(1 ЮЛИ - ПРОТЕСТ) продължение на старата онлайн подписка

• 14 306
  • 211
  •   1
Отговори
# 90
  • Ботевград
Браво, вече сме около 3 000! Simple Smile

# 91
И аз се подписах и препратих на други майчета.Мъжа ми също даде глас, и майка ми.Дано успеем Peace

# 92
Дадох моя и на цялото ми семейство гласовете. Разпратих на всичките си познати и приятели. Дано успеем! Заедно сме много и по-силни!

# 93
Благодарности на инициаторите! Дано има ефект! Успех  на мирния протест!

# 94
  • Букурещ
номер 3538

# 95
И аз се включих - ще помоля и мъжа ми, и други познати да го направят  Simple Smile

# 96
подписах и го пратих на още 4 души  Wink

# 97
  • Ботевград
 От моите познати се включиха около 14 човека + 3ма от Ботевград + мен, майка ми и мъжът ми! Ще казвам на още хора  Simple Smile Растем значително и бързо!
Аз съм голям оптимист, че ще успеем!

# 98
  • Добрич
Подписах се и аз. Сега ще накарам и мъжа ми!  Peace

# 99
Аз се разписах на хартиен носител, дори събрах още 40 подписа от майките в детската градина на децата. Колкото видях - всички гласуваха с 2 ръце, макар че са скептично настроени относно успеха на една такава инициатива. А ако си траем пък по-добре ли е - да си мислят тези горе, че всичката ни е наред. Поне да ни забележат, че ни има и ние сме тези, които се грижат за бъдещето на България, а не те.
Надявам се, че ще получите Варненската подписка навреме! Успех на всички ни!

# 100
  • София
Радостина Тодорова е видяла името на нейна стара приятелка - елка тодорова трендафилова     бургас
Иска връзка с нея. Ако мама Елка от нашия форум нека ми пише ЛС.

# 101
Цялата фамилия се разписа. Пратих линка на приятелите ни... очакваме и техните подписи.

# 102
И аз се разписах.Дано има някакъв резултат! Praynig

# 103
Радостина Тодорова е видяла името на нейна стара приятелка - елка тодорова трендафилова     бургас
Иска връзка с нея. Ако мама Елка от нашия форум нека ми пише ЛС.

Супер, освен за каузата, ще помагаме на стари приятели да се преоткриват!

# 104
  • София
Да, чудесно, но не се знае от кой сайт е видяла за петицията. А мейл не мога да дам.

Общи условия

Активация на акаунт