Бременност, бременни - бързи въпроси и отговори - 50

• 46 462
  • 734
  •   1
Отговори
# 60
Аз така и не можах да се ориентирам правилно с тия скапани цветове на лентичките и при съмнения направо при личния, те и без това с такива тестват урината на момента.

# 61
Лошото е, че като се подуе стомаха и веднага  ми се втвърдява и стяга целия корем, въпреки ношпато на инжекции и магнезия.

# 62
Аз имам тест ленти. На кутията има цветни квадратчета които налагам с резултата.
За ниското желязо, трябва да се види феритина как е, ако е ниско хематологът трябва да назначи желязо.
Към края бебечето събира желязо, с което да изкара до захранването без да развие анемия.
Обаче на мен ми пада прогресивно белтъкът в кръвта и се чудя до колко е нормално да падне и какво се очаква.

# 63
Герда ти нямаш ли секцио скоро вече? Мисля, че ако пада в кръвта, трябва да се отделя с урината повече, или нещо подобно.

# 64
Капризче,
Честно да ти кажа, тая хематоложка се е изложила!! Не е серизно просто за нисък ХБ да ти даде такива витамини.
Най-малкото - съдържат желязо и магнезии, които НЕ трябва дя се приемат едновременно, същото важи и за витамини Ц и Д. Ако се разровиш в сътава ще намериш и още подобни несъвместими за един прием витамини.
Аз за нисък ХБ пиех билкова кръв, феротон, сорбифер за желязото. Влязох на секцио с хемоглобин 130. Следящото ме аг ми правеше контроли на витамини и ми регулираше дозите през бременността. Но приемах отделно дефицитните за мен витамини.

# 65
  • Някъде там
Verche Това е само като за начало докато излязат резултатите! Днес ми излязоха и утре пак съм при нея да видим какво ще предприеме! Една от най-добрите била уж да видим!

# 66
Наистина настоявай за отделен препарат при дефицит.
Можеш да погледнеш в интернет съм чела статии за несъвместимост в един прием на определени витамини, защото се неутрализират и други, които се комбинрат за по-добро усвояване. Wink
Успех и пиши какво ти е дала.

# 67
Аз пък се чудя, как така има несъвместими уж витамини, а в природата си съществуват заедно. Един прост пчелен мед дори и магнезий си има, и желязо и какво ли не още.

В същото време меда не е отричан от никого, че все едно нищо не си изял, защото са му несъвместими витамините ?! - напротив, обявен е всеобщо за супер храна.

# 68
Здравейте! Имам хрема и адски запушен нос, заради който не мога да спя. Лекарката ми каза да си слагам капки Виброцил. Вие ползвали ли сте ги и има ли опасност за бебчето?

# 69
Еуфорбитум капки, че във виброцила май има ефедрин и е вреден за на бебечето сърцето.

Ами мотат ме със секциото за след две седмици, и аз сега следя агресивно да не изтърва нещо, че съм с повишен риск от прееклампсия. Единият ми доктор вчера не ми каза бебето колко тежи, не провери за разкритие.

# 70
Е, ако си с повишен риск, сигурно си на магнезий, би трябвало да устискаш две седмици без проблеми, а и кръвното ако си е стабилно съвсем.

# 71
  • Далече, далече...
Аз имам тест ленти. На кутията има цветни квадратчета които налагам с резултата.
За ниското желязо, трябва да се види феритина как е, ако е ниско хематологът трябва да назначи желязо.
Към края бебечето събира желязо, с което да изкара до захранването без да развие анемия.
Обаче на мен ми пада прогресивно белтъкът в кръвта и се чудя до колко е нормално да падне и какво се очаква.
Герда, от кои лентички ползваш? Гледам в нета, че се предлагат в големи опаковки/100 бр/, продават ли се на бройка или трябва да взема целия пакет.

# 72
Аз пък се чудя, как така има несъвместими уж витамини, а в природата си съществуват заедно....

аз затова съветвам, който се интересува да прочете Simple Smile

http://www.zaveshtavamvizdrave.com/2014/01/savmestimost-na-vitaminite.html

http://zdrave.to/zdravoslovno-hranene/tajnite-v-sychetavaneto-na … tamini-i-minerali

# 73
Аз пък се чудя, как така има несъвместими уж витамини, а в природата си съществуват заедно....

аз затова съветвам, който се интересува да прочете Simple Smile

http://www.zaveshtavamvizdrave.com/2014/01/savmestimost-na-vitaminite.html

http://zdrave.to/zdravoslovno-hranene/tajnite-v-sychetavaneto-na … tamini-i-minerali

Не дава обяснение на въпроса ми. Явно и ти нямаш такова.

# 74
Аз мога да се пробвам да изкажа предположение - синтетичните витамини са нещо доста по-различно от естествените такива.

Общи условия

Активация на акаунт