(1 ЮЛИ - ПРОТЕСТ) продължение на старата онлайн подписка

• 14 298
  • 211
  •   1
Отговори
# 120
  • София
Е са те изплющех... мнье толкоз грубо ма Simple Smile

# 121

Не е като да го разбираме сега ....

Българич примерно може да е компилация от България и Петрич  Grinning

# 122
  • София
П.С. Не знам за смях ли е или за съжаление... но ето част от българите как пишат името на своята държава:

Bulgaria, РБългария, Balgaria, Р България, Bulgariq, balgariq, Бьлгария, Bylgariq, БЪЛГАРИА, Булгария, Bylgaria, Балгария, БГ, Бълария, Бъргария, Р.България, Р. България, Бългаия, bulgeria, Бълагрия, Бългаария, Бълграия, Българи, Balgarija, Бялгария, Бъллгария, bilgaria, България?, Bulgarua, Bulagria, Bulgatia, РБалгариа, Българиия, Bbulgaria, Българаия, Българич, Бългапия, РБъргария, република бългаия, Bolgaria, България 58, Българ, Vse oshte tuk, Бълга, Balgarya, Biulgaria, Българив, Бългория, НРБългария, Бългрия, Bulgarian, Bulgarien, Бългьрия, Balgariya, R. Balgaria, България !, Balgariia, Bugaria, Българея, дългария, Бългания, Бъргалия, Bulgariya, Р. Българрия, Bu;garia, ulgaria, Б-я, Bulgarya, Бългаярия, Билгария, Българя, Българияу, Бълагария, Н.Р.България, BG,

Еее, мисля, че това е от бързане.Едва ли всичките са от незнание  Rolling Eyes
Ама е т'ва в червеното ме разби  hahaha hahaha hahaha

# 123
И НИЕ СЕ РАЗПИСАХМЕ,ДАНО ДА ИМ СВЕТНЕ ЛАМПИЧКАТА НА ГОСПОДА ДЕПУТАТИТЕ!

# 124
  • София
И аз се подписах.Моля се да има резултат!!!

# 125
Подписах и разпратих на всичко живо за което се сетих . На първи съм с вас !!! Успех , мили дами и мами !!!!!

# 126
Здравейте,

за първи път съм тук и сигурно повече няма да ме видите. Дойдох за да изразя мнението си относно подписката, която не подписах. Първо искам да изразя задоволството си от активността на моите сънародници. Поздравления! Не се отказвайте, вие сте държавата!

И сега за причината поради която пиша тук. Едно от изискванията в подписката силно ме притесни - поставянето на долна граница за детските надбавки. Не се съмнявам че това е жизнения минимум за да се отгледа едно дете според съвременните разбирания за комфорт и нормален живот, но се съмнявам в добронамереността на всички майки. Не се възмущавайте, децата са стока за много хора в нашата държава. Може би е случайно че по-голяма част от "търговците" са с по-тъмен цвят на кожата. Знаете по колко деца раждат. А знаете ли как ще се отрази на бюджета вдигането на детските надбавки? Аз не. Но се притеснявам. Бих предпочел да вдигнат пенсиите и бабите и дядовците ако имат възможност да помагат. Така със сигурност нашите пари ще отидат в ръцете на хората които с нещо са заслужили по-добър живот. Друг вариант е да се вмъкне в подписката ограничение детски надбавки да се плащат до 3-то или 4то дете. Също така е възможно детските надбавки да се изчисляват само въз основа на трудово възнаграждение както е написано сега. Това обаче може да създдаде проблем на семействата които работят за минимални месечни заплати.

Надявам се че успях да изразя добре това което ме притеснява. Бих искал да помислите още малко за последствията които могат да възникнат ако този документ бъде приет от правителството.

Личното ми мнение е че той няма да бъде приет поради същите съображения които аз изразих тук. Заради това смятам че трябва да бъде преработен.

Поздрави!
Георги.

# 127
Георги, благодаря ти, че прояви интерес към нашите искания и изрази мнението си по темата.
Надяваме се това писмо да е първата стъпка към диалог с държавата по много наболели въпроси.
Ние живеем тук и сега и искаме най-доброто за децата ни!

# 128
Имам сходни размишления като Георги. Не  ми стигат моите 160 лв, но преди да родя внасях , тройна такава сума месечно като данък. Да не говорим, че и мъжът ми. Сякаш заслужаваме които сме внасяли - да получаваме. Защо таз уравниловка? По начина по който е направена подписката не бих я подписала. Освен за количество съм и за качеството Simple Smile
Поздрави на всички мами!

# 129
Имам сходни размишления като Георги. Не  ми стигат моите 160 лв, но преди да родя внасях , тройна такава сума месечно като данък. Да не говорим, че и мъжът ми. Сякаш заслужаваме които сме внасяли - да получаваме. Защо таз уравниловка? По начина по който е направена подписката не бих я подписала. Освен за количество съм и за качеството Simple Smile
Поздрави на всички мами!

От постинга ти личи, че не си прочела писмото. Съжалявам.

# 130
Четох го, верно в бързината. Има минимална сума

# 131
Четох го, верно в бързината. Има минимална сума

Е, тогава защо си крайна в изказването си?
Сумата е % от брутния семеен доход, но мин ....

# 132
Не не съм крайна, всичко друго ми харесва, но има възможност да се тълкува този "минимум" сам по себе си , и други ... Съжалявам, аз самата бях такава  години с първото си дете, но така написана  частта за самотните майки според мен е смущаваща.

# 133
И аз се разписах!Дано да успеем! Peace

# 134
  • София
И аз се записах, идеята ви е страхотна!
сега препратих линка и на всичките си приятелки, който не влизат във форума  Hug

Общи условия

Активация на акаунт