(1 ЮЛИ - ПРОТЕСТ) продължение на старата онлайн подписка

• 14 326
  • 211
  •   1
Отговори
# 180
това, ако е старата подписка - подписала съм се два пъти  Embarassed

# 181
и аз да се включа Peace

# 182
И аз подписах, но за съжаление не мога да дойда на птротеста, но духом ще съм с вас  Peace

# 183
 Grinning бараво на инициативата за подписката

Последна редакция: сб, 17 юни 2006, 21:07 от Аурелия

# 184
И аз се подписах.Дано да успеем thumbsup

# 185
И аз се подписах  Peace

# 186
И аз сега погледнах и видях , че е старата подписка  newsm78
Значи ме има 2 пъти, как да махна единия подпис?
и не е зле в заглавието все пак да се уточни , че става въпрос за едно и също нещо Rolling Eyes та да не правим глупости Embarassed

# 187
аз все пак не разбрах:oops: това старата подписка ли е? или тази е нова за юлския протест? в старата съм се разписала,та сега не смея  newsm78

# 188
Старата подписка е! Не я разписвайте повторно!

# 189
  • София
Не мога да редактирам, писах до модс.

# 190
 200 дни изплащат обезщетение при бременност и раждане

Със 75 дни да бъде удължен срокът, в който майките да получават обезщетение в размер на 90% от месечните си заплати.

Това решиха депутатите, като приеха на първо четене проекта за промени на Кодекса за социално осигуряване, внесен от депутата от ДПС Хасан Адемов, предаде БНР.

Промените предвиждат също срокът за изплащане на парично обезщетение при бременност и раждане от 135 дни да стане 200.

Освен това за първи път в нашето законодателство се прави опит да бъдат свързани системата на социалното осигуряване със системата на заетост, отбеляза вносителят Хасан Адемов.

Приет беше и законопроектът, внесен от депутата от НДСВ Христина Христова, в който се предлага до навършване на едногодишна възраст на детето да се изплаща обезщетение на майката в размер на 90% от месечната й заплата или осигурителния доход.

В мотивите е отбелязано, че не бива да се допуска намаляване на дохода и влошаване на качеството на живота на майките в периода, когато отглеждат децата си.

# 191
а нещо за близнаци споменава ли се в приетите промени ?

# 192
май ние с близнаците, пак ще духаме супата Sad

# 193
това е защото на 1 юни, макйките на близнаци, бяха най-малко  и сякаш проблемите не се отнасяха до тях. абсурдите в тази страна се превръщат в закономерност и стават на почит,а  нормалните нужди и изисквания се приемат като разглезени капризи и неоснователни и абсурдни искания!!! още веднъж да попитам - от къде на къде ние  майките на близнаци ще взимаме колкото майките с по 1 дете???????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????искрено се надявам, че ако един ден влезем в ЕС нещата ще се оправят. Money

# 194
май ние с близнаците, пак ще духаме супата Sad

Не сте прави! Лично аз днес съм разнесла Отвореното писмо до част от институциите! В него се иска: едновременно родени деца - майчинските умножени по броя на едновременно родените деца! Включено е и отделно искане за породените!

Общи условия

Активация на акаунт