Сватба, булките на 2019

• 79 758
  • 766
  •   1
Отговори
# 375
Здравейте , аз също съм булка май месец 2019 и относно грим и прическа съм запазила в салон the cut nina r. академия пищялов. Изключителни професионалисти. Маникюра си го правя там от година и половина и също съм много доволна.

# 376
Здравейте и аз се включвам.
Сватба май 2019.
Запазен ресторант, фотограф, дата за гражданско.
Остава църква от важните неща.

# 377
Здравейте , бъдещи булки! Simple Smile Дайте предложение за ресторант в Бургас на плажа за около 45 души Simple Smile

Нептун.

# 378
Здравейте , бъдещи булки! Simple Smile Дайте предложение за ресторант в Бургас на плажа за около 45 души Simple Smile

Нептун.

Благодаря, но там не пускат всякаква музика..Мисля за ресторантчето до солниците..Някои има ли впечатления от него? Simple Smile

# 379
Ха, това ме изненада. Не може ли да си наемете диджей и той да пуска каквото решите, откъде-накъде ще налагат ограничения?

# 380
Ха, това ме изненада. Не може ли да си наемете диджей и той да пуска каквото решите, откъде-накъде ще налагат ограничения?

И аз така се изненадах като Вас, но уви..Не казвам,че държа да се пуска поп-фолк де  , но конкретно за този ресторант жанра е забранен ,дори в сайта им го пише,а и от други булки знам..Не е дадено право на избор на бъдещите младоженци Simple Smile

https://www.facebook.com/pg/HorizontBeach/photos/?ref=page_internal
Ето този ресторант имах предвид до солниците. Посетих го лично вчера и интериорът му е много свеж Simple SmileAnimal Dolphin

# 381
Здравейте и аз се включвам.
Сватба май 2019.
Запазен ресторант, фотограф, дата за гражданско.
Остава църква от важните неща.

Относно църква с две ръце препоръчвам църквата Св. Троица в ж.к. Св. Троица. Имат си собствена украса, отецът изнася перфектно службата, намира се в приятен зелен парк и има достатъчно място за паркиране на коли.

Не ме цитирайте, че по-късно ще трия снимката.

# 382
Fatalina, благодаря.
Ще я погледнем.

# 383

Нептун.

Благодаря, но там не пускат всякаква музика..Мисля за ресторантчето до солниците..Някои има ли впечатления от него? Simple Smile

Този ресторант изглежда много добре...
Менюто също разгледах в сайта и е интересно, разнообразно, богато.
Такъв проблем ли е, че няма да има ви пускат чалга и гюбеци, та го отхвърляте... Повечето хора категорично не искат такъв тип музика на сватбата си, а вие според това си избирате заведението. Странно.

# 384
  • София
Ние кючеци и гюбеци не сме имали, но имахме поп фолк песни. Всеки може да си направи сватбата така, както му харесва. Колкото до ресторанта е добре, че предварително обявяват, че не допускат такъв тип музика.

# 385
Аз бих допуснала чалга на сватбата си само през трупа си, но всеки има право да се забавлява на собствения си празник. Глупост е от страна на ресторанта така да си ограничават клиентите.

# 386
Ние кючеци и гюбеци не сме имали, но имахме поп фолк песни. Всеки може да си направи сватбата така, както му харесва. Колкото до ресторанта е добре, че предварително обявяват, че не допускат такъв тип музика.

Аз също не бих допуснала кючеци,но знам,че повечето гости биха танцували на поп фолк песни. Не отхвърлих р-т ''Нептун'' само заради ограничението за музиката...
Просто този р-т на солниците ми допадна повече като стил.Той пък е с кофти локация..Трудно ще се осъществи транспорта до там..Ако все пак някой от Вас има предложение за друго място,моля споделете..Планираме сватбата да е на 08.06.2019г., а подходящо заведение така и не откриваме Sob

# 387
Здравейте, искам да ви попитам за мнение, ако някоя се е омъжвала в комплекс "garden wedding" в Пловдив да ми разкаже малко как е положението с цените и организацията

# 388
И аз искам да питам ако някоя знае нещо или е ходила на място в Сватбен Дом до Пловдив. Снимките в сайта са ми малко, за да се ориентирам. Интересува ме само навън - градината, екстериора. Като цяло местата за снимки на открито.

# 389
Някой има ли оферта или поне мнение за Приказната градина, Елин Пелин ?

Общи условия

Активация на акаунт