СЕДМИ клас – 4 – Още малко концентрация, че време до изпитите не остана

• 73 044
  • 686
  •   1
Отговори
# 405
А дано!Аз съм нетипично спокойна,дори близките ми не могат да ме познаят.Но мисля,че изтрещяването си го изживях с каката,в пълна сила!Като почнеш от 1ви клас,през 4ти,през немската диплома,та до софийският.Никога повече не искам да си го причиня!Остави моите побелели коси,ама си побърках детето.Сега тя си движи по нейния път,по свое желание и по свое виждане и е щастлива.
    С брат й я карам далеч по-спокойно,което се оказва,че отново им действа объркващо.ММ каза,че очаква от мен да съм нервна , а пък аз съм бяла и добра и ги обърквам.Ей,няма угодия!!!

# 406
Щастлива - супер, но със сигурност благодарение И на теб.
Като знаеш възможностите на детето, защо да си нервна? Мъж ти не знае какъв късметлия е! Предай му от нас Wink

# 407
  • София
Аз проведох един надъхващо позитивен разговор с дъщерята. И ще правим още малко тестове по бел заедно.
Да ви питам направо - ще освободите ли децата от у-ще следващата седмица?

# 408
Много е добре,че си имате статистика за по-големите градове.Ние за Монтана няма къде да видим такава,в общи линии действам на принципа "питай този и онзи."
Значи трябва да поправим тази несправедливост. Simple Smile
Мин-макс първо класиране 2017 Монтана

Статистика на успеваемостта 2017 - Монтана

# 409
Да ви питам направо - ще освободите ли децата от у-ще следващата седмица?

Даже не е ставало и на въпрос за освобождаване.
Но и при нас (в провинцията) някак по-лежерно минава всичко Grinning

# 410
  • София
Няма да го освобождавам. Има класно, тестове и въобще - при нас лабаво няма, не са ги отпуснали по другите предмети, ама грам! И това класно, няколко дни преди матурата...Ама карай, те си знаят! Може би след класното, ако в петък няма да го оформят по нещо, ще го оставя вкъщи да преговаря. Ако щат да му пишат отсъствия.

# 411
  • Варна
Няма да го освобождавам. Той ако 9 мес не го е научил, сега за няколко дена едва ли ще го научи. Единствено за 22.05 си мисля.

# 412
  • тук-там
Аз пък не мисля за никакво освобождаване. Стремя се да не слагам чак такъв фокус. Колко изпита ще имат тепърва - да започват да се борят и да се учат да комбинират всичките си задължения и битки!

# 413
Аз все още тая някаква надежда, че на министърът ще пусне заповед за неучебен ден. Би било по-добре, отколкото всеки директор да обяви спортен празник или нещо подобно. От 19. до 27. май включително, това е единственият учебен ден. Едва ли ще е особено ползотворен не само за седмокласниците, но и за останалите ученици.

# 414
  • София
Няма да го освобождавам. Има класно
+1

# 415
И при нас тепърва се сетиха да изпитват, по немски нямаха нито една оценка, цял срок бла- бла и преди два дни госпожата болна дошла и им връчила тест, който бил нива над тяхното, което уж учат, ама часовете минават под формата на тиради, че всички приказват и никой не внимава. Сега да видим какво ще излезе като резултат. Не че вече ме интересува този предмет,  госпожата не успя да грабне вниманието им и не го обикнаха този език.
В понеделник е класното по математика.
Онзи ден им върнаха тест по математика на успоредници, масово децата 3,4 5-ци, което ме учудва много. При положение, че всеки решава задачи/ ходи на уроци и школи/ заради матурата, а на контролно не изкарват добри оценки.

Та за отсъствия засега не сме говорили. Да мине и този уикенд.

Дидева,  може ли насоки за име на групата в нета, че да погледна и аз твоите творения. Наистина безценен труд и е добре, че те има.
Накрая трябва да спретнем една форумска среща по градове, та да се и видим на живо:)

Моята иначе се чуди сега дали да ходи на модулите за НПМГ на 09.06. Но да мине 21 и 23, ще й дам газ още малко.

# 416
  • София
Ох, вярно, те имат класно по бг на 18!
И оформяне по другуте предмети.
Абе много е напечено, а учителите по физика, немски, информационни и подобни нарочно се заяждат и внасят напрежение.

# 417
  • София
Извинявам се предварително, ако е имало такъв въпрос, но можете ли да ме посъветвате от къде да взема материали за упражнение и разясняване конкретно за видовете подчинени изречения?... Има ли нещо в нета по въпроса? След цяла година дъвкане, все още има неясноти Angry.

# 418
  • Варна
Скрит текст:
Извинявам се предварително, ако е имало такъв въпрос, но можете ли да ме посъветвате от къде да взема материали за упражнение и разясняване конкретно за видовете подчинени изречения?... Има ли нещо в нета по въпроса? След цяла година дъвкане, все още има неясноти Angry.
Може да погледнете този сайт http://www.myschoolbel.info/7_Klas.html , а и на първата страница има дадени няколко сайта .
А при нас за класно по БЕЛ не се и чува, по мат имат на 15-ти. Доколкото разбирам от него нямат и тестове по другите предмети, само ги изпитват.  А "благодарение" на госпожата ни по английски тази година, моят син вече иска да учи немски. Твърдо заяви, че първите му желания иска да са паралелки с първи език немски.

Последна редакция: чт, 10 май 2018, 12:18 от биб

# 419
  • София
Моята благодарение на учителките не иска нито английски, нито немски.😒 Все пак, аз гледам паралелки с английски и се надявам на по-добра учителка. Което не е трудно, защото тази е ужасна.
Имам хубава новина - сигурна 5 по биология. Ох, може и да имаме шансове.

Последна редакция: чт, 10 май 2018, 12:39 от Free Agent

Общи условия

Активация на акаунт