Ежедневните ни кулинарни вдъхновения - снимки и коментари 11

  • 137 238
  • 744
  •   1
Отговори
# 345
  • Мнения: 14 079
Един попрепечен отгоре дамски каприз. Бухнах го по-близо до горния реотан и си замих чиниите. Добре, че носът ми още работи. Joy



# 346
  • Мнения: 9 108
ооооо, доста сте празнували, днес е неделя Simple Smile , Сем!
Бих си дръпнала чиния със зеле Wink и пържена филийка от AnyHr. Но тях утре сутрин ще метна, пък да видим зелето кога.
Дроб с чесън и лимон Simple Smile http://pep-4o.blogspot.bg/2009/10/4-800-1-200-200.html набързо днес


И сиропа от бъз, който бутилирах преди 2 нощи. Simple Smile http://pep-4o.blogspot.bg/2015/05/blog-post_19.html
 

Последна редакция: нд, 20 май 2018, 19:36 от пеп-4o

# 347
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
  • Мнения: 39 062
Скрит текст:
ооооо, доста сте празнували, днес е неделя Simple Smile , Сем!
Бих си дръпнала чиния със зеле Wink и пържена филийка от AnyHr. Но тях утре сутрин ще метна, пък да видим зелето кога.
Дроб с чесън и лимон Simple Smile http://pep-4o.blogspot.bg/2009/10/4-800-1-200-200.html набързо днес

И сиропа от бъз, който бутилирах преди 2 нощи. Simple Smile http://pep-4o.blogspot.bg/2015/09/blog-post.html
Скрит текст:

Sad тъкмо мислих да видя как се прави и ...греда...
може ли да кажеш повече за сиропа от бъз? като този на снимката Simple Smile може ли да се съхранява?

и не по темата Simple Smile
някъде ми попадна покана за ден на открити врати на Мусала Simple Smile
два пъти тази година. ако се сетя къде беше ще снимам Simple Smile

# 348
  • Мнения: 9 108
'ми объркала съм сиропа, ето , ще  оправя и горе  http://pep-4o.blogspot.bg/2015/05/blog-post_19.html  За другия е много рано, прави се в края на лятото 
Пием какво пием сега на прясно и останалото прибирам във фризера.

а открити врати защо? Като се постопли през юни-юли-август, че и първите дни на септември, винаги можеш да идеш на Мусала.

# 349
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
  • Мнения: 39 062
Благодаря. значи във фризер става съхраняването. ще събираме цвят Simple Smile
открити врати на станцията.
мисля, че на дечко ще му е интересно, а може и за някой друг от темата да е полезно.
Simple Smile

# 350
  • София
  • Мнения: 15 466
Пани пури и пържените корейски чушки , този път с темпура.



# 351
  • Калифорния, САЩ
  • Мнения: 5 747
Закуска - баница с котидж чийз, яйца и масло.

]



     Яхния с пуешки кюфтета, картофи, броколи, моркови и праз.

 

Салата - запарени броколи с лимон, балсамико и чипс от лук.



За десерт - къпини и малини.



За вечеря току що заредих пълнени чушки с ориз, червен боб и пресен лук - в слоукукъра са.



        Има още и няколко пържени пуешки кюфтета и млечна салата - неснимани.
     А това е порцията на детето за бяд.

# 352
  • Мнения: 9 108
браво на детето, яде броколи!

# 353
  • София
  • Мнения: 3 479
Шишчета- снимах ги сурови, че са ми цветни и фотогенични Simple Smile



Хубава нова седмица ви пожелавам!

# 354
  • Калифорния, САЩ
  • Мнения: 5 747
браво на детето, яде броколи!

   Обожава ги. Ела да видиш как хрупа сурови зеленчуци - карфиол, чушки, броколи, зелен лук 🤣 любим му е. И грахови шушулки, моркови, а пък на краставиците е рекордьор. Без салата не сяда, търси си я. 😏

# 355
  • София
  • Мнения: 11 707
Брауни с топинг от креме -сирене и ягодов такъв. Много гот, фръц.. Simple Smile



имаше и мусакица - снимка няма. Друг път.  Wink

# 356
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
  • Мнения: 39 062
Скрит текст:
Закуска - баница с котидж чийз, яйца и масло.

]



     Яхния с пуешки кюфтета, картофи, броколи, моркови и праз.

 

Салата - запарени броколи с лимон, балсамико и чипс от лук.



Скрит текст:
За десерт - къпини и малини.



За вечеря току що заредих пълнени чушки с ориз, червен боб и пресен лук - в слоукукъра са.



        Има още и няколко пържени пуешки кюфтета и млечна салата - неснимани.
     А това е порцията на детето за бяд.


лученият чипс много ми хареса Simple Smile как се прави?
все се каня да опитам пепчовия карамелизиран сега мога да опитам и чипс Simple Smile

# 357
  • Калифорния, САЩ
  • Мнения: 5 747
   Готов е. В различните тукашни магазини го има ( индийците много го използват). Това е ( според мен) дехидратиран, препържен лук. Доста е калоричен и съдържа много мазнини. Американците го използват за допълнение към сандвичи, салати и касероли. Много е вкусен, но го ползвам предимно за декорация.

# 358
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
  • Мнения: 39 062
Simple Smile Благодаря.
явно ще го пропусна Simple Smile

# 359
  • там където има винаги вятър
  • Мнения: 2 396


- бишкоти, заквасена сметана, сладко от вишни

Общи условия

Активация на акаунт