Сватба, булките на 2019

• 79 730
  • 766
  •   1
Отговори
# 390
Някой има ли оферта или поне мнение за Приказната градина, Елин Пелин ?
Аз запазих там за 08.09.2019. Още отпреди бях харесала мястото. На живо ми хареса още повече. Наема на мястото е 2300лв., лошото е, че от кетъринговата компания, освен храната,  трябва да се наемат столове, маси, прибори и т.н. , та цената ще излезе доста солена. Но ако искате нещо различно и нестандартно, това е вашето място.

# 391
Здравейте! Дайте предложения за подарък, покана за кумуве ?? Нещо интересно и оригинално ?

# 392
За кумове ние поръчахме стъклена покана. Искаме да им остане спомен и много ни хареса идеята Blush
Само тяхната покана ще бъде такава. Дори я очаквам другата седмица, поръчах я от luxevent.

# 393
За кумове ние поръчахме стъклена покана. Искаме да им остане спомен и много ни хареса идеята Blush
Само тяхната покана ще бъде такава. Дори я очаквам другата седмица, поръчах я от luxevent.

Благодаря!

# 394
Ние ще подарим барелеф.

# 395
Ние поръчахме дървена кутия от luxevent на капака беше поканата, ще пусна линк Simple Smile https://www.facebook.com/SvatbenipokaniLuksevent/

# 396
Здравейте, момичета! И аз се включвам към групичката на булките 2019 Simple Smile
Вече имаме избрана дата 05.05.2019. Забелязах от предишните коментари, че тази дата си е доста желана, което автоматично означава, че трябва бързо да се действа със запазването на всичко. Също така, сме запазили ресторанта, ритуалната зала и църквата в Ловеч. От 1-2 седмици се интересувам и търся сватбен водещ, DJ и видеозаснемане, но се сблъсквам с извести трудности. Исках да ви попитам, смятате ли, че е добра идея сватбения водещ да бъде и певец едновременно?

Благодаря предварително!

# 397
  • Варна
Защо не? Нашият диджей можеше да пее и се включваше от време на време, когато някой гост пееше  прекалено фалшиво/имахме и караоке на сватбата/. Весело беше.

# 398
Здравейте, момичета! И аз се включвам към групичката на булките 2019 Simple Smile
Вече имаме избрана дата 05.05.2019. Забелязах от предишните коментари, че тази дата си е доста желана, което автоматично означава, че трябва бързо да се действа със запазването на всичко. Също така, сме запазили ресторанта, ритуалната зала и църквата в Ловеч. От 1-2 седмици се интересувам и търся сватбен водещ, DJ и видеозаснемане, но се сблъсквам с извести трудности. Исках да ви попитам, смятате ли, че е добра идея сватбения водещ да бъде и певец едновременно?

Благодаря предварително!

Препоръчвам водещата Роси Колева, която си работи със свой Dj. Перфектно се справят.

# 399
Благодаря! Караокето ми звучи доста интересна идея, не се бях сещала. Определено ще го обислим.

А относно Роси Колева. Докато се наканя да я питам и я заеха, затова сега малко съм се притеснила. Нямахме резервен вариант и онзи ден едни наши приятели ни препоръчаха Деян Митев. Чували ли сте някакви отзиви за него?

# 400
За този Деян Митев пише, че е певец на Пайнер, но има и отзиви във форум сватбата за него като водещ. Потърси в нета повече инфо за него. Иначе ето тук има предложения за добри dj и водещи https://nmitev.com/blog/дисководещи-за-сватба/

# 401
За този Деян Митев пише, че е певец на Пайнер, но има и отзиви във форум сватбата за него като водещ. Потърси в нета повече инфо за него. Иначе ето тук има предложения за добри dj и водещи https://nmitev.com/blog/дисководещи-за-сватба/

Сега намерих този форум, благодаря Simple Smile Нашите приятели ни дадоха днес тяхното видео да добием представа как води. Ще го изгледаме и ще решим.

# 402
# 403

ни сме се съобразили..  😉😉

# 404
Здравейте, бъдещи булки!

Преди няколко месеца се омъжих и искам да споделя с вас огромното си разочарование от видео и фотозаснемане "Лорета" гр. Варна.
Когато избрахме въпросният видеооператор (Николай) се държа прилично. С наближаването на поетият от него ангажимент обаче, той промени отношението си и започна да се заяжда и отказва почти всички предлагани от нас идеи за локации и т.н. Думите му бяха : " О, колко банално..." На самият сватбен ден този човек се държа изключително непрофесионално и грубо, както към нас, така и към гостите ни. Имаше реплики като: " Отмести се, аз снимам!". От друга страна предложенията му за фотосесия бяха изключително еднообразни и бих казала банални и скучни. И така вместо да бъдем снимани в 5* комплекс, където беше самата ни сватба, то ни заведоха на 3*, защото там е удобно въпросният човек да пие кафе и се лишихме от доста по-красиви снимки...
Жена му, която е всъщност фотографа не спря да се оплаква колко й е топло и колко много снимки сме искали. Че не се ли плаща именно за това? Ситуацията в самият сватбен ден ескалира след като видеооператорът Николай дойде по време на сватбата в 00:00ч и съобщи, че не желае повече да снима...Отговори, че нямало повече какво да се случи и героите били едни и същи (че нали затова се плаща overtime???). И повярвайте ми, точно тогава хората се разиграха най-много, а самата ни сватба беше изключително динамична, разнообразна и интересна.
Видеото, което получихме е с качество SD. В днешно време почти никой не снима така. Много статично заснето, втренчване в лицата на хората, снимани образи до половината и разбира се лошо качество.
За съжаление нямаше как да сменим Лорета, тъй като датата беше много специална и имаше стотици булки.
Така, че не правете нашата грешка за избор на видео/фото оператор Лорета, гр. Варна, тъй като тези мигове не се повтарят, а заслужават да бъдат отразени по най-добрият начин!

Общи условия

Активация на акаунт