КОЗИРОГ или СТРЕЛЕЦ - бебчо ще е хубавец! - ДЕКЕМВРИ 2006!

• 25 045
  • 289
  •   1
Отговори
# 105
  • Русе
Лиа 25: Навсякъде важи правилото 7 дни болничен, за повече трябва да стоиш няколко дни в болница...
На мен ми дадоха 30 дни болничен без да имам някакъв проблем.Случила съм на готин лекар.
Цитат
Вчера и аз бях на лекар и докторът ми каза, че матката ми е обърната. Какво ли ще означава това?
И моята матка е обърната,казаха,че това не е проблем за бременността.
Добре дошла на  shemet_neveroiaten    bouquetи лека бременност!

# 106
  • Пловдив
здравейте, момичета!
Пиете ли вече MATERNA? От кой месец на бременността трябва да започнем да я пием?

# 107
Zdravei shemet_neveroiaten , moyat termin e 28 dekemvri i sam na 29 godini za o6e nyakolko dena :- )  i za nas tova e parvo beb4e. ne6o ne moga da razbera problema na Vesito - za izmervane na kakva kost stava vapros?

# 108
Здравейте, бъдещи мами.
И аз се включвам към темичката. Аз съм една от вас - моят термин е на 16.12. Днес ходих на док. бебчо е 6.4 см.  Hug Много съм щастлива.. Laughing Laughing Laughing
По въпроса с мазането против стрии, мога да ви препоръчам един лосион. На Икаров - против срии, 200мл е и струва към 5лв. Аз го ползвам от няколко дена и ми харесва. Препоръчан ми е... като ефикасен.

До скоро от мен. И леко бременеене... Simple Smile

# 109
  • Vaudreuil Canada
Изследването на Веси е част от пренаталния скрийнинг за синдром на Даун и някакви хромозомни дефекти - мери се вратна гънка или ако правилно го напиша нухална транслукация - прави се по принцип от добър специалист с видеозон между 11 и почти 14 седмица на бременността. Давам и линк но е на английски по темата http://www.babycentre.co.uk/pregnancy/antenatalhealth/scans/nuch … ?_requestid=31075

# 110
  • София
Изследването на Веси е част от пренаталния скрийнинг за синдром на Даун и някакви хромозомни дефекти - мери се вратна гънка или ако правилно го напиша нухална транслукация - прави се по принцип от добър специалист с видеозон между 11 и почти 14 седмица на бременност

Да и на мен в четвъртък ми я мериха вратната гънка-НТ-0.17,В 14 г.с. пак ще ходя,пак да я мерат,но не помна колко ми каза,че е горната граница лекарката ConfusedВърти ми се в главата 2.5,но не съм сигурна

# 111
otnosno izsledvaniata za malformatsii - dosta obarkana sam za6oto parvia test ne e siguren, a vtori4nite izsledvania nosyat risk ot spontanen abort. otgore na vsi4ko ogromna 4ast ot diagnoziranite polojitelno jeni se radvat na prekrasni bebeta! Za6o da go pravim togava? za da otka4ame ot bezpokoistvo? kakvo mislite momi4eta? kolko ot vas pravyat tozi test?

# 112
Здравейте и от мен !
Докато се усетя че си имаме нова страничка - вие сте я изписали почти. казвайте поне да не се чудя какво става!
Весето Кулева и на мен никакви изследвания не са ми правили но тъй - като ще влизам на 15-ти юни за сирклаж доктора ми каза че да не ме дупчат по сто пъти ще ги направим тогава задължително и че резултатите няма да се променят до тогава. В понеделник съм на генетично изследване - фетална морфология, и всъщност това ще определи изхода на бременноста. Ако - дай Боже - всичко е наред отивам за сирклаж ако не....
Но да оставим това какво стана с лентичките що не се появяват ? Ако има светнати мамета да кажат какво да направим моля

# 113
# 114
Детелини доколкото знам вече почти всички лекари го правят задължително. Освен това ако има съмнение за проблем най-вероятно се прилага аборт по медицински показания . А в моя случай е задължително тъй-като съм прехвърлила рисковата възраст . Искам го това бебе но това не означава да се превръщам в мъченица

# 115
ти колко майки познаваш които са имали положителен резултат от генетични изследвания и са задържали плода?

# 116
  • София
Към кого е този въпрос? newsm78

# 117
С мойто бебче генетично всичко е било наред,но миналия вторник го загубих-спряха му сърдечните тонове(мисед аборт) и лекарят ми ме кюртира.Вече съм добре,но ми е много мъчно и отбягвах да гледам тази темичка!Искрено се моля това да не се случва на никой. Hug Shrew,можеш да ме извадиш от тук,но доки ме успокои че след 3-4 месеца можем пак да си имаме бебче,даже и няколко и се надявам пак да се срещнем във форума за бъдещи и настоящи мами!А на всички момичета желая успех и декември да се видим-вий с колички ,а аз с коремче! smile3525

# 118
elektra_86 , прочетох какво ти се е случило още миналата седмица. Много съжалявам  Sad  Пожелавам ти бързо възстановяване, а после и бързичко да се обебиш!   Simple Smile

Не съм писала много отдавна...нещо не бях на кеф....ноооо  Naughty....не се залъгвайте, знам какво става, няма пропуснат постинг, всеки ден ви четях   Joy
На всички нови бременлийки  welcome
danielad, много-много се радвам, че нещата при теб се стабилизираха  Hug
Миналата седмица изгубих 1 кг, за което много се радвам.....бях качила 3,5 кг  Embarassed...сега поне са 2,5 и лекаря няма да ми трие сол на главата Simple Smile Във вторник и аз  ще правя изследвания за синдрома на Даун. 

Последна редакция: чт, 08 юни 2006, 20:12 от shrew

# 119
  • София
Elektra_86 smile3518много съжалявам за случилото се и ти желая по-бързо да се възстановиш и да се радваш на нова бременност Hug Shrewне знам колко съм се стабилизирали,защото пак имам отлепване(в четвъртък ходих при една много добра лекарка по патологична бременост,та тя ми каза че нямам никакво отлепване и бебчо си се развива екстра,въпреки че в понеделника мойта лекарка ми беше казала че има още отлепване),в съботата имах болки които се оказаха контракции,но с лекарства спряха и този понеделник мойта пак ме гледа на 3d, и аз с очите си видях отлепването,та вече се съмнявам в тази лекарка която ме гледа в четвъртъка,въпреки че е голяма специалистка newsm78,а на мойта лекарка не съм и казвала че съм ходила при другата лекарка,при нея ме заведе свекърва ми,а бе въобще пълна лудница,затова е хубаво само един човек да те следи ooooh!Ти как си?Да не си на диета? GrinningАз до сега съм качила един кг.А какви по-точно изследвания за Даун ще правиш?Меренето на вратната гънка или друго по специално?ClanG фетална морфология и генетични изследвания не са ли две различни неща?

Общи условия

Активация на акаунт