Ла Лече Лига Бг – срещи, лекции и информация

• 226 473
  • 724
  •   1
Отговори
# 210
  • До хладилника, който обичам
момичета, скоро ще има ли такава среща в Стара Загора? и (понеже нямам време да прочета цялата тема) в нашия град има ли към кого да се обърна с въпроси за кърменето? специалист искам да кажа. благодаря ви предварително!
Не са ЛЛЛ лидери, но можеш спокойно да ги търсиш с въпроси Simple Smile От Стара Загора са:

Jade

Zlati

оп, Джейд ме превари Simple Smile

# 211
  • София
Ще има ли среща в събота?

# 212
  • София, Младост 2
Не. Тези дни ще обясня защо.

# 213
Жалко, че няма да има среща в София  Sad... С нетърпение очакваш да срещна отново кърмещите майки  Simple Smile

# 214
  • София, Младост 2
Споко, де - вероятно другата седмица ще има среща, само че има някои промени, които трябва да се обсъдят и нагодят и не успяхме тази седмица Grinning

# 215
За всички, които през изминалите месеци са питали и са се интересували за Ла Лече Лига, срещи, помощ за други кърмещи майки и лидерство:

Мислите за ЛЛЛ лидерство? - FAQ - Често задавани въпроси

В горната тема с удоволствие ще отговарям на различни въпроси, свързани с желание/кандидатстване за лидерство, ако мога  Grinning

# 216
Здравейте! Нямам възможност да чета цялата тема и направо ще попитам има ли във Варна срещи.

# 217
Здравейте, кога ще има пак среща в София? Една майка страшно много се нуждае от съвет.  Praynig

# 218
  • София, Младост 2
Срещи във Варна няма, а в София известно време също няма да има. Докато това се промени, спокойно може да се обаждате на тел на кабинета по кърмене - 0896 418 488 и да получите незабавна информация за нещата, които ви вълнуват.

# 219
Има ли консултант по кърмене в Бургас? Имам нужда от помощ, не мога да се справя.

# 220
Близо до Бургас е Мери, можеш да й пишеш и евентуално да говорите дали може да се видите.

Или да пишеш на някоя от останалите нас, но само Мери е физически наблизо Simple Smile

# 221
  • София
Ще има ли среща в събота?

# 222
  • София, Младост 2
Не - софийските срещи са преустановени за известно (вероятно продължително) време.

# 223
  • София
Ама защоооо? cry cry cry

# 224
  • София, Младост 2
Съжалявам, момичета, заради мен е Embarassed
Налага ми се да прекъсна заниманията си с ЛЛЛ за неустановен период от време, а за момента няма друг човек, който да може да ги поеме - не можем да очакваме Бу да пътува всеки месец до София, нечовешко е. А ще мине доста време, докато някой друг премине обучението...
Вярвайте, че ако имаше как да го избегна, щях да го направя - и на мен ми е много неприятно да се губи нещо, което е толкова полезно и приятно.
Обмисляхме с някои от активните участвици варианта за неформални кърмачески срещи - това, че няма да се водят ЛЛЛ-срещи, съвсем не означава, че не можете да се срещате и да обсъждате по подобен начин различни кърмачески теми, да споделяте опит и да се радвате на децата Hug Помислете дали ще ви хареса - сигурна съм, че бихте могли да го организирате чудесно дори без формално ръководство Hug Всъщност има отдавнашна традиция за неформални кърмачески срещи, майките се срещаха на НДК, просто зимата се прекратяваше заради времето - но не виждам причина да не продължите, предвид че вече се видя, че спокойно може да се прави в нечий дом и се получава много приятно Grinning

Общи условия

Активация на акаунт