(1 ЮЛИ - ПРОТЕСТ) продължение на старата онлайн подписка

• 14 319
  • 211
  •   1
Отговори
# 150
Момичета, аз се подписах днес, и смятам че подписката не бива да се спира. Вчера беше началото, а всичко тепърва предстои. За да успеем трябва да се направят протести не само в София и Пловдив, а във всички големи градове. Дано успеем!

# 151
Подписах Peace

# 152
  • София
Днес ми остана доста голяма дупка във вестника... и какво... казах на шефа "слагам писмото на мамите". Та, така, че мами - има ни във вестник Simple SmileSimple SmileSimple Smile

# 153
# 154
Днес ми остана доста голяма дупка във вестника... и какво... казах на шефа "слагам писмото на мамите". Та, така, че мами - има ни във вестник Simple SmileSimple SmileSimple Smile

АnMary  bouquet ! Супер!

Кажи само кой е вестника.

# 155
  • София
Вестника е един пернишки вестник. Само 14 броя има издадени, малък тираж. В понеделник ша покажа на pdf Simple Smile

# 156
  • София
То не се чете много ...

# 157
   Ан Мари, чете се! Като кликнеш на " Виж снимката в оригинал"! Който има желание ще го прочете  Peace

# 158
 smile3501

само малко се притесних, като си видях мобилчето, ама нейсе

# 159
  • София
smile3501

само малко се притесних, като си видях мобилчето, ама нейсе
На баба ти фърчилката Simple Smile "Общо подписи: 14913" ... дали 15 000, или 15 500 де е разликата за мобилчето ти Simple Smile

# 160
Ама тия дето подписват май не стигат и до т.2 с четенето  Sad, к'во става до мобилчето  Confused

# 161
АнМари, може ли да промениш заглавието на темата на

1 ЮЛИ - ПРОТЕСТЪТ ПРОДЪЛЖАВА (онлайн подписка)

bouquet

# 162
Подписах и силно се надявам да и обърнат внимание и послание им написах дано!!! Сажелявам че не сам от София за да присаствам , но ви подкрепям  newsm10

# 163
  • на кой му пука, майна
АнМари, може ли да промениш заглавието на темата на

1 ЮЛИ - ПРОТЕСТЪТ ПРОДЪЛЖАВА (онлайн подписка)

bouquet

Ине, аз писах на Ан Мари на ЛС, но явно не е влизала във форума и не си е видяла съобщенията  Grinning

# 164
И аз се включих,надявам се че не е станало късно,но по-добре късно,отколкото никога Rolling Eyes Дано подписката има успех!

Общи условия

Активация на акаунт