Лакове за нокти - 121

• 93 715
  • 748
  •   1
Отговори
# 45
  • sof
Ще се повторя, но мн ви обичкам, как ме разтоварвате само!
Pepe le pew, този цвят е един път, чак ме е страх да не те сънувам, ама, да не помислиш сега нещо, за лака ти говоря! Чуден е!
Catalano, мерси значи, но да ти кажа неконструктивно е така защото: 1. нямям си чак толкова време да се занимавам на воля; и 2. ми то няма толкова дни във времето до края на годината да ги пробва човек поне - наред с обичайните ми цветове.
Chrissie,  чудесен ти е поста, пак да пуснеш такъв!

Придобивка:

Занимавка с бюджетни, видени в този форум:

# 46
  • някъде
Аз съм с a-england Queen Of Scots, показвала съм го.
Това не пречи да ни го покажеш пак Wink Имаш страхотна колекция:hugs:

Криси, харесват ми и двете форми, но предпочитам по-квадратната (и на твоите нокти, и по принцип) Hug

# 47
  • Prismatica Aerie
Catalano, мерси значи, но да ти кажа неконструктивно е така защото: 1. нямям си чак толкова време да се занимавам на воля; и 2. ми то няма толкова дни във времето до края на годината да ги пробва човек поне - наред с обичайните ми цветове.
Toва не го разбрах Smile

Скрит текст:
Аз съм с a-england Queen Of Scots, показвала съм го.
Това не пречи да ни го покажеш пак Wink Имаш страхотна колекция:hugs:
Абе страхотна, още може, дето се вика Blush
Ето я Mary Stuart. Абсолютно покривен на един пласт, но аз  слагам два, защото винаги има какво да коригирам Simple Smile
Скрит текст:
Малко е сумрачно тук и изглежда мътен. То и аз един фотограф..  

# 48
  • Варна
Catalano, прекрасен е! Мътен не го виждам, само красив! 💕
Днес преподреждах и намерих моя St. George, слагала съм го може би веднъж. Трябва да го пробвам тези дни, дано не се е пресякал от стоене.

# 49
  • USA, Steak State
Innocent Хей Криси, напълни окото само с един пост. Тези балетни пантофки са страшно нежни и ти стоят много добре.

Пепе, много хубав металик си показала. Стои ли кадифено като завършек или на мен така ми се струва.

И другите момичета, страхотни неща показвате.

На мен ми се обелиха връхчетата, но обикновен лак с това мое миене и дезинфектиране не стои така или иначе повече от 2 дни. Спрях да се ядосвам.
Последните дни си мисля не знам защо за Ягодовите полета на Чайна Глейс, май ще сложа тях утре.

# 50
  • София
Chrissie, благодаря!  bouquetЦветът е доста особен, аз го разгледах на светло, хареса ми и го взех, но преди това много се колебах. Не съжалявам! Не съм слагала топ, а има страхотен блясък.
И ти си показала много красоти!  Heart Eyes

# 51
# 52
  • Prismatica Aerie
Catalano, прекрасен е! Мътен не го виждам, само красив! 💕
Днес преподреждах и намерих моя St. George, слагала съм го може би веднъж. Трябва да го пробвам тези дни, дано не се е пресякал от стоене.
Най-много да му трябва разреждане, няма да се е пресякъл. Слагай и показвай😍, моят го чакам тия дни😎

# 53
  • София

Пепе, много хубав металик си показала. Стои ли кадифено като завършек или на мен така ми се струва.

Не, не е кадифено. Всъщност е тип "фолио" и силно ми напомня OPI Designer, de Better!, само дето няма частички и цветът (това не е много ясно от снимката) е по-скоро taupe. Съжалявам, но не знам точния превод на български Simple Smile Но ти ще ме разбереш Wink

# 54
  • София
Бубе’, кой е кораловият лак?

# 55
Каталано, недей да слагаш красотите които показваш, в скрит текст, може да се пропуснат случайно, а не трябва.  Flutter

# 56
  • София
Бубе’, кой е кораловият лак?

Golden Rose Color Expert 21

# 57
  • Germany
Много ви благодаря, момичета!

И при мен холограмите на ГР издържаха прилично без забележки и все пак, тези на СНБ си остават едни от най-издръжливите лакове при мен.
От Jolly Jewels колекцията имам доста и не съм забелязвала да падат по-бързо от другите, но наистина бързо се сгъстяват. Не издържах, обаче, на това розово, след като го видях във форума.

Бързосъхнещият на ГР наистина е гъст, но аз харесвам такива "дебели" топове. Нанасям по-дебел слой и в близост до кожичките, както ме посъветваха момичетата и нямам проблеми. След 2-3 дни , обаче, ми се напукват леко някои лакове, но не е като с гел-топа на марката.

Любима мента имам на р2, но няма смисъл да я покзавам като препоръка, защото май ги няма в България.

Балетните нанесох с базата, която винаги си ползвам - p2 Anti Split, като моите нокти също имат на места неравности. После нанесох три тънки слоя, като държах четката леко във въздуха, т.е. не натисках към нокътя, за да успее лакът да се разлее равномерно по плочката. Между слоевете изчаквах малко да поизсъхнат, пак поради същата причина. Накрая дебел слой топ, както винаги и така.

Снощи сложих втория LLUMS, харесва ми, както предполагах, но ще покажа по-късно снимки.

А за формата още нищо не съм решила. Ще походя така и ще видя дали няма скоро пак да мина към квадратните нокти.

# 58
# 59
  • При децата ми
Здравейте момичета!

Да попитам и тук: Имам този лак на "Катрис":

Сам по себе си лака е хубав, но на ноктите бледнее някак си... Може ли да препоръчате подходяща основа?Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт