Фентъзи и фантастика - Тема 14

• 37 262
  • 765
  •   1
Отговори
# 585
Не знам и аз, нещо много страшно или гнусно има ли Joy
Стори ми се интересна, попаднах на нея, защото мисля да гледам и филма Нито звук, малко сходно ми се струва- да не гледаш, да не говориш Joy

# 586
За това езерно дъно май не съм чела много добри отзиви - не беше ли някаква тийн история? Чудех се и за Пианото или да си чакам Гоблин - най-обнадеждаващо ми звучи.

♥ HAPPY ♥, зависи колко носиш на страх и гнусотия Wink Не е нито от най-страшните, нито от най-гнусните иначе. Напрегната е през цялото време, мрачна, но и обнадеждаваща. Има си своя чар.

# 587
  • София
Ами да, Къщата е за момче и момиче в тийн възраст Simple Smile
Пианото не знам какво общо има с Гоблина, т.е. защо да е избор между двете, тъкмо до гоблина можеш да си запълниш времето Simple Smile

Гнусна не ми е била на мен Кутия за птици.

# 588
Добра е, хареса ми. Не знам кое смяташ за гадно Simple Smile
 Но някак... недовършена ме остави...
От това което съм чел най-близко е Айрна Левин. Да речем в Степфордските съпруги края също е много отворен и мистериозен . Там не става ясно какво им правят на Степфордските съпруги. в някакъв смисъл подобни са нещата и тук - завърта се един безкраен цикъл,  в началото е  Героинята в Кутия за птици
Скрит текст:
попада в една група, после в по-голяма група, но проблемите остават.

Ако трябва с филм да сравнявам напомня на Изгубени - първите сезони, пълна мистерия. Аз обичам такива книги, някой може да не обича.
Инак края е много недовършен така е. няма да се изненадам ако има продължение.
но  почитателите на този жанр не бивада забравят отвореният финал на Туийн Пийкс  например.

лично за мен загадката от кутия за птици има разрешение -
Скрит текст:
съвсем в края е казано че си води война между птиците, която никой не трябва да вижда.
Скрит текст:
Още първият път сестрата не героинята умира от атака от небето, Джордж също умира след като засича нещо във въдух, с камерата. Проблемите на героите внасят след като внасят кутията за птици в къщата,  те я държат покрита, но Дон маха одеалата и отваря вратите. Птиците някак си влияят на хора като Гари, а съвсем възможно е и той да е преобразена птица или д контактува с птиците и да има сделка с тях. Очевидно Гари е  живял в кладенеца и птиците не са го виждали.

Последна редакция: вт, 15 май 2018, 14:34 от Джон Сняг

# 589
  • София
 Whistling Whistling След толкова много приказки тук, започнах да чета "Двор от рози и бодли"  Whistling Whistling

Тя последната излезе ли на български, че не помня?

# 590
Нямам логично обяснение за пианото. Признавам си, че най-скучно ми звучи заглавието Simple Smile
Но първо ще си довърша Прислужницата. И ако се загубя съвсем от темата, да знаете, че вероятно съм прочела още една мрачно-апокалиптична книга... Шегувам се естествено, май ще прочета нещо на Кинг, да се поосвежа малко, че съвсем забих Simple Smile

# 591
май ще прочета нещо на Кинг, да се поосвежа малко, че съвсем забих Simple Smile
Да, този веселяк Кинг Joy
Третата на Двора е излязла на бг, но само на хартия

# 592
  • София
Третата на Двора е излязла на бг, но само на хартия

И това ме устройва. ЩЕ се прежаля да дам някакви пари на Егмонт.

# 593
А не искаш ли да пробваш на английски? Може би и на други езици се намира? Стилът на Маас не е толкова труден, бързо и лесно се чете Simple Smile

# 594
На фона на последните прочетени неща - направо ще си е глътка свеж въздух Sweat Smile

# 595
  • София
А не искаш ли да пробваш на английски? Може би и на други езици се намира? Стилът на Маас не е толкова труден, бързо и лесно се чете Simple Smile

Реално мога да го пробвам на английски. От време на време си чета на английски като ме издразни някой превод Simple Smile

# 596
 пробвах Аркадия. Определено не е мой тип.

# 597
И аз съм на "Кутия за птици".

# 598
Джон, аз пък не усетих нищо такова в "Кутия за птици", в смисъл тези неща, които си ги дал като скрит текст. Други предположения имах.

# 599
Сигурно точно това е била целта на автора - всеки да си съчини своя представа за нещата.

Общи условия

Активация на акаунт