Сватба, булките на 2019

• 79 758
  • 766
  •   1
Отговори
# 165
Съгласна съм, че за подаръците за гостите не трябва да се обръща много внимание. Аз лично съм харесала от Алиекспрес по простата причина, че разглеждах по нашите сайтове и нищо не ми хареса И мисля да рискувам с китайците  Simple Smile

# 166
Аз за доста неща гледам в Алито. Поръчах от там едни халатчета - първо за кумата и за мен и ми харесаха, та взех и за шаферките Simple Smile И за подаръчета за гостите там ми е вариант, защото разните му бисквитки, курабийки и медчета не ми харесват. Засега ми се иска да е някакво миниатюрно живо цветенце, хем ще стои като украса, докато дойдат гостите, хем който иска ще си го вземе и ще си го гледа, ако пък някой не си го иска, винаги може друг да го вземе Simple Smile Искаше ми се да са кактусчета, но моят мъж не ги харесва, според него гостите ще се обидят Grinning така че засега клоним към мини розички. Зависи обаче и какви цени ще ни предложат, още не сме започнали активно да търсим...

# 167
Аз също ще си поръчвам подаръчетата от Алито. За сега съм се спряла на разделители за книги, тъй като вместо цветя, с мъжа ми решихме, че искаме книги, които да дарим в някое читалище и така двете неща ще са свързани и ще е тематично.
Булките, които ще правят сватба в други градове, кога смятате да раздавате поканите? Сватбата ми ще е на 1.06 и се чудя много ли ще е рано, ако тръгна да ги раздавам септември-октомври, за да могат хората да си нагодят почивките...

# 168
Аз също ще си поръчвам подаръчетата от Алито. За сега съм се спряла на разделители за книги, тъй като вместо цветя, с мъжа ми решихме, че искаме книги, които да дарим в някое читалище и така двете неща ще са свързани и ще е тематично.
Булките, които ще правят сватба в други градове, кога смятате да раздавате поканите? Сватбата ми ще е на 1.06 и се чудя много ли ще е рано, ако тръгна да ги раздавам септември-октомври, за да могат хората да си нагодят почивките...

Нашата ще бъде на 20.04 и мисля към Коледа да раздадем поканите

# 169
Ние сме в началото на Март и ни се иска още есента да ги раздадем, като ще искаме потвърждение до началото на новата година. От ресторанта ни искат крайна бройка 20 дена по-рано, та гостите да имат идея, че до НГ трябва да потвърдят, пък то е ясно, че накрая пак ще има неказали и неразбрали Grinning
Иначе ние сами ще си правим поканите, пък свободното ни време е малко кът, така че засега това са само теории кога точно ще успеем Grinning

# 170
Ние също мислим към края на годината да раздадем поканите, за да може да организираме и нощувките след потвърждение от гостите.

Мисля преди празниците да сме свършили тази работа

# 171
Ivet11, добре дошла при нас Simple Smile Виж това
Скрит текст:
За размерите на роклите, мисля че поддържат по-големи номера в магазините, за да може да се види всяка жена как би изглеждала Simple Smile Така че, пообиколи и разгледай.
По отношение на поканите - нашата сватба ще бъде през май, мисля да ги раздам около нова година. Въпросът е до тогава да сме резервирали ресторант, гражданското и църквата. А подозирам, че може да се заинатят за гражданското, тъй като в малките градове е по-късно записването. Но мисля, че по празниците най- много хора ще са по родните места и ще можем да предадем лично поканите. Според мен не е рано октомври да ги дадете, стига да сте готови с местата и часовете.
Иначе за покани аз съм се спряла на стъклена за кумовете - смятам, че ще им остане хубав спомен и ще бъде специално. За родителите и гостите сме харесали от покани.com.
Попаднах на едни много красиви покани във фейсбук, но по 2 лв за покана сякаш не ми се дават.

Последна редакция: пт, 13 юли 2018, 14:31 от Peoney

# 172
Нашата сватба също е на 1.6. Вече почнахме да каним устно приятели и роднини, защото ресторантът е капариран. Самите покани ще раздадем след нова година. Още не сме определили точен начален час. Аз бих искала до края на лятото да съм приключила със цялата организация- в майчинство съм. Като почна да работя на есен няма да ми се организира сватба...

# 173
Тук в София за съжаление преди 1 ноември не можеш да запазиш ритуална, което ми измества поръчката и раздаването на поканите за края на ноември и началото на декември.

# 174
Благодаря ви момичета за отговорите!
И на мен ми казаха че мога да си запазя църквата след края на годината, но сватбата ми ще е в Трявна, а там не правят много сватби, така че ще рискувам. ☺

# 175

Момичета мисли ли сте за сватбената торта Simple Smile ще слагате ли топър (мисля,така се казва....) https://i.pinimg.com/originals/6f/f4/69/6ff4698a0d0f27e129566cc4d1051ae6.jpg

# 176
Дааа, аз съм харесала даже един с младоженци и котенце и ще поръчам от Алито и него Simple Smile Само чакам да понаближи, че като ни познавам как постоянно се заглеждаме в животинки по улиците, дотогава може да трябва да търся такъв с две котета или коте и куче Grinning

# 177
Дааа, аз съм харесала даже един с младоженци и котенце и ще поръчам от Алито и него Simple Smile Само чакам да понаближи, че като ни познавам как постоянно се заглеждаме в животинки по улиците, дотогава може да трябва да търся такъв с две котета или коте и куче Grinning
Супер и аз се замислям за нещо завъртяно с нашите инициали :d

# 178
Момичета, можд ли някой да ми каже как протича една стеща със сватбена агенция? Да знам какво да очакван. Благодаря

# 179
Казваш им какво ще искаш от тях - украса за ресторанта, за колата, бутониери, кутия за подаръци, книга за пожелания, покани, чаши, да ти предложат диджей, фотограф, видеооератор и т.н., обясняваш подробно как си представяш украсата, след което ти изготвят оферта и ти казват колко ще струва. Другият вариант е да отидеш и да кажеш бюджетът ми е еди си колко и искам това, това и това и те да ти кажат дали могат да се вместят в тази сума или не и, ако не могат, какво могат да направят за тези пари. След като кажеш какво искаш, ще ти изброят още неща, за които може да не си се сетила, с цел да не пропуснеш нещо. Общо взето е това. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт