КОЗИРОГ или СТРЕЛЕЦ - бебчо ще е хубавец! - ДЕКЕМВРИ 2006!

• 25 049
  • 289
  •   1
Отговори
# 75
  • София
Аз се сещам за един индийски магазин, в който видях доста симпатични дрешки за бременни - на Екзарх Йосиф, като се тръгне от халите към пазара от дясната страна се пада....

Благодаря, alex_shu. Ще бъде посетен  4470

# 76
  • София
Според мен трябва да се слушат лекарите,каквото са ти казали си го взимай,ще ти дам пример-от събота съм с контракции и лекарката ми каза да взимам нош-па+спазмалгон.На сайта,в листовката на спазмалгона пише да не се взема от бременни.Имам пълно доверие на лекарката,знае ми състоянието и може да прецени какви лекарства трябва да взимам.Така че,не чети листовките,ами си слушай лекарката,ако и имаш доверие Grinning

# 77
здравейте аз съм от Кърджали и термина ми е 26 декември. мори ме цистит лекарят каза мечо грозде но на опаковката пише - за бременни не! страх ме е защото го търпя трета седмица, а ако се влоши да не стане за антибиотици.

# 78
  • София
Според мен трябва да се слушат лекарите,каквото са ти казали си го взимай,ще ти дам пример-от събота съм с контракции и лекарката ми каза да взимам нош-па+спазмалгон.На сайта,в листовката на спазмалгона пише да не се взема от бременни.Имам пълно доверие на лекарката,знае ми състоянието и може да прецени какви лекарства трябва да взимам.Така че,не чети листовките,ами си слушай лекарката,ако и имаш доверие Grinning

Подкрепям напълно  newsm10

# 79
  • sofia
o6te za indiiskite magazini - ima shtand  v malkia CUM na Pirotska i do magazin Bonjure na Orlov most(kato se podmine mosta v posoka kam universiteta ot diasno)

# 80
  • София
Момичета, слушайте си гинеколозите! А не кой какво чул, на кой какво му казали и т.нат. за лекарствата, както съм писала и по-нагоре /ако не е било в януарската тема де  Laughing/ дори на листовките за задържане пише,че не се препоръчва за бременни. Фармацевтичните компании се презастраховат по този начин. лекарите най-добре знаят какво можем и не можем да пием. Все пак, щом сте си избрали гинеколог би трябвало да му имате доверие, а ако му нямате явно трябва да го смените, иначе...за какво говорим въобще? Полижинакс и Гино-Дактарин съм слагала с първата ми бременност, нищо лошо и страшно не ми се е случило. Между другото на училището за бременни организирано от Св.София гинекологът, който го водеше каза, че всяка жена в  месец трябва да направи един курс на лечение профилактично с подобен препарат, защото така родилните пътища се изчистват и след това детето няма да лепне нещо, минавайки от там, това първо и второ каза, че нелекуваните жени с гъбички имат много лоша лигавица на влагалището и се разкъсват много повече отколкото едно здраво влагалище, а и след това възстановяването е много по-бавно. ако трябва да бъда точна, каза че понякога им се налага да шият влагалище все едно сглобяват пъзел. Знам, че звучи много гадно, но това е положението.

# 81
здравейте аз съм от Кърджали и термина ми е 26 декември. мори ме цистит лекарят каза мечо грозде но на опаковката пише - за бременни не! страх ме е защото го търпя трета седмица, а ако се влоши да не стане за антибиотици.

Detelini, непременно отиди на лекар, по възможност някъде в по-голям град.
Трябва да си изследваш стерилна урина, за да ес види дали имаш нужда от прочистване с антибиотици, или е песъчинки.

В никакъв случай не пий билките. Виж по-горе писаното по същия въпрос.

# 82
...гинекологът, който го водеше каза, че всяка жена в  месец трябва да направи един курс на лечение профилактично с подобен препарат, защото така родилните пътища се изчистват и след това детето няма да лепне нещо, минавайки от там, това първо и второ каза, че нелекуваните жени с гъбички имат много лоша лигавица на влагалището и се разкъсват много повече отколкото едно здраво влагалище, а и след това възстановяването е много по-бавно. ако трябва да бъда точна, каза че понякога им се налага да шият влагалище все едно сглобяват пъзел. Знам, че звучи много гадно, но това е положението.

Леле малеее.... newsm09, Klemy, ти направо ме смаза, аз трябва да се подготвя сигурно за тотален разпад...Лекувам се против гъби от повече от 10 г. и периодично ми се налага отново.
Ох...

# 83
  • София
Sarra, споко, гинекоогът ти ще измисли начин да те излекува. Все нещо ще ти помага, нали занеш -няма начин, да няма начин.  Peace

# 84
Момичета, не знам дали в по-големия град ще е различно, много години съм живяла там, имах лекар в Шейново, но не съм във възторг. Преди да забременея пък имах лекарка в Пловдив, не беше различна от настоящия ми лекар в Кърджали тоест нямам оплаквания. Може би проблема е в мен че се шашкам толкова с тоя цистит, все пак доктора ми каза да го пия само три дена иначе и той не би го препоръчал. а и логично ако нищо не правя може да стигна до антибиотик. изследвания на урина са ми направени и нямам изменения. Не се ли чудите как са се чувствали бабите ни, толкова неинформирани и толкова по-спокойни. Аз чета като побъркана и така се панирам, че някой път съпруга ми вдига телефона да говори с лекаря, който спокойно обеснява, че не сме ни първите, ни последните. Така е, нека се информираме, но подкрепям казаното по-горе а именно и да вярваме на лекарите си. И да се молим на Бог... : pray:

# 85
Здравейте! Аз съм от Варна и очаквам беб4е на 20.12. Скоро се регистрирах във форума и определено много ми харесва. Всеки ден влизам и ми става все по-интересно LaughingПожелавам успех на всички бъдещи майчета и много сили на всички настоящи thumbsup

# 86
  • Емаесесаесесапипиа
Здравейте момичета,
Аз от няколко дни нямах интернет, та за това не съм писала. Иначе пътувах до София, за да си уредя дългосрочна отпуска и сега мога да мързелувам на спокойствие. Освен това малката ми дъщеричка порастна и стана на цяла годинка и сега почти ходи, ако я държиш за едната ръка.
Относно бременността: никакви признаци, проблеми или изобщо нещо специфично... освен, че всички панталони ми отесняха в кръста и не мога да ги закопчавам, но аз и без друго много похапвам, та не съм сигурна дали е от бебчето в коремчето или просто коремче. Ще компенсираме с разходки.
От няколко дни на малката й излизат някакви пъпки по ръчичките, краченцата, около врата, изобщо съм се панирала дали не е шарка, но по тялото навътре няма. Комари не мисля,че има вкъщи, може всичко да е, ама аз за най-лошото си мисля, разбира се.

# 87
  • Düsseldorf
Добре дошла, Gillian!
Лека и радостна бременност!!!   bouquet

# 88
Ok, detelini, надявам се всичко при теб да се оправи бързо. Аз имах същия проблем с цистит, много много упорит, 3 г. всяка зима, по 3 месеца, с няколко пъти на антибиотици, ама много, тази година дори стигнах до пиелонефрит и бях при специалист нефролог на частно, в Александровска болница в София, казват най-добрата. Е, тя наистина ме оправи, а междувременно и забременях ...
Така че, напълно те разбирам. А за едно време за нашите баби, не мисли, че им е било много лесно, защото тогава просто с такива оплаквания не се е лекувало и само по-лошо е ставало.
Така че, сега е хубаво, че има по-напреднала медицина, само дай Боже да попаднеш на правилния лекар.
Какво са ти открили в урината? Моите бяха ешерихия коли, които са много трудно лечими и упорити.

# 89
прочетох какво сте писали и засега ще го слагам, пък дано няма проблем. Благодаря ви за информацията. Знаете ли казаха ми, че за да ми дадът повече от 7 дни болничен трябва да лежа в болница. АЗ съм се записала в св. софия. Ако има възможност да си взема от някъде другаде болничен например за по 10-.20 дни или нещо подобно без да влизам в болница ще е много добре. И дали като ми видят в картона от св. софия ще писнат, че съм си взела от другаде болничен.  Или пък може да си купя друг картон и в него да ми пишат, дали е възможно всичко това?

Общи условия

Активация на акаунт