатлена, ако трябва да съм честна. Другите два, които взех изглеждат по-обещаващо.

https://www.instagram.com/p/BhqQ3oZh85C/?taken-by=chrissie_nails

Скрит текст:

# 35
  • В полите на Пирин планина
Криси, много хубав пост. Красота! Браво.

# 36
Сууупер! Розовият брокат на ГР е много приятен, имам го, но не знам защо при мен пада много бързо. И всички от тази им серия бързо си заминават...

# 37
Сууупер! Розовият брокат на ГР е много приятен, имам го, но не знам защо при мен пада много бързо. И всички от тази им серия бързо си заминават...

И аз имам 2 холограма на ГР-розовия и сиво-синия и много ги харесвам.При мен са трайни,дори съм ги носила и без топ отгоре. За мен са страхотни за ежедневието.
Отдавна не съм писала, сега съм с къси нокти и се мажа с Микросел през ден.Имам 2 въпроса:
1. Издирвам хубаво ментово зелено. Имах на ГР Експерт,но го изхвърлих,защото се сгъсти. Някакви предложения за друга марка,която има такива цветове?
2.Не се сработвам добре с бързосъхнещия топ на ГР,много ми е гъст.Може би съм свикнала с топовете на Есенс и Катрис и затова сега не одобрявам този. Купих си бързосъхнещ на Мис спорти.Някой има ли опит с него?

# 38
Имам един много симпатичен ментово зелен Есенс, от тези в малките шишенца. Пробвала съм го само на нокът да го видя, така че не мога да кажа как е иначе, но цвета много ми харесва.

# 39
Chrissie,  Балетните пантофки с каква основа ги нанасяш? При мен, заради набраздената плочка стават на ужасни черти, дори и на три пласта, а нанасям гел основа без печене (Essence, Catrice, каквото съм хванала на момента). Страшно ми харесва цвета, но не мога да докарам твоя ефект. А, и с изглеждаща основа съм опитвала.

# 40
Хелия аз имам 3D топа на Мис Спорти - откъм блясък и плътност го докарва, но съхне една идея по-бавно за моите предпочитания. Имам един-единствен ментов лак: прословутия Flormar 424, ето моя стара снимка с него:

Chrissie, чудесни маникюри! На мен ми допада овалната форма Simple Smile В началото като направих ноктите си овални ми отне известно време да се възприема, но сега ги предпочитам пред квадратните, дай си време и прецени.

# 41
И аз имам 2 холограма на ГР-розовия и сиво-синия и много ги харесвам.При мен са трайни,дори съм ги носила и без топ отгоре. За мен са страхотни за ежедневието.
Отдавна не съм писала, сега съм с къси нокти и се мажа с Микросел през ден.Имам 2 въпроса:
1. Издирвам хубаво ментово зелено. Имах на ГР Експерт,но го изхвърлих,защото се сгъсти. Някакви предложения за друга марка,която има такива цветове?
2.Не се сработвам добре с бързосъхнещия топ на ГР,много ми е гъст.Може би съм свикнала с топовете на Есенс и Катрис и затова сега не одобрявам този. Купих си бързосъхнещ на Мис спорти.Някой има ли опит с него?

Имах предвид от серията Jolly Jewels, ама щеше да е хубаво да го уточня Smiley Иначе с холограмните им нямам опит.

За първия въпрос мога да препоръчам Флормар Full Color FC23, но трябва да се види наживо. Тези цветове според мен са като нюдовете - на всяка ръка са различни.

Топът на Мис Спорти със синкавия цвят ли? Имах го преди години, но на по-светли лакове синееше... Иначе съхнеше моментално.

# 42
Криси, вторият холограм на ГР ти стои много хубаво.

# 43
  • София
W7 Pewter

# 44
  • Prismatica Aerie
China Glaze Paradise 2018
Няма суотчове още.
Аз съм с a-england Queen Of Scots, показвала съм го.

Общи условия

Активация на акаунт