ОКТОМВРИЙСКИ мами магазините щурмуват, по-широки дрехи си купуват

• 38 882
  • 724
  •   1
Отговори
# 510
Момичета, как борите безсънието? От 2:30 съм будна и като гледам няма да заспя скоро Sad
И това е почти всвка нощ. По 2-3-4 часа си будувам, а после през деня съм парцал.
Има ли някоя другарка по съдба?

# 511
Аз се събудих преди час. В болницата съм като бухал, едва заспивам, събуждам се по сто пъти, накрая съм вир вода... Споко. Не си сама. Simple Smile

# 512
Аз като ставам до тоалетна или покрай малкия и после не мога да заспя по половин час Sad

# 513
Нашият бъдещ батко си спи по цяла нощ, но това не ми пречи да се будя и да не мога да спя Sad

# 514
И аз като стана до тоалетната след това може и по 1 час да се въртя и да не мога да заспя.

# 515
И аз не мога да спя Sad Ставам по сто пъти на вечер - кога за тоалетна, кога за вода. Никак не ми е удобно и само се въртя. От вчера съм с възглавница за бременни.. Ами не знам дали е от нея или е просто съвпадение ама станах само веднъж до WC и после съм заспала пак веднага. Надявам се да не е еднократен случай Simple Smile

# 516
Казвай бързо каква е вълшебната възглавница Simple Smile От тези, които са във формата на подкова или от тези, които се слагат под корема и приличат на парче торта?

И аз не мога да спя Sad Ставам по сто пъти на вечер - кога за тоалетна, кога за вода. Никак не ми е удобно и само се въртя. От вчера съм с възглавница за бременни.. Ами не знам дали е от нея или е просто съвпадение ама станах само веднъж до WC и после съм заспала пак веднага. Надявам се да не е еднократен случай Simple Smile

# 517
И аз се будя в 4-5 и после най-малко час няма заспиване. Спя с възглавница за бременни, но не е от това. Просто като стана 100 пъти до wc и се разсънвам. Сега гледам да не се наливам с течности вечер, но ми е трудно, защото тогава съм най-жадна.

# 518
Възглавницата е тип подкова ама е от големите - от главата до петите ми. И я използвам абсолютно цялата.. Горе подпирам главата, по-надолу я прегръщам хаха, после корема е подпрян и накрая краката я прекрачват. Много ми беше удобно тази нощ, надявам се да продължим така. С баткото не съм имала такива проблеми, спях си като пич където и когато ми дойде. Какво е това чудо.. и като цяло тази ми бременност ми е доста по-различна от предната, ама сигурно е от ЕГН-то 😂

# 519
  • Русе
И аз имам такава възглавница ,но и тя не ми помага. Сега ме мъчи и един цистит и сънят е направо мираж Anguished

# 520
Кукулина, червени боровинки - уринал или уронат и си 6. Но ако не си пускала урина е хубаво да ти пуснат, че да няма някоя бактерийка.

# 521
  • Варна
Момичета, как борите безсънието? От 2:30 съм будна и като гледам няма да заспя скоро Sad
И това е почти всвка нощ. По 2-3-4 часа си будувам, а после през деня съм парцал.
Има ли някоя другарка по съдба?
И аз така си будувам, ама на мен ми е запушен носа от повече от седмица и кашлям яко. Ужасно е. С малкия си прехвърляме едни бацили. Май е време да отида на доктор да ми предпише някакви лекарства

# 522
Аз спя по корем, дали е проблем?

# 523
  • София
По корем не спя от 8ма седмица, вече е проблем.
Спя с възглавница за бременни, подкова от хиполендските лорели/бертони или там каквито бяха.
Опредлено ми е по-удобно, понеже имам болки в таза и симфизата с възглавницата между колената ми е много удобно и спя спокойно. Контракции имам по 5-6 на ден, имах ги и при предната бременност от този срок до края.
Обикновено са при обръщане, разтягане, резки движения, усещам леко стягане без болка и като си пипна корема, матката ми е на топка. Отпуска след няколко секунди. Предния път изследвахме магнезия и беше в норма, не съм пила. Няколко пъти ми мериха шийката на матката и беше без промяна.
От 3-4 дни имам нова екстра, която се надявам да е временна, но вечер, като легна ме тормозят киселини. За сега ги търпя и смятам никакви медикаменти да не пия, толкова е рано, защо чак сега ми започнаха Sad
Предния път след 30та седмица ги имах и едва се търпяха до края... пих Гавискон и още някакво разрешено за бременни, обаче от тях започна да ми се калцифицира плацентата и в 36та седмица вече беше трета степен остаряла.

# 524
Предния път след 30та седмица ги имах и едва се търпяха до края... пих Гавискон и още някакво разрешено за бременни, обаче от тях започна да ми се калцифицира плацентата и в 36та седмица вече беше трета степен остаряла.
По какво разбра, че от гавискона се е калцирала плацентата? Защото и аз го пия, когато не се издържат киселините, но моята лекарка и аптекарката казаха, че няма проблем. Аз по принцип съм с рефлукс и откакто почна гаденето съм със страшни киселини, и само гавискона ми помага ☹️

Общи условия

Активация на акаунт