ОКТОМВРИЙСКИ мами магазините щурмуват, по-широки дрехи си купуват

• 38 891
  • 724
  •   1
Отговори
# 495
ladymagic много благодаря за инфото! 🤗

# 496
ЯННА, бързо да се оправяш и повече никакви болници.

# 497
Момичета, ако имате ПИК на НОИ може да си  видите прогнозният размер на обезщетението за бременност и раждане.
https://appreports.nssi.bg/CalculateMaternityBenefits/

# 498
  • Елин Пелин
Аз когато усетя нещо пия клеева тинктура няколко пъти и бъз. Разбира се и много течности. Може и гаргара със солена вода,тя убива бактерийте ако още са в гърлото.

# 499
Здравейте момичета, много сте активни Simple Smile Чета ви, но не съм се включвала скоро.

Искам да ви попитам, понякога чувствате ли нещо като схващане на корема, като болка и все едно ви присвива и след няколко минути да отмине? Случвало ми се е 1-2 пъти преди, и днес пак. Чудя се дали не е от разширяването на матката. Братовчедка ми каза, че се усеща като болка при цикъл, но това не е точно такова....

Пумпалче, откакто говорихме с теб, че имаш главоболие от тези витамини, сега и мен като ме заболи главата и моя мъж постоянно - "това е само от тези боклуци дето ги пиеш"..... Laughing и си го е втълпил, и край - от това е  Simple Smile а не ме боли главата ежедневно. Вчера ми беше много кофти, малко гадене, цял ден главоболие.. незнам от какво е било, но май ще го спирам и аз Simple Smile ще гледам повече плодчета да хапвам. Сега например правя физиономии на лимон със сол, ама го прекарвам Laughing

# 500
Искам да ви попитам, понякога чувствате ли нещо като схващане на корема, като болка и все едно ви присвива и след няколко минути да отмине? Случвало ми се е 1-2 пъти преди, и днес пак. Чудя се дали не е от разширяването на матката.
Това, което описваш, на мен ми звучи като контракции, аз преди няколко седмици бях така и се оказа, че имам проблеми с бъбреците и те причиняват контракциите.

# 501
Искам да ви попитам, понякога чувствате ли нещо като схващане на корема, като болка и все едно ви присвива и след няколко минути да отмине? Случвало ми се е 1-2 пъти преди, и днес пак. Чудя се дали не е от разширяването на матката.
Това, което описваш, на мен ми звучи като контракции, аз преди няколко седмици бях така и се оказа, че имам проблеми с бъбреците и те причиняват контракциите.

Надявам се всичко да е наред, утре съм на преглед за пола, 15+6, дано този които ще прави скача, да разбира за да мога да го попитам, или ще се обадя в болницата да попитам
А на теб какво ти казаха? Опасно ли е ако не се случва често?

# 502
Не е опасно, но не е и хубаво, ако продължава няколко дни трябва да се разбере от какво са породени тези контракции. Мен ми биха няколко пъти Папаверин и още след първите инжекции контракциите спряха, а за бъбреците пих едни билкови с червена боровинка и се оправих.

# 503
  • Spain
Мисля че за разширяване  на матката боли долу ниско, яйчниците.  Също ме предупредиха че сме в тези месеци в които може и схващания на прасците на краката, особено нощем да се получат..но и това било нормално. В началото имах болки все едно в  бъбреците, точно като контракция, но лекарката ми каза че било нормално в тези месеци. Сега усещам отвреме на време нещо като стягане, все едно имам топка между яйчниците, но и това ми каза че било нормално.  Незнам все пак се консултирай с твоят лекар.

Аз пак за количките да отворя дума ...намерих си един сайт, даже във фейса съм го дала и май се оказаха точно полски колички та исках да помоля да ми напишете някоя марка, че дори някои ако знае полски сайт за покупка да погледна. ...малко кофти така ,без да я видя , но все още имам много време да го мисля откъде ще я купувам....пък ми се сториха много здрави и приятни. Допълнително понеже ще е зимно бебето ми харесаха кошовете че не са бризентов ами са с уплътнени кошчета.   И са 3 в 1..нещо такова ще търся ,защото искам да излизам на разходка зимата.. ако знаете някои сайт 

# 504
Sunshine - и аз не мисля, че е от витамините. Ама не пречи да ги спреш за ден, два и да видиш ще има ли промяна. Иначе съжалявам, моя мъж и той понякога като чуе нещо (особено от майка си) и си го наумява и това е... Няма как да го убедя в друго Grinning
Иначе за контракции аз си държа наличен Но шпа - от ebay. До сега все от български търговци го поръчвам и си е супер, срок и всичко. Удрям по едно-две, ако усетя болка.

# 505
Аз от време на време получавам спазми ниско долу, едностранно. Например като се изкашлям в някаква неудобна поза или ако стана много рязко от дивана. И с предната бременност ми се случваше. Може би трябва да кажа на следващата консултация, ако се налага да започвам да пия магнезий.
Болничките бързо да оздравяват, а останалите да се държим корави и да няма повече боледувания в темата! По принцип АГ ми каза че температура 37-37.1 не е температура. Тъй като и аз се побърквам като видя толкова на термометъра, а се чувствам добре иначе, ми казаха изобщо да не я меря ако нямам оплаквания.
Нашият син изкара миналата седмица един отит, наложи се антибиотик, няколко нощи не бяхме спали. И аз не се чувствах особено добре, даже си пусках изследвания и ми излезе някаква бактерия в носа. Обаче нямам никакви оплаквания от носа, нито хрема, нито запушвания и УНГ ми каза да не бързам да пия антибиотик. На 14 май съм на консултация и ще питам и АГ какво да правя.
Тези дни се опитвам да махна памперса на дребния и общо взето по цял ден бърша под и въртя перални с гащи... Сушилнята щеше да е ужасно на място в случая!!!

# 506
Ох, на мен това ми е задача номер 1 до есента да махнем проклетия памперс. Но, моето гардже си няма никакво понятие от пишо и ако. На гърне като го сложа и висим (защото и аз имам гърне, да не му е самотно) по 20 мин. и той нищо не върши, става от него и победоносно се изпикава на килима.

Както и да е, темата е за друго. Simple Smile Вирусът се оттегли от моя милост, но така ми се разбърка стомаха, че пак ми се гади и се опитвам да повръщам...

# 507
  • Devin
Момичета как се казва фейсбук групата искам да се присъединя

# 508
Аз вече съм по добре в петък вечерта останахме до късно навън и не бях достатъчно добре облечена. Sad   stasy83, може да пишеш на някоя от тези 4 мамита, фб е тайна и не се открива в търсачката Simple Smile

# 509
Момичета как се казва фейсбук групата искам да се присъединя

Групата е скрита, прати ми имейл на лично и ще те добавя Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт