Ежедневните ни кулинарни вдъхновения - снимки и коментари 11

• 140 017
  • 744
  •   1
Отговори
# 555
  • София
Марчева, аз толумбички правя по тази рецепта. Всичко е написано точно. Много ги харесвам.Yum
Браво, Ванче,  Hug това се искаше!!! Записах ги.

# 556
Един пататник на фурна от вчера.

# 557
От вчера:

Бананови бисквити за беба:

Меденки:

Формите са еднакви, защото бебка много им се кефи

# 558
  • ВАРНА
 Пастет от пилешки дробчета

# 559
Импровизирана плодова торта

# 560
сладкиш с череши и извара

# 561
Днес ми е ден за импровизации. И макароните са ми такива- с късчета свинско, лук, сирене, кашкавал, доматен сос и сметана.

И свинско с грах има. Сварих се до печката.

# 562
  • София
Липови сармички.Много жилави и твърди тези листа, хем трудно ги сгъвах, хем не се свариха и след три часа варене в кукъра.А ги попарих уж, къде сбърках?

# 563
Скрит текст:
Шоколадов сладкиш с череши

Скрит текст:

Изглежда страхотно, може ли рецептата?

От телефона не мога да дам линк. Рецептата открих в готвач.бг, така се казва - шоколадов сладкиш с череши. Мога да предложа скрийншот на продуктите само. Яйцата се разбиват със захарта, добавят се и другите продукти (маслото разтопено), черешите се слагат най-отгоре.

Искрено благодаря bouquet bouquet bouquet

# 564
  • Калифорния, САЩ
   Скоро говорехме за разликата в цената на продуктите в Б-я и чужбина. Ей тези аспержи (около 600 грама са) купих днес за един долар. И, Sem, ето да видиш какви големи дръжки имат тука био броколите (за разлика от обикновените), ами как да не ги използваш 😏.

За закуска - мини палачинки с плодово пюре, които се поляха с мед при сервирането.

За обяд набързо панирана риба, бланширани аспержи и броколи с лимон, авокадово олио и сол и мини сладки чушлета, напълнени с овче бг. сирене.

# 565

Аз направо с тавите - пълнени пиперки на фурна

и баница.

# 566
  • София
Малко сладко от вишнап

Толкова хубаво го сътворих, че не можах и намазах  върху печена филийка.  Embarassed

Постен зелен фасул

Това е, друго няма.

# 567
  • София
Пастет от пилешки дробчета не съм правила отдавна. Май му е време.

labrex, направо ми изтекоха очите по твоите снимки, както още не съм яла.

И аз, като ir74 правих ето тези:

Нежни омбре палачинки с плодове

Освен това имаше и една пролетна чорба с киселец и пресен лук.

# 568
  • София
ДобЪр неделен ден!
Вчера не ми се въртеше около печката...

# 569
И, Sem, ето да видиш какви големи дръжки имат тука био броколите (за разлика от обикновените), ами как да не ги използваш 😏.
ir74 - И "мойте" броколи са с такива дълги дръжки; но за мой срам аз досега ги хвърлях. Тук броколите продават на парче/глава, така че цената е все тази и това има значение за грамажа Ѝ. У дома чадото и така насила яде броколи; но за мен е откритие и ще е удоволствие да ги направя стеблата. Благодаря. (пимаш питане на лични от мен за чия-та)
Лабрекс - ах баничка Flushed
Марчева - нИ тЪ ли е срам да показваш онуй сладкото нещо? Знаеш ли от колко години не съм яла вишнап? Но ще кажа, че да ми "завидите" - от 1989 година. Ехееей, кога беше то? Така че, не си жали труда и метни 1-2-3-4-5 бурканчета плз. Sparkling Heart
Ани - прекрасна лятна салатка - риба или пиле?

Аз вчера правих пиле с грах, риба ца-ца и гофрети. Днес няма да готвя.

Успешна седмица на всички от утре Flowers Hibiscus

Общи условия

Активация на акаунт