Сватба, булките на 2019

• 79 662
  • 766
  •   1
Отговори
# 480
Надявам се поне за утре да успея,но едва ли Sad исках да разгледам покани за гостите и сватбени торти(ако има представители на изложението) ще ви разпитвам после.Приятно изкарване Simple Smile

# 481
И аз мисля да отскоча, въпреки че сме запазили почти всичко, но може да черпим идеи Simple Smile

# 482
Задължително ! И утре също ще са там, то е двудневно.

И аз утре ще отида.. ☺

# 483
  • Sofia
Връщам се сега от изложението на Алегрия.  Нищо супер интересно лично за мен. Има представители на няколко агенции и поговорихме за украси и приблизителни цени.  На мен ми харесаха изложителите на сватбени торти (Didy's, Cake Box и Бордо) и успях да видя няколко вида покани на живо.  Изложените рокли бяха доста грозновати по мое мнение.

# 484
Аз веднъж се изложих на рождения ден на малката с торта от Диди’с,та не искам да ги виждам и на снимка Sad

# 485
И аз бях на изложението. Понеже ние вече сме се спряли на доста от нещата, полезно ми беше само да видя поканите на луксевент на живо - но по 2лв за покана едва ли ще дадем. Единственото, което ми допадна - филмова къща Виктор Попов от следващия сезон ще предлагат бюджетен вариант - около 800лв най-ниска цена. Каза че ще снимат с камери, а не с апарати- това щяло да е разликата, но поне това е един добър вариант Simple Smile който още се колебае за видео. 
От бутика където ми е роклята - ми се обадиха, че още не е дошла, дано да дойде скоро. Искам да я меря и поръчвам и повече да не меря. Че днес метнах око на една друга и това положение не ми е ок. Simple Smile
Hug

# 486
Здравейте.И аз да се запиша след дълго четене 😁Сватбата ще е септември 2019.Но на повечето места които звънях не са свободни за 7 и нещо се отчаях.Ако някои може да помогне  ....за София става на въпрос.😀😁

# 487
Ако не сте се спрели на дата,знам,че в Акорд правят през седмицата сватби и цените са по-изгодни.Ние имахме дата,но беше заета вече и ви избрахме петъка преди нашата дата,но държах да е в залата на Монтесито.Погледнете и хотел Феста

Последна редакция: сб, 03 ное 2018, 23:48 от jiraf4e86

# 488
jiraf4e86 спрели сме се на 7 септември и в Акорд няма места на тази дата.А и срещаме проблем за броиката 70 чов.Звъняхме във Вила Екатерина но там управитела не беше хич учтив,били сме много малко и даже не ни даде и оферта(можел да измисли нещо но щяло да стане много скъпо).А аз искам изнесен ритуал и тва ме затруднява.Монтесито ми харесва -но този син цвят не ми е по вкуса😁.Ако някой може да помогне с място ще съм много благодарна.

# 489
7ми септември е доста желана дата заради почивния ден на 6ти, поне като разглеждахме беше често от заетите дати. Иначе и ние сме 70-80 човека и на доста места имат минимална бройка или става по-скъпо (резиденция Тера, голф клуба). От тези, които гледахме, имаше възможност за изнесен ритуал почти във всички, естествено на повечето места не е така красиво като във Вила Екатерина и Голф Клуба. Ние сме в Лебед, там има обособено място на езерото. Може да погледнеш Кристал Палас, Хилтън (ресторанта на партера), Лаура, Експо.

# 490
  • Варна
Нашата сватба също ще е на 7ми септември, но ресторанта сме го капарирали още от август тази година.

# 491
Ние скоро решихме,че ще се женим и затова нямаме нищо запазено още.Направо ми гръмна главата  да разглеждам.В четвъртък ще отида до няколко заведения и ще видя какво ще ми хареса.Но може би защото съм си наумила за Екатерина и затова не мога да избера друго.Иначе съм се спряла и на Царско село но ах този червен цвят хахах.Май клоня към Акорд .😁

# 492
Не се притеснявай, ще намерите нешо, не е чак толкова късно Blush и аз се бях паникьосала, на мен от Вила Екатерина даже ми каза, че до средата на септември няма свободни петък/събота/неделя...мои приятелки са намирали и през януари и март места за същата година, така че варианти винаги има. А червеното и на мен ми беше голям проблем и не знам зашо е толкова разпространено Simple Smile

# 493
Здравейте! Искам мнение, относно роклите от Carriewedding ???

# 494
Здравейте! Искам мнение, относно роклите от Carriewedding ???
Като цени мога да кажа -проверявах за един модел и струваше 2200лв, не съм ги виждала на живо.

Общи условия

Активация на акаунт